Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım nisanı saydım zaten temmuzun ilk haftası olacağından son haftayı saymadım tam 15 ay var matemağie yüklen o zaman canım15 ay mı var? çalışmaya başladım inşallah matematiğim kötü çünkü
ben dershaneye gitmeyeceğim canım hem maddi nedenlerden dolayı hem de zaman kaybı olur benim için diye düşünüyorum matematiğe yükleneceğim biraz tarihten korkuyorum biraz günceller falan zorlaştı iyicekeşke dershanelerde şimdiden başlasa
ben ihtiyaç derimmerhabalar seneye bende kpss girecekler arasındayım finaller bitince başlamayı düşünüyorum ama kpss ile ilgili çok bilgim yok.. sizce hangi kaynağı almalıyım ilk başlangıç olarak yardımcı olursanız sevinirim
vallaha bol soruyla tabii eksikler oluyor ama hayırlısuıyla halledeceğiz ama kursa gitme imkanları olan gitsin benim yok kendim halledeceğimşu matematiğe kursa gitmeden nasıl çalışıyorsunuz kızlar yaaaa
özel ders maalesef ancak böyle oluyor benimkisi imkanın varsa tabi ama ben mesela bilkentte 100de100 bursla okuyan bir kızdan alıyorum öğrenci olduğu ve esas dalı mat olmadığı için saatlik 30 tl veriyorum dershaneye daha fazlaveriyoruz ve ben keşke dershanelere verdiğim paraları bu kıza verseydim diyorum yani o derece ama bunun dışında özel ders imkanın yoksa şenol hocanın birde rojda şekerin videolarına bak derimşu matematiğe kursa gitmeden nasıl çalışıyorsunuz kızlar yaaaa
özel ders maalesef ancak böyle oluyor benimkisi imkanın varsa tabi ama ben mesela bilkentte 100de100 bursla okuyan bir kızdan alıyorum öğrenci olduğu ve esas dalı mat olmadığı için saatlik 30 tl veriyorum dershaneye daha fazlaveriyoruz ve ben keşke dershanelere verdiğim paraları bu kıza verseydim diyorum yani o derece ama bunun dışında özel ders imkanın yoksa şenol hocanın birde rojda şekerin videolarına bak derim
ee canım ben kendi adıma çok vakit kaybettim yaş 30 bir de ramazanda zaten çok çalışamayız ama ben de sıkı bir çalışmayla geri döneceğim çalışmalarıma şimdiden ALLAH mesut etsin hayırlı uğurlu bir evliliğin olur inşallah aminKızlar selam... Bende kısmet olursa 2016 kpss ye hazırlanacağım. 2014 kpss ye dersaneye giderek hazırlandım ama umduğumu bulamadım bu yılda düğün telaşı içindeyim kısmet olursa ağustosta düğünüm var şu düğün işi bitsin eylül de başlıyorum inşallah ders çalışmaya... Siz erkencisiniz ne güzel....
sağol cnm. lisans olarak mı gireceksin önlisans mı? evli misin?ee canım ben kendi adıma çok vakit kaybettim yaş 30 bir de ramazanda zaten çok çalışamayız ama ben de sıkı bir çalışmayla geri döneceğim çalışmalarıma şimdiden ALLAH mesut etsin hayırlı uğurlu bir evliliğin olur inşallah amin