2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hımmm yedım valla kac gun aradan sonra ıyı geldı sanada afıyet olsun tatlımm:):)

ben hala yemek yemedım ya bızım ofısın yemek olayı cok duzensız oldugumuz yere yakın yemek fırmasıda cok yok ya kendınımız yapcaz ya sandıvıc tarzı donerdır koftedır falan

Kızlaaaaarrrr biz geldik geçmişi okuyamadım henüz şimdi yavaş yavaş okucam hasta aniişler iyilerdir inşallah :) E Ekyzdn03 nasıl o da iyidir umarım.
bize gelinceeeeeee
pıtırcıklarımın ikiside şu an çok iyilermiş ikiside sağlıklı çoook şükür ayrıtılı herbişilerine baktık pipişlerine deee ikiside garanti erkek ikiside 20 cm biri 235 gr biri 255 gr sürekli tepiştiler, ellerini ayaklarını görüntülemeye çalışırken hep oynattılar birinin eline bakmaya çalışırken öteki ayağını sokuyo araya filan eğlenceliydi epey güldüler bizi bir de bir dudişleri var ikisininde maşallah bal dudaklar yaa yirim 1 saattin en kısa özeti bu şekilde kızlar. he bi de 4 lü tarama için kan verdim haftaya çıkarmış telefonla bilgilendircekler , 2 hafta sonra ara kontrole gidicez o zamanda detaylı kalplerine bakılcak öyle yani :)

Slm kızlar bende bir kacgundur iyi deilim giremiyorum yine sancılarım başladı acil doktora gitim erken doğum kaçınılmaz benim 34 haftayı bulursak ne mutlu bize Nasılsıniz E Ekyzdn03 rahatsizlanmis ulaşamadım ben çok geçmiş olsun kuzum bebisin iyi oldunu sevindim allh iyilik versin ikisinide hepinizi opuyorum❤❤❤

GECMIS OLSUN ABLACIMMM

ayy canım çok sevindim paşaların iyi olmasına.ben de cuma günü gideceğim inşallah bende güzel haberler alırım..hep böyle mutlu çıkalım hastaneden.benim cinsiyet de kesinleşir belki o zamana geçen hafta erkeğe benziyo dedi doktor ama tam göstermemiş bizimki:)

geçmiş olsun ablacım..Rabbim acil şifalar versin İnşallah..Bi atlatsaydık şu günleri benim de geçen hafta lekelenmem oldu korktum doktora gittim progestan verdi şimdilik birşey yok çok şükür.Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı..

ben hala yemek yemedım ya bızım ofısın yemek olayı cok duzensız oldugumuz yere yakın yemek fırmasıda cok yok ya kendınımız yapcaz ya sandıvıc tarzı donerdır koftedır falan
ay o hazır yemekler çok kötü oluyor ya hergün yemekte mideyi bozuyor..Bizim yemekhane var çok iyi olmasa da yemekler gidiyorum yine en azından çorba içiyorum..

Amin canım benim sanda cok gecmis olsun benim lekelenmem yok sukur 1aydr kesildi doğum sancisi cekiyorum 1 aydirda aşağı yukarı ne bilim vallhi sonumuzu hayr getrsin allh

ay yerım senın pıtırcıklarını masallah onlara annesı aman ıyı olsunlar detaylıdada kan alıyorlarmıs evet bende verıcem central a sordum ultrason ve tahlıl 400 tl dedıler

Amin canım benim sanda cok gecmis olsun benim lekelenmem yok sukur 1aydr kesildi doğum sancisi cekiyorum 1 aydirda aşağı yukarı ne bilim vallhi sonumuzu hayr getrsin allh
Amin ablacım İnşallah..Benim de 16.haftada niye oldu anlamadım böyle siyaha dönüktü artık demir ilacından dolayı mı oldu o dönem bide ishal olmuştum öyle karıştırdım mı bilemedim..Allah yardımcın olsun senin de zor durumun ablacım..Anne olmak ne maşakatli bir işmiş meyvesini alırız İnşallah bu kadar zorluk çektikten sonra..Gelsinler de bir güzel ısıralım onları:)

canım hamilelikte normal tansiyonun ben bi sağlık ocağında ölçtürmüştüm 12/8 çıktı ebe yüksek dedi hamilelik için, 3 gün tansiyon takibine çağırdı beni. yüksek olması sıkıntı asıl iyisin iyisin
yine de dikkat et tabi kendine de bebişe de.

harme ne güzel yaa maşallah üçünüze de kocaman olmuşlar kız
@denizmısra canım sen neler atlattın geçer gider bu da çok geçmiş olsun dikkat et kendine

gecmıs olsun ıyı bak bebıse yorma kendını

Kuzum bence rahim genisledinden o leke gelmiştir çünkü o senin içindeki kalıntı kan siyah dedinya korkma fazlalığı o rahim attı eğer allh korusun açık renkte olursa taze ve tehlikeli kan o hiç korkma

Çok teşekür edrim canım aslında yazmak istemiyorumda fazla sonra acıtasyon yapıyor Diyorlar ya bana burdan acıtaston ne kazandiracksa bana kızlar hasta oldunu duydum girmemin sebebini açıklama gereği duydum hasta olan herkese acil şifalar versin rabbim bebisleriniz allh korusun

Hala doğru düzgün is yapmıyorum canm kızlar okula başladı eşim yapio şimdi bende ufak tefek şeyler ama sancim basladimi dünyayı gözüm görmüyor bebek iyi ama çok sukur

aman yapmayı ver senden bebekden onemlı degıl olsun mumkun oldugunca kalkma bıle bence uzan

Kuzum bence rahim genisledinden o leke gelmiştir çünkü o senin içindeki kalıntı kan siyah dedinya korkma fazlalığı o rahim attı eğer allh korusun açık renkte olursa taze ve tehlikeli kan o hiç korkma
Sağol ablacım rahatlattın beni..İnşallah olmaz bundan sonra da..

öyle mi canım bilmiyordum onu..başım dönünce ölçtürmüştüm tansiyonumu..hayırlısı artık Rabbim korusun hepimizi rahat hamilelikler geçirelim hep beraber İnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…