hiç deme yaa patladım resmen..Püfff saat bi 5 olmadı ya
hadı son 18 dk
Offf offf :)hiç deme yaa patladım resmen..
canımm walla sen aksam esıne vıck surdur bır guzel terle bak nasıl ıyı gelıcek ılac ıcemıyoruz ama bu karıkoca seylerı cok ıyı gelıyookuzum yapıyorum çay içmem ama limonlu su eksik olmuyor şirketteki çaycımız saolsun aysel ablam olmasa biterim meyve çayı yapıyor sürekli limonlu su mandalina suyu sıkmış getirdi benim korkum şey öksürüğüm çok kötüdür gıcık bir öksürük özellikle gece yatınca hortlar bide zaatüreye çevirir çok geçirdim şimdi ondan korkuyorm
aldım valla canım erken gerçi diye diye dayanamadım aldım hele mağazaya gidince kendini tutamıyo insan düşün sadece battaniye için gittim neler neler aldım :) hayırlısı artık Allahım kullanmayı nasip etsin..
İş yerleri hep böyle nalet olasıcalarrrrrrrrcanım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedi
kızlar bır suru dogum vıdeosu ızledım ve oglusumu cıkarmamaya karar verdım ıyıyız bız bole anlasdık oglusumla
Masallllahhhhhhhhh E Ekyzdn03 allah hayirlisiyla.kullanmani.nasip etsin aceleci seni birsey birakmamissin.magazadaBen yeni geldiimmm kızlaaaar
S seduf un da dedigi gibi english homeu topladım
5 yastık 1 i yün 1i kaz 3ü silikon
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
2 alt acma havlusu yedegi
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım
ohh ne güzel hayırlı olsun..Güle güle kullansın yaz bebek..Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
simdilik aklıma gelenler bunlar simdi hurca yerlestircem yemekten sonra gördükce yazarım
Günaydın canım. Ne güzel dua etmişsin. Ablam tüp bebek denedi geçen ay olmadı, inşallah bu ay olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.günaydın kızlar, hayırlı cumalar..bugün hep birlikte çocuk isteyen herkese de dua edelim miRabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşallah..kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın..Bizlere de kucağımıza almayı nasip etsin, acılarını göstermesin Aminnn
mağazada birşey kaldı mı ki? :) güle güle kullansın kuzucuk..Ben yeni geldiimmm kızlaaaar
1 yün yorgan
3 nevresim takım
1 alt acma
3 önlük
1 bornoz
1 kundak havlu
1 uyku tulumu
2 kalın battaniye
1 pike
2 bez battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?