2016 Lisans Kpss Yoldaşları Arıyorum

gizemlisirin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
148
37
31
merhaba arkadşlar
kk'ya yeni üye oldum. 2016'da inşallah mezun oluyorum ve kpss ye gireceğim. çalışmalarıma da yarın başlıyorum. bu yolda bana destek çıkacak birbirimizi çalışmalarla destekleyebileceğimiz kpss yoldaşları arıyorum. şimdiden allah herkese atanmayı nasip etsin :KK200::KK28:

merhaba arkadşlar
kk'ya yeni üye oldum. 2016'da inşallah mezun oluyorum ve kpss ye gireceğim. çalışmalarıma da yarın başlıyorum. bu yolda bana destek çıkacak birbirimizi çalışmalarla destekleyebileceğimiz kpss yoldaşları arıyorum. şimdiden allah herkese atanmayı nasip etsin :KK200::KK28:
iibfliler kpss konum var orada arkadaşlarla yarışıyoruz ramazan biraz rehavet verdi ama ramazan bitiminde her şey farklı olur seni de bekleriz

ben daha yarın başlıcam çalışmaya çok istekliyim hızlı ilerlerim gibi geliyor inşallah
günlük kaç soru çözüyorsun?
canım konu çalışıyorum arkasından olan soruları çözüyorum ama 1 haftadır ders çalışamıyorum ramazan hazırlıkları temizlik falan derken zor bir de bebek istiyorum hamileyimdir diye çok umutluydum üzüntüden biraz dağıldım ama birkaç güne toparlasam da ramazanda çalışmak kolay olmayacak

canım konu çalışıyorum arkasından olan soruları çözüyorum ama 1 haftadır ders çalışamıyorum ramazan hazırlıkları temizlik falan derken zor bir de bebek istiyorum hamileyimdir diye çok umutluydum üzüntüden biraz dağıldım ama birkaç güne toparlasam da ramazanda çalışmak kolay olmayacak
ben genelde gece çalışırım b u yüzden zorlanmam diye düşünüyorum
mesleğin ne ?

ben genelde gece çalışırım b u yüzden zorlanmam diye düşünüyorum
mesleğin ne ?
kamu yönetimi mezunuyum sen?
ben de gece çalışırım normalde çayım yanımda da oldu mu tamam ama gündüz de zaman kalınca çalışmam lazım şimdi akşam yemeği ortalığı topla derken sahur hazırlıkları falan derken gece çalışmaya zamanım kalmıyor

kamu yönetimi mezunuyum sen?
ben de gece çalışırım normalde çayım yanımda da oldu mu tamam ama gündüz de zaman kalınca çalışmam lazım şimdi akşam yemeği ortalığı topla derken sahur hazırlıkları falan derken gece çalışmaya zamanım kalmıyor
haklısın zor oluyodur
ben sosyal hizmet okuyorum bitecek inşallah evde oturmak istemiyorum hemen atanayım istiyorum inşallah kalmam çok çalışmama lazım

haklısın zor oluyodur
ben sosyal hizmet okuyorum bitecek inşallah evde oturmak istemiyorum hemen atanayım istiyorum inşallah kalmam çok çalışmama lazım
evet ben 30 yaşındayım ders çalışmaktan kurtulamadım ama benim de çok çok çalışmam lazım yoksa bundan sonra kendimde çalışma gayretini bulamam hayırlısıyla ramazandan sonra daha farklı olur

evet ben 30 yaşındayım ders çalışmaktan kurtulamadım ama benim de çok çok çalışmam lazım yoksa bundan sonra kendimde çalışma gayretini bulamam hayırlısıyla ramazandan sonra daha farklı olur
inşallah kazanmanı diliyorum atanamamak zor bir şey yaşamak istemiyorum atamalarımız bu kadar yaygınken eğer bu fırsatı kaçırırsam sonrasında umutsuzluğa düşmekten korkuyorum

kısmet hayırlısı olsun hepimiz için yarın yazıcam çalışmalarımı
her gün farklı bir ders çalışmayı düşünüyorum bu yüzden yarın da matematik günüm olacak bakalım ne kadar ilerlerim

kısmet hayırlısı olsun hepimiz için yarın yazıcam çalışmalarımı
her gün farklı bir ders çalışmayı düşünüyorum bu yüzden yarın da matematik günüm olacak bakalım ne kadar ilerlerim
Hadi bakalım bir BİSMİLLAH de başla herkesin planı programı farklı farklı olur çalışma stilimizi kendimiz belirleyeceğiz ben bir sözel bir sayısal ilerlemeyi düşünüyorum bakalım

Merhaba
dun calismalara basladim ilk gun matematik gunumdu obeb okek konusuna kadar calistim bugun sirada turkce var insallah hep boyle kolay ilerlerim kpssyi yikar gecerim. Her ne kadar su an yalniz sayilsam da En Büyük TÜRKİYE

X