2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canımm walla sen aksam esıne vıck surdur bır guzel terle bak nasıl ıyı gelıcek ılac ıcemıyoruz ama bu karıkoca seylerı cok ıyı gelıyoo

kızlarr saat 5 oldu cok sukur :) herkese ıyı ıstırahatlarrrr yarına kadar kendınıze dıkkat edınnn

harme canimmmmmm.sendeeee almusssinnnnn hayirli ugurlu iyi gunlerde kullansin ogluslarin
aldım valla canım erken gerçi diye diye dayanamadım aldım hele mağazaya gidince kendini tutamıyo insan düşün sadece battaniye için gittim neler neler aldım :) hayırlısı artık Allahım kullanmayı nasip etsin..

canım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedi
İş yerleri hep böyle nalet olasıcalarrrrrrrr

Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
S seduf un da dedigi gibi english homeu topladım
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım

Ben sabahtan dr a gitcem giremem kizlar ogleden sonra burda olmaya calisicam

ohhh bizim kızlar maşallah englishhome u zengin etmişler herkes güle güle kullansın cicilerini en erken cumartesi gidebilirim umarım benim kızıma da bişiyler kalır
E Ekyzdn03 nasıl oldun? ne doktoruna gidiyon bebişi mi görcen yoksa sadece doktoru mu

Ben de izmit teki English home dan örgü bathaniye ve bornoz aldım Çükütay im icinresmen mağazayı talan etmişler, sırada bekliyorsunuz ödeme için

Masallllahhhhhhhhh E Ekyzdn03 allah hayirlisiyla.kullanmani.nasip etsin aceleci seni birsey birakmamissin.magazada

ohh ne güzel hayırlı olsun..Güle güle kullansın yaz bebek..

günaydın kızlar, hayırlı cumalar..bugün hep birlikte çocuk isteyen herkese de dua edelim mi Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşallah..kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın..Bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin, acılarını göstermesinAminnn

Günaydın canım. Ne güzel dua etmişsin. Ablam tüp bebek denedi geçen ay olmadı, inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

mağazada birşey kaldı mı ki? :) güle güle kullansın kuzucuk..

Ben de dün sağlık ocağına gittim, tahlil istedim baş dönmelerim olduğu için. Bugün öğlen alacağım sonuçları bakalım.
Bİr de kırgınlığım vardı, rapor aldım evde dinlendim. Çok iyi geldi valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…