2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Son durumunuz nedır bebegınız nasıl

Kizlar gunaydin. Uzun zaman sonra gelebildim nihayet benim yaramaz surekli kucak istediği icin nefes alamiyorum . Su yaz bi bitse yapis yapis olduk anne ogul bitisik geziyoruz. Yere birakinca basiyor yaygarayi.
Bukadar dertlenmeden sonra ;

NE sorucam. Oglum tam 3.5 aylık. Cok hareketli kipir kipir ama dönmüyor belki bunun icin erken olabilirde. Kafami en cok karistiran elini uzatma tutma belirtisi hic yok. Bu normalmi eline bisey tutturmak istiyorum yumruklarini acmiyor bazan sacimi tutuyor sadece. Bide emerken yakami topluyor klasik her emmede.
Baska birsey daha...
Hic bisey tattirmadim ben sadece sütümü veriyorum cok sık emiyor yoruluyor bende bunalıyorum kesiyorum sonra yine. Cokta sorun etmiyorum acikcasi sürekli kucak istediği icin emme benim icin mola oluyor. Beslenme teneffüsu yani:)
Optum herkesleri....

Merhaba canım, gunaydin yazdığına göre yurtdisindasin Türkiye gece oldu, bebekler daha kucuk dönmesi gecikebilir biraz daha, bu normal bence, saçını yakanı tutması güzel, bebekler ellerini yumruk yapar genelde, benim oglumda 3 buçuk aylık, özellikleri seninkiyle aynı nerdeyse, sacimi çeker emerken yakami tutar, kucaktan inmek istemez, meme delisi. Daha çok küçükler canım biraz daha bekle derim ama bişey merak ettim yumruklarini zaman zaman acıyor dimi sürekli elleri yumruk halinde değil, ben oğlumun eline cingirak felan veriyorumda tutuyor anında geri bırakıyor, yeni gelişiyor bebislerimiz yeni ogreniyorlar annesi sabır

Merhaba saat farkini atlamisim. Japonyadayim.
Zamn zaman aciyor banyoda felan yada ben zorla acip bisey veriyorum tutuyor sımsıkı. Ama hemen atiyor.
Birde az az biseyler vermek gereklimi aceba. Yani herseyi 6. Aydan sonramı tanimali. Tesekkur ederim.

Bebisleslerin ismine özel emzik zinciri yapiyorum ilgilenirseniz burdayim..saglikla buyurun yavrularinizi...

Eklentiler

• IMG_20160826_133714.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20160824-WA0005.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20160824_083621.jpg
    24,1 KB · Görüntüleme: 60

Valla canım bende 6.ayı bekliyordum ama bi çok arkadaş azar azar tadım yaptirdigini söyleyince bende bi kere karpuz yalattim, tecrübeli arkadaşlar veriyolarmis çay kaşığı ucuyla, çorba, peynir felan gibi seyler

Benim oglum emmeyi çok seviyor, emmedigi zamanlarda yumruklarini emiyor o yüzden benimkide yumruk halinde, aynen sen gibiyiz bizde zorla tutuyor anında bırakıyor, ben anormal görmedim daha anlamiyorlar çünkü zamanla gelişecek, sıkıntı yapma kendine

Aynen ya kizim suyu cok seviyo banyoda gülücükler atiyo cikinca zar zor giydiriyorum
Ben çok yaglanadim zaman zaman yaptım, şuanda pek yapmıyorum, benim oğlum banyoda cit çıkarmıyor çıkınca kıyamet kopariyor o yüzden hemen giydiriyodum

Merhaba arkadaşlar, ek gıdalara başlanmış yavaş yavaş. Kuzum 25 ağustosta dört aylık oldu. Sütüm az olduğundan mama takviyesi alıyor. Bu sebeple ek gıdaya yoğurt ile başlayacağım. (Oğluma da 4. Aydan sonra başlamıştım) hareketlere gelince; kuzum dönüyor, eline birşey tutturulursa onunla oynuyor ve bol bol konuşuyor... Herkese selamlar...

Banyo sonrası yağlanma konusuna gelirsek; son Zaman'larda ben de yağlamıyordum. Son kontrolde doktor cildi çok kurumuş nemlendir annesi dedi. Üzüldüm ben farkedemediğim için. Hemen yağlanmaya geri döndük.

Şuan Dr dan dönüyoruz. Bebem 15 günde 350 gr almış. Dr aynen devam dedi. Düzelicek dedi. İnş kısa sürer eski haline dönmesi. Sıkıntılı haller devam edecek yani... Bu arada benim bebeğin kakasında hep sümüksü oluyordu. Dr tahlil yapalım dedi, inek sütü alerjisi olabilirmiş...

Selam kızlar gizli takipcilerdenim, ya size bi sorum olacak sizin de regl donemin de sütünüz azalıyor mu benim çok aşırı azalıyor acaba dr gitmem gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…