- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #4.321
kızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?
Kalp atisi gec duyulursa 'kiz' derler canim:)Merhaba kızlar, biz de az önce doktorumuzdan geldik. Kesemizi gördük, 15 mm. Ama kalp atışı duyamadık doktorum bunun normal olduğunu, iki hafta sonra gelmemi söyledi. Burada okuduğum kadarıyla 6. Haftada kalp atışı duyanlar olduğu için ben de duyarım umuduyla gittim ama olmadı. Şimdi bu 2 hafta nasıl geçecek..Vajinal ultrasonda Kalp atışının genelde 20 mm den sonra görüldüğünü söyledi. O Yüzden boşuna bakmayalım dedi. Doktorum kesenin normal yerinde olduğunu, aşağıda olmadığını söyledi. Etrafında kanama olmadığını söyledi. 2 hafta sonra da muhtemelen görebileceğimizi söyledi. İçimi rahatlatan şeyse doktorumun çok rahat ve pozitif konuşması oldu. Kalp atışı duyana kadar ilişki önermediğini söyledi. Bulantı için zencefil önerdi. Kış hastalıkları için Ihlamur ve Kuşburnu tavsiye etti. Adaçayından ve salam, sucuk, sosis ve sakatat türlerinden 5 aya kadar uzak durmam gerektiğini söyledi.
Benim gibi 6. Haftada kalp atışı duymayıp daha geç duyan var mı?
Edit: bu arada 6+1 iz.
kızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?
Bende var, euthyrox 150 mg kullanıyorum
Ben sükran çakmak a gidiyorum. Muayenehanesi tepe primeda. Cok ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.Ankarada ki hamileler hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben güvenebileceğim ve bayan bir doktor arıyorum ama tam anlamıyla içime sinen bir doktor bulamadım henüz.
Bendede var gsliba bugun tsh yuksekligi nede iyle ic hastaliklarina gonderdi doktorum ultrasona giricem 10 ekimde bide birsuru test istedi o gune kadar kadar da sabah ac karinla ilac icicemkızlar , hipotiroidi sorunu olan var mı aranızda ?
canım yanlıs bilgi ben 6.haftamda vajinal ultrasondan duydum asıl vajinalda erken duyuluyor ve hicbir sakıncasıda yokMerhaba kızlar, biz de az önce doktorumuzdan geldik. Kesemizi gördük, 15 mm. Ama kalp atışı duyamadık doktorum bunun normal olduğunu, iki hafta sonra gelmemi söyledi. Burada okuduğum kadarıyla 6. Haftada kalp atışı duyanlar olduğu için ben de duyarım umuduyla gittim ama olmadı. Şimdi bu 2 hafta nasıl geçecek..Vajinal ultrasonda Kalp atışının genelde 20 mm den sonra görüldüğünü söyledi. O Yüzden boşuna bakmayalım dedi. Doktorum kesenin normal yerinde olduğunu, aşağıda olmadığını söyledi. Etrafında kanama olmadığını söyledi. 2 hafta sonra da muhtemelen görebileceğimizi söyledi. İçimi rahatlatan şeyse doktorumun çok rahat ve pozitif konuşması oldu. Kalp atışı duyana kadar ilişki önermediğini söyledi. Bulantı için zencefil önerdi. Kış hastalıkları için Ihlamur ve Kuşburnu tavsiye etti. Adaçayından ve salam, sucuk, sosis ve sakatat türlerinden 5 aya kadar uzak durmam gerektiğini söyledi.
Benim gibi 6. Haftada kalp atışı duymayıp daha geç duyan var mı?
Edit: bu arada 6+1 iz.
Bendede var gsliba bugun tsh yuksekligi nede iyle ic hastaliklarina gonderdi doktorum ultrasona giricem 10 ekimde bide birsuru test istedi o gune kadar kadar da sabah ac karinla ilac icicem
Drun belirtmedi mi canm bana da protestan verdi sabah akşam vajinal olarak kullan dedi ama ben onu yaparken çok zorlanıyorum yaArkadaslar merhaba..bu sabah 1-2 damla kan geldi panikledim hemen doktora gittim.doktor herhangi bi sorunun olmadigini soyledi kalp atisini dinletti.kanama gorulmedigini soyledi ama ben cok korktumtedbir amacli 1 hafta rapor yazdi ve 200 mg progestan.ama bu ilaci vajinal mi agizdan mi alinacak anlayamadim??
5 cikti cnm sizin kac cikti bana xokta yuksek gelmedi o yuzden benim ilac 25 mg meselatsh'ın kaç çıktı canım?
Senin tsh in kac cikmisti c nmBende de var hashimato Hipotiroidi. Günlük 75 mg euthyrox kullanıyorum.
Ben cok korkuyorum zeka geriliği olursa diye allah korusun cok gec kalmadik dimi tedavide dr ilk onu sordu zaten ilk uc ay anneden aliyormus tamamen o yuzden cok önemliymiş e bizimde nerdeyse 2 ay olacak 8+3 umSenin tsh in kac cikmisti c nm
Canim kisiye goire degisir dollenmeye,yumurtlamaya vb...ilk degerini bilemedigimiz icin bu degerin hakkinda yorum yapmak dogru olmaz,kafa karistirici. olablir...2 gun sonra tekrar kan verirsen ikiye katlanmissa sikinti yok demektir Allahin izniyle :)Kızlar doktordan geliyorum 5+4 um bi arkadaşımız 4000 üstü çıkar demişti değerim 1364 çıkmış çok mu düşük . Devlet Hastanesine gittim doktor hiç bi açıklama yapmadı kese boyutu kaç haftalik vs hiç bişey soylemedi bunlar belli oluyomuydu normalde(
Guven hast turgut var..cok ilgiliBen sükran çakmak a gidiyorum. Muayenehanesi tepe primeda. Cok ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.
Bendede hasimato var 75 eutrox kullaniyordum 100 yapti dr dozu..Bende de var hashimato Hipotiroidi. Günlük 75 mg euthyrox kullanıyorum.
canim vajinal daha iyi olur dedi ama sersemlikten pekte hatirlamiyorum.yani ayni hapmi kullaniliyo iki sekilde?Drun belirtmedi mi canm bana da protestan verdi sabah akşam vajinal olarak kullan dedi ama ben onu yaparken çok zorlanıyorum ya
Evet canm minik top gibi yumuşak bi kapsül bende farklı diye dusunmustum eczaci tanidiga sordum aynı dedi .canim vajinal daha iyi olur dedi ama sersemlikten pekte hatirlamiyorum.yani ayni hapmi kullaniliyo iki sekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?