2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben lohusalıkta olmaya başladım, 35-36.günlerdeydi sanırım. Sonrasında da her ay olmaya devam ediyorum. Ben de normal doğum oldum ve emziriyorum.

Bende iki gündür adetim kızım bir hafta sonra 4 aylik olacak inanılmaz kanamam var. Emziren annelerde adet gecikmesi olabiliyormuş bir arkadaşım 10 ay hiç olmamış

Kızlar benim bebeğim biraz premature 29 nisan dogumlu. Başını yüz ustu sırt ustu maşallah elhamdülillah tutuyor ellerini yiyor gülüyor bizle konuşuyor takip ediyor eline oyuncak verince tutuyor sesten alıyor ama dönüp bakmıyor sizce nasıl bu aylarda ne yapması lazım hep kucak istiyor boberonuu isiriyor ayaklarıyla diriyor basmak isyiyor biz kuvezdeyken beyinde pvl şüphesi çıktı sonra görülmedi kayboldu olup olup diriliykrun valla aylardır.. birde şimdi meme reddi mama reddiyle bogusuyoruz bezjnde turuncu lekeler çıkıyor böbreğinde genişleme vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduk felaket gazi var kusuyor safra kustu bugunderesmen Dr la konuştuk kültür vericez geçen ay sorun çıkmamıştı inşaallah yoktur anne olmak coook zor...

Kızlar benim bebeğim biraz premature 29 nisan dogumlu. Başını yüz ustu sırt ustu maşallah elhamdülillah tutuyor ellerini yiyor gülüyor bizle konuşuyor takip ediyor eline oyuncak verince tutuyor sesten alıyor ama dönüp bakmıyor sizce nasıl bu aylarda ne yapması lazım hep kucak istiyor boberonuu isiriyor ayaklarıyla diriyor basmak isyiyor biz kuvezdeyken beyinde pvl şüphesi çıktı sonra görülmedi kayboldu olup olup diriliykrun valla aylardır.. birde şimdi meme reddi mama reddiyle bogusuyoruz bezjnde turuncu lekeler çıkıyor böbreğinde genişleme vardı sanırım idrar yolu enfeksiyonu olduk felaket gazi var kusuyor safra kustu bugunderesmen Dr la konuştuk kültür vericez geçen ay sorun çıkmamıştı inşaallah yoktur anne olmak coook zor...

Yav kızlar damdan düşer gibi olcak ama ya lütfen beni aydınların vallahi oynatacam ya bir bebek bukadarmi rahatsız uyur sürekli beriye vuruyor ses çıkarıyor gece beş saat uyusa yanında kalan on kez uyaniyordur durmuyor ya uykusunda bile bi savaş halinde ....gazını sabahlara kadar senfoni gibi kendi çıkarıyor çıkarınca uyanıyor yani bizim gazimiz dewam ediyomu oluyor kendi çıkarsa bile. ...binşükür allaha ama nerde bana denk gelcek mülayim gazsiz cocuk ....Yav allah aşkına sizin bebeklerde boylemi yoksa benimkini anormal

Bizimkideöyle canm 24 nisan doğumlu bazen bağırıyorum bağırıyorum hiç tinlamiyo bile bende buraya hatta yazmıştım...yavaş yavaş ins ki seninki gayet gizler şeyler yapiyo ins bi sknti yoktur diğer problemleri de allah yardımcınız olsun ins

Canimya bise olmaz vesveseye girip uzme kendini

Masallah barekallah cokkkk seker

Kızlar benim ailemde süt koruyor.
İlk kızimda adet olayım zayiflarim sanip ilaç kullanıp 10. Ayda adet oldum. Tarlusal veya farlutal di ilacın adı. İlaç bende sinir yaptı. Kilo vermek yerine 10kilo aldım sinirden.
O yüzden oğlum dogunca kendi olmasını bekledim ve 2sene adet olmadim. Bi kaç kere oldum sonra şimdiki Bebeğime kazara hamile kaldım, eşim geri çekiliyordu.
Aman ilaç içip vücut dengenizle oynamayın derim
Eşiniz korunsun da bazı doğum kontrol hapları emzirirken kullanilabiliyormus diye duydum.

Yemek gaz veya hazimsizlik yapıp rahatsiz etmediyse canını sıkma bişey olmaz yemeğin bozulmadiysa

Ben lohusalıkta olmaya başladım, 35-36.günlerdeydi sanırım. Sonrasında da her ay olmaya devam ediyorum. Ben de normal doğum oldum ve emziriyorum.

