2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar merhaba..bu sabah 1-2 damla kan geldi panikledim hemen doktora gittim.doktor herhangi bi sorunun olmadigini soyledi kalp atisini dinletti.kanama gorulmedigini soyledi ama ben cok korktumtedbir amacli 1 hafta rapor yazdi ve 200 mg progestan.ama bu ilaci vajinal mi agizdan mi alinacak anlayamadim??

Kalp atisi gec duyulursa 'kiz' derler canim:)

kızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?

ilk bhcg 275 çıktığı tahlilimde 8,6 çıktı tsh ım. 2 yıldır 25 mg levotiron kullanıyordum günde 1. Endokrin uzmanı günde 2ye çıkardı. inşallah düşer değerim. senin problemin ne canım?

kızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?
Bendede var gsliba bugun tsh yuksekligi nede iyle ic hastaliklarina gonderdi doktorum ultrasona giricem 10 ekimde bide birsuru test istedi o gune kadar kadar da sabah ac karinla ilac icicem

Canı
canım yanlıs bilgi ben 6.haftamda vajinal ultrasondan duydum asıl vajinalda erken duyuluyor ve hicbir sakıncasıda yok

Drun belirtmedi mi canm bana da protestan verdi sabah akşam vajinal olarak kullan dedi ama ben onu yaparken çok zorlanıyorum ya

Senin tsh in kac cikmisti c nm
Ben cok korkuyorum zeka geriliği olursa diye allah korusun cok gec kalmadik dimi tedavide dr ilk onu sordu zaten ilk uc ay anneden aliyormus tamamen o yuzden cok önemliymiş e bizimde nerdeyse 2 ay olacak 8+3 um

Canim kisiye goire degisir dollenmeye,yumurtlamaya vb...ilk degerini bilemedigimiz icin bu degerin hakkinda yorum yapmak dogru olmaz,kafa karistirici. olablir...2 gun sonra tekrar kan verirsen ikiye katlanmissa sikinti yok demektir Allahin izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…