- 22 Temmuz 2014
- 30.027
- 28.248
lisans canım evet yaklaşık 2 yıl olacak evliliğimsağol cnm. lisans olarak mı gireceksin önlisans mı? evli misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lisans canım evet yaklaşık 2 yıl olacak evliliğimsağol cnm. lisans olarak mı gireceksin önlisans mı? evli misin?
bende kısmet olursa lisanstan hazırlanacağım cnm. evliyken ders çalışmak zor oluyor mu? Çocuk varsa zordur. Allah hepimizin yardımcısı olsunlisans canım evet yaklaşık 2 yıl olacak evliliğim
evet zor canım ben çocuk çok istiyorum ama henüz olmadı sınavı da çok stres yapıyorum onu da streslerim havalar da uçuşuyor ama evin sorumluluğu oluyor zaten dershaneye gidebilme durumun olursa dershaneye git derimbende kısmet olursa lisanstan hazırlanacağım cnm. evliyken ders çalışmak zor oluyor mu? Çocuk varsa zordur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
günler geçiyor
hayırlısı inş atanırsın ama bizim çok çalışmamız şartBen de atanamazsam tekrar giricem onlisanstan
Atama bekliyorum şu an
Benim de atanamazsam çok çalışmam lazımhayırlısı inş atanırsın ama bizim çok çalışmamız şart
ÇOK ÇALIŞMALI HAYIRLISIYLA SEN ATANIRSIN İNŞ NASİBİNDE VARDIR İNŞ DARISI DA BİZE DERİZ ARTIKBenim de atanamazsam çok çalışmam lazım
İlk Atamada gitmem için 82 83 u hedeflemem lazim
Amin canım iyi dileklerin için çok saol senin de olur insallahÇOK ÇALIŞMALI HAYIRLISIYLA SEN ATANIRSIN İNŞ NASİBİNDE VARDIR İNŞ DARISI DA BİZE DERİZ ARTIK
mezun olmadan da girebilirsin canımArkadaşlar bilen var mı ben 3.sınıfa geçtim 2017de giricem kpss ye ama 2016da kendimi denemek tecrübe edinmek istiyorum şimdiden başlayim ki sınavda iyi bi puan yapim istiyorum sınıf öğretmenliği bölüm. Mezun olmana girilir mi sınava ?