kuşum keşke alabilsem şu an imkansız benden başka İK yok bide bayramdan sonra almıştım 1 hafta başıma kakar dururlar gördüler hasta olduğumu perişan haldeyim şaftım kayık biride demedi git dinlen dieah be güzelim rapor falan alaydın ya...bende ancak dinlenerek geçirdim.yoksa imkan yok geçmiyo...
kuzum bazı kişilerde hamilelik lekesi die bir şey olurmuş ondan olmasın bende yok çok şükür hatta olan sivilcemde gitti temizlendi bi yüzüm :))valla bilmiyorum ama hatta bugün ablam gelmişti hastaneye...bi haftadır görüşmüyoduk yüzyüze ayyyy noldu yüzüne böyle dedi yaa....bende nolmuş ki dedim yüzün lekelenmiş ya senin dedi...aslında bende farketmiştim ama amannn kız bebek gönlümden geçti ya lekeniyo görüyorum işte diye kendi kendime söylenmiştim....
hahahah
Ayy çok geçmiş olsun kuzummm noldu neyin var aynen yeni indirimlerde buluşmak üzereayy saol kuşum benim hepimiz güzel günlerde kullanalım indirim haberlerini birbirimize verelim süper oldu bu bugün englsh home çılgınlığı bide annem gidebilse hayırlısyla onada aldrcağım şeyler var ben çok hastayım geceyi acilde geçirdim sabah işe geldim hiçç gidemicem englsh home gelsin benim ayağıma
saol canım benim gribim öksürük tıksırık sorma izinde alamıyorum çalış çalış çalışAyy çok geçmiş olsun kuzummm noldu neyin var aynen yeni indirimlerde buluşmak üzere
yaa daha var doğuma kaç ay böyle mi dolaşcazzz zaten hiçbişey olmuyo psikolojim şey olduCanım bilmıorumki doqumdan sonra anca qeçer heralde...
gitmeseydin kuzum yaa geçen hafta bende öyle oldum 3 gün yattım rapor alsaydın keşke dinlenerek atlatıyosun ayakta geçmiyosaol canımcım hemde nasıl ilerleme ateşim vardı yani 37.5 du sonra 37 ye düştü ama öksürük baş ağrısı gözlerimi açamıyodum her yanımda ağrı eymen içerde harekete geçti çocuk kıpır kıpır hiç durmadı bide sayıklamışım sürekli ağlayark uyandım kalktık gittik sabaha karşı geldk eve sabah işe
ayy saol kuşum benim hepimiz güzel günlerde kullanalım indirim haberlerini birbirimize verelim süper oldu bu bugün englsh home çılgınlığı bide annem gidebilse hayırlısyla onada aldrcağım şeyler var ben çok hastayım geceyi acilde geçirdim sabah işe geldim hiçç gidemicem englsh home gelsin benim ayağıma
ayy saol kuşum benim hepimiz güzel günlerde kullanalım indirim haberlerini birbirimize verelim süper oldu bu bugün englsh home çılgınlığı bide annem gidebilse hayırlısyla onada aldrcağım şeyler var ben çok hastayım geceyi acilde geçirdim sabah işe geldim hiçç gidemicem englsh home gelsin benim ayağıma
aaa geçmiş olsun kuzum ya dinlenseydin keşke kötü olmuşsunsaol canımcım hemde nasıl ilerleme ateşim vardı yani 37.5 du sonra 37 ye düştü ama öksürük baş ağrısı gözlerimi açamıyodum her yanımda ağrı eymen içerde harekete geçti çocuk kıpır kıpır hiç durmadı bide sayıklamışım sürekli ağlayark uyandım kalktık gittik sabaha karşı geldk eve sabah işe
ne bileyim canım ya....oğlumda olmamıştı ondan garip geldi bana....kuzum bazı kişilerde hamilelik lekesi die bir şey olurmuş ondan olmasın bende yok çok şükür hatta olan sivilcemde gitti temizlendi bi yüzüm :))
canım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedigitmeseydin kuzum yaa geçen hafta bende öyle oldum 3 gün yattım rapor alsaydın keşke dinlenerek atlatıyosun ayakta geçmiyo
saol canım benim grip ama ilaç alamadığımızdan ağır geçiyorhayırdır kusum gecmıs olsun neyın var
saol canım benim grip ama ilaç alamadığımızdan ağır geçiyor
kuzum yapıyorum çay içmem ama limonlu su eksik olmuyor şirketteki çaycımız saolsun aysel ablam olmasa biterim meyve çayı yapıyor sürekli limonlu su mandalina suyu sıkmış getirdi benim korkum şey öksürüğüm çok kötüdür gıcık bir öksürük özellikle gece yatınca hortlar bide zaatüreye çevirir çok geçirdim şimdi ondan korkuyormcayına falan hep lımon koy gece yatarken zencefılle bal karıstır ıc sonra uzerıne ılık lımonlu suyunu ıc dırek yat terlet kendını benım ertesı gune bırseyım kalmamısdı sureklı gun ıcındede mandalın yıyorum lımonlu cay ıcıyorum
kuzum yapıyorum çay içmem ama limonlu su eksik olmuyor şirketteki çaycımız saolsun aysel ablam olmasa biterim meyve çayı yapıyor sürekli limonlu su mandalina suyu sıkmış getirdi benim korkum şey öksürüğüm çok kötüdür gıcık bir öksürük özellikle gece yatınca hortlar bide zaatüreye çevirir çok geçirdim şimdi ondan korkuyorm
Maalesef canım katlanıcaz yapıcak bişeyimiz yok üzülme..yaa daha var doğuma kaç ay böyle mi dolaşcazzz zaten hiçbişey olmuyo psikolojim şey oldu
Canim benim çok geçmiş olsun bol bol sıvı tüket bari ilaç icemiyorsunsaol canım benim grip ama ilaç alamadığımızdan ağır geçiyor
canım kımse demez zaten dermıııı sen keske alsaydın bebegınden senden onemlı bırsey warmııııcanım bayramdan sonra 1 hafta raporluydum şimdi imkansız alamazdım bu ay sonuna kadar bi yoğunluk var herkes gördü perişan haldeyim gözler gidik kimse git dinlen demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?