2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ah be güzelim rapor falan alaydın ya...bende ancak dinlenerek geçirdim.yoksa imkan yok geçmiyo...
kuşum keşke alabilsem şu an imkansız benden başka İK yok bide bayramdan sonra almıştım 1 hafta başıma kakar dururlar gördüler hasta olduğumu perişan haldeyim şaftım kayık biride demedi git dinlen die

kuzum bazı kişilerde hamilelik lekesi die bir şey olurmuş ondan olmasın bende yok çok şükür hatta olan sivilcemde gitti temizlendi bi yüzüm :))

Ayy çok geçmiş olsun kuzummm noldu neyin var aynen yeni indirimlerde buluşmak üzere

gitmeseydin kuzum yaa geçen hafta bende öyle oldum 3 gün yattım rapor alsaydın keşke dinlenerek atlatıyosun ayakta geçmiyo

hayırdır kusum gecmıs olsun neyın var

aaa geçmiş olsun kuzum ya dinlenseydin keşke kötü olmuşsun

kuzum bazı kişilerde hamilelik lekesi die bir şey olurmuş ondan olmasın bende yok çok şükür hatta olan sivilcemde gitti temizlendi bi yüzüm :))
ne bileyim canım ya....oğlumda olmamıştı ondan garip geldi bana....

gitmeseydin kuzum yaa geçen hafta bende öyle oldum 3 gün yattım rapor alsaydın keşke dinlenerek atlatıyosun ayakta geçmiyo
canım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedi

saol canım benim grip ama ilaç alamadığımızdan ağır geçiyor

cayına falan hep lımon koy gece yatarken zencefılle bal karıstır ıc sonra uzerıne ılık lımonlu suyunu ıc dırek yat terlet kendını benım ertesı gune bırseyım kalmamısdı sureklı gun ıcındede mandalın yıyorum lımonlu cay ıcıyorum

kuzum yapıyorum çay içmem ama limonlu su eksik olmuyor şirketteki çaycımız saolsun aysel ablam olmasa biterim meyve çayı yapıyor sürekli limonlu su mandalina suyu sıkmış getirdi benim korkum şey öksürüğüm çok kötüdür gıcık bir öksürük özellikle gece yatınca hortlar bide zaatüreye çevirir çok geçirdim şimdi ondan korkuyorm

zencefıl bal dene gogsunude yumusatır hem bagısıklık ıcın bırebır benım doktorum verdı zararı yokmus

canım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedi
canım kımse demez zaten dermıııı sen keske alsaydın bebegınden senden onemlı bırsey warmıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…