2016 KPSS'YE KALDI 15 AY

15 ay mı var? çalışmaya başladım inşallah matematiğim kötü çünkü

keşke dershanelerde şimdiden başlasa
ben dershaneye gitmeyeceğim canım hem maddi nedenlerden dolayı hem de zaman kaybı olur benim için diye düşünüyorum matematiğe yükleneceğim biraz tarihten korkuyorum biraz günceller falan zorlaştı iyice

günler akıyor ama yavaş yavaş da değil

nisan da bitti kaldı 14 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

merhabalar seneye bende kpss girecekler arasındayım finaller bitince başlamayı düşünüyorum ama kpss ile ilgili çok bilgim yok.. sizce hangi kaynağı almalıyım ilk başlangıç olarak yardımcı olursanız sevinirim

geçen yıllarda ben de çalışıyordum şafak sayar gibi saydım.. 86.58 aldım ama kadrolar rezil.. atanamayacağım

ne yapın edin 90 üzeri almaya bakın, eğer lise mezunu olarak girecekseniz de 95le ancak garanti altına alınablirsiniz merkezi alım kalkmazsa.

Allah yardımcınız olsun

merhabalar seneye bende kpss girecekler arasındayım finaller bitince başlamayı düşünüyorum ama kpss ile ilgili çok bilgim yok.. sizce hangi kaynağı almalıyım ilk başlangıç olarak yardımcı olursanız sevinirim
ben ihtiyaç derim

şu matematiğe kursa gitmeden nasıl çalışıyorsunuz kızlar yaaaa
özel ders :KK43: maalesef ancak böyle oluyor benimkisi imkanın varsa tabi ama ben mesela bilkentte 100de100 bursla okuyan bir kızdan alıyorum öğrenci olduğu ve esas dalı mat olmadığı için saatlik 30 tl veriyorum dershaneye daha fazlaveriyoruz ve ben keşke dershanelere verdiğim paraları bu kıza verseydim diyorum yani o derece ama bunun dışında özel ders imkanın yoksa şenol hocanın birde rojda şekerin videolarına bak derim

özel ders :KK43: maalesef ancak böyle oluyor benimkisi imkanın varsa tabi ama ben mesela bilkentte 100de100 bursla okuyan bir kızdan alıyorum öğrenci olduğu ve esas dalı mat olmadığı için saatlik 30 tl veriyorum dershaneye daha fazlaveriyoruz ve ben keşke dershanelere verdiğim paraları bu kıza verseydim diyorum yani o derece ama bunun dışında özel ders imkanın yoksa şenol hocanın birde rojda şekerin videolarına bak derim

özel ders en güzeli bencede, ama ben kursa yazılmayı düşünüyorum canım
kursun denemeleri, rekabet olayı filan iyice motive eder sanırım
şenol hocayada rojda şekere de bakmışlığım var ama yine bişeyler eksi kalıyo, anlamadığım yeri soramıyorum mesela onlara bu hoşuma gitmiyo :)

Kızlar selam... Bende kısmet olursa 2016 kpss ye hazırlanacağım. 2014 kpss ye dersaneye giderek hazırlandım ama umduğumu bulamadım bu yılda düğün telaşı içindeyim kısmet olursa ağustosta düğünüm var şu düğün işi bitsin eylül de başlıyorum inşallah ders çalışmaya... Siz erkencisiniz ne güzel....

Kızlar selam... Bende kısmet olursa 2016 kpss ye hazırlanacağım. 2014 kpss ye dersaneye giderek hazırlandım ama umduğumu bulamadım bu yılda düğün telaşı içindeyim kısmet olursa ağustosta düğünüm var şu düğün işi bitsin eylül de başlıyorum inşallah ders çalışmaya... Siz erkencisiniz ne güzel....
ee canım ben kendi adıma çok vakit kaybettim yaş 30 bir de ramazanda zaten çok çalışamayız ama ben de sıkı bir çalışmayla geri döneceğim çalışmalarıma şimdiden ALLAH mesut etsin hayırlı uğurlu bir evliliğin olur inşallah amin

ee canım ben kendi adıma çok vakit kaybettim yaş 30 bir de ramazanda zaten çok çalışamayız ama ben de sıkı bir çalışmayla geri döneceğim çalışmalarıma şimdiden ALLAH mesut etsin hayırlı uğurlu bir evliliğin olur inşallah amin
sağol cnm. lisans olarak mı gireceksin önlisans mı? evli misin?

X