- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #58.501
Son durumunuz nedır bebegınız nasılAyrintilidan sonra daha kendime gelemedim. Arastirip duruyorum anca kalp sorunu down sendromuna isaret ediyor. Ozellikte de bizdeki kalp sorunu. Yani karinciklar arasinda olan delik kisaca vsd diyorlar.
Ayrintiliya girip sorun yasamayan hanimlar. Bebisinizin bobrek olculerini bilen var sa yazabilir mi? Bizm biri 3.3 biri 4 mm cikti cok buyuk degil ama doktor niye felaket tellaligi yapti anlamadim.
Kizlar gunaydin. Uzun zaman sonra gelebildim nihayet benim yaramaz surekli kucak istediği icin nefes alamiyorum . Su yaz bi bitse yapis yapis olduk anne ogul bitisik geziyoruz. Yere birakinca basiyor yaygarayi.
Bukadar dertlenmeden sonra ;
NE sorucam. Oglum tam 3.5 aylık. Cok hareketli kipir kipir ama dönmüyor belki bunun icin erken olabilirde. Kafami en cok karistiran elini uzatma tutma belirtisi hic yok. Bu normalmi eline bisey tutturmak istiyorum yumruklarini acmiyor bazan sacimi tutuyor sadece. Bide emerken yakami topluyor klasik her emmede.
Baska birsey daha...
Hic bisey tattirmadim ben sadece sütümü veriyorum cok sık emiyor yoruluyor bende bunalıyorum kesiyorum sonra yine. Cokta sorun etmiyorum acikcasi sürekli kucak istediği icin emme benim icin mola oluyor. Beslenme teneffüsu yani:)
Optum herkesleri....
Son durumunuz nedır bebegınız nasıl
Ayy bu çok eski bi paylaşım galiba ya, bende yeni sandım korktum, durumu iyi diye biliyoruz ama kendisi daha ayrıntılı cevaplar canımSon durumunuz nedır bebegınız nasıl
Merhaba canım, gunaydin yazdığına göre yurtdisindasin Türkiye gece oldu, bebekler daha kucuk dönmesi gecikebilir biraz daha, bu normal bence, saçını yakanı tutması güzel, bebekler ellerini yumruk yapar genelde, benim oglumda 3 buçuk aylık, özellikleri seninkiyle aynı nerdeyse, sacimi çeker emerken yakami tutar, kucaktan inmek istemez, meme delisi. Daha çok küçükler canım biraz daha bekle derim ama bişey merak ettim yumruklarini zaman zaman acıyor dimi sürekli elleri yumruk halinde değil, ben oğlumun eline cingirak felan veriyorumda tutuyor anında geri bırakıyor, yeni gelişiyor bebislerimiz yeni ogreniyorlar annesi sabır
Saol canımAyy bu çok eski bi paylaşım galiba ya, bende yeni sandım korktum, durumu iyi diye biliyoruz ama kendisi daha ayrıntılı cevaplar canım
Merhaba saat farkini atlamisim. Japonyadayim.
Zamn zaman aciyor banyoda felan yada ben zorla acip bisey veriyorum tutuyor sımsıkı. Ama hemen atiyor.
Birde az az biseyler vermek gereklimi aceba. Yani herseyi 6. Aydan sonramı tanimali. Tesekkur ederim.
Merhaba saat farkini atlamisim. Japonyadayim.
Zamn zaman aciyor banyoda felan yada ben zorla acip bisey veriyorum tutuyor sımsıkı. Ama hemen atiyor.
Birde az az biseyler vermek gereklimi aceba. Yani herseyi 6. Aydan sonramı tanimali. Tesekkur ederim.
Arkadaslar bebeginizi hala yagliyomusunuz
Ben çok yaglanadim zaman zaman yaptım, şuanda pek yapmıyorum, benim oğlum banyoda cit çıkarmıyor çıkınca kıyamet kopariyor o yüzden hemen giydiriyodum
Selam kızlar. Bizimki 3 ayı tamamladığı gibi uyanıkken emmeyi bıraktı. Ben henüz anne sütü dışında hiç birşey vermedim (gaz sorunu nedeniyle günde iki çay kaşığı kimyonlu şekerli su hariç). 10 gündür gündüz emZiremiyorum. Mahvoldum çok yorucu. Sağıp biberonla veriyorum ama onu da her Zaman almıyor. Bu durumun geçici olduğunu söyledi Dr. İnş öyle olur ve kısa Zaman'da eski halimize döneriz
Ne pış pışımız kaldı ne başka bişey. Sessiz olsun ortam diyorlar zaten evde kimse yok çoğu Zaman yalnızım. Karanlıkta emzir diyorlar. E gündüz ev aydınlık. En karanlık yer banyo diye bugün eşim banyonun camını siyah tshirt le kapattı. Kapıyı da aralık bıraktım hatta tam kapattım ama yok Bebeği memeye döndürdüğüm gibi ağlamalar başlıyor...
Silikon göğüs ucu aldım aventin. Ona biraz geliyor ama beceremiyor. boyu kilosu yerinde aslında ama son gittiğimizde 560 gr almış bir ayda. Dr az buldu 15 gün sonra tekrar gel ona göre mamaya geçebiliriz dedi. O yüzden ben de bırakamıyorum uğraşıyorum sürekli. Ama Bu görüşmeden 2 gün sonra emmeyi kestik. Cumartesi gidicez Dr a bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?