Bende iki gündür adetim kızım bir hafta sonra 4 aylik olacak inanılmaz kanamam var. Emziren annelerde adet gecikmesi olabiliyormuş bir arkadaşım 10 ay hiç olmamış

Geçmiş olsun Canım inşallah tez zamanda iyileşir

Yamuk prensesss benimki de öyle kivranip gaz çıkarıyor ama gaz sesinden uyanmiyor :)
Zinco kullaniyor musun bağırsak için?

Bizim doktorumuz sesi duyuyor sa sorun etmeyin demişti ama işte insan endişeleniyor canım ben başını tutamiyor mu diye endiselenirken onu atlattik hamdolsun şimdi sıra sese dönme oyuncaklara uzanma dönmeye :)

Arkadaslar bisey daha sorucam ben bebegime hic fitil kullanmadim evde yok bile siz hangi durumlarda fitil veriyonuz

Insallah en kisa zamanda gelir ozaman ;(ilkinde bende hemen adet olmustum ama bu sefer olmadi dr da adetin gelmeden ilaca baslayamazsin dedi ama hep stres oluyorum ne tuhaf hamileyken kan gormeyelim aman bisi olmasin die dua ediliosimdide gelsin die ediyorum:)

Benim kullandigim tek ilac decavit birde nurse harvey gaz şurubu tabi bunu bszen veriyom cok sıklikla degil tabi siz hangi ilaclari kullaniyonuz

Canim benim eltim bebegi 6 aylik olunca cerazette die bi dogum kontrol hati kullaniyo tabi bebegi iki yaşını gecti hala emzirdigi halde kullanio bende düsunmuo degilim kazaya kurban gitmk istemiom bebeklerimiz cok kucuk daha

Canim benim kızım da 29 Nisan doğumlu 37+0 da doğdu seninki ne kadar erken dogdu.bizde de böbrek genişlemesi vardı geçen ayki kontrolde tamamen duzelmisti genellikle düzeliyormuş canını sıkma bezinde ki turunculuk bebek susuz kaldığı için oluyor havalar çok sıcak terliyorlar arada su ver canım. Mama meme reddi de malesef enfeksiyondan kaynaklidır iştahsızlık yapiyor çünkü. Gecmis olsun cok.evet anne olmak çok zor iş

Kızlar bebeğim sabah ilk kalktığında emerken sıkıntı olmuyor ama gün içinde emerken hep cuk cuk diye ses çıkarıyor ve sanki memeyle mücadele veriyor. Kayınvalidem memeyi kavrayamıyor mu demişti. Annem de bugün emmesine takıldı. Neden ses çıkarıyor, Dil altı bağı mı var, ondan olabiliyormuş dedi.
Benim canım çok sıkıldı perşembe günü doktor kontrolümüz var ama içim içimi yiyor. 3-4 hafta öncesine kadar memede uzun kalır ve memeyi boşaltırdı. Şimdi 3-5 dakika memede zor kalıyor ve memem de boşalmamış oluyor. Zaten resmen meme ile savaşıyor dil altı bağı olanlardaki belirtiler seni şekildeymiş

Kızlar bebeklerinize kan sayımı yaptırdınız mı ? Biz yaptırdık b12 yede baktirdim normalde herkesin dusuk olur bizimki aşırı yüksek geldi şok olduk 1332 falan en en üst sınırı 800-900 imiş Dr sorun yok oluyor bazen dedi mama kullanıldığı için ama ben çok endiselendim

36+4 te doğdu canım ne yazıkki kendi isteğimle doğum yaptım çok suçlu hissediyorum kendimi... 2.130 gram doğdu minicik. Evet yeni doğan bebeklerde genelde olağan bir şeymiş büyüme ama enfeksiyon riski oluyor genişleme yani böbrek reflusu idrarın geri kaçması biz en son haziranda baktirmistkk geçen ayda kültür verdik temizdi zaten 3. Ayda meme reddi yaşanılan bi sorunmuş kızım zaten çok istahsiz evet suyu az veriyodum inşaallah enfeksiyon olms ya

Canım bebeğin eğleniyo olabilir mi? Benimki de önceden güzel emerdi ama şimdi gece bile bir iki emip etrafı izliyo az önce uyandığımızda da yumrukladı memelerimi :)) büyüdükçe emmek yerine başka şeyler istiyolar sanırım..anneler hep bir panik zaten :) dil altı bağı olması lazım güçlü emebilmesi için diye biliyorum ben hem öyle olsa şimdi çıkmazdı ortaya daha önce çıkardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…