2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

BEN COĞRAFYA ÇALIŞIYORUM TÜM KONULAR BİRBİRİYLE BAĞLANTILI KONULARIN HEPSİNİ BİTİRİP SORU BANKASI ÇÖZECEĞİM.1 AY SÜRE VERDİM KENDİME

memleket neresi kardeş? hadi biranönce toparlanalım da, hep beraber çalışalım artık.
Tokatliyim canım annem hasta onun bahar temizliği için geldim ay bakıyorum cevreme birkaç kişi daha atanmış üzüldüm kendi adıma çok çalışacağız başka yolu yok

Tokatliyim canım annem hasta onun bahar temizliği için geldim ay bakıyorum cevreme birkaç kişi daha atanmış üzüldüm kendi adıma çok çalışacağız başka yolu yok
inşallah biz de atanırız canım, sıkma canını, Allah yardımcımız olsun.
geçmiş olsun annene de canım. anne duası alıyorsun bak ne güzel, evini temizliyorsun.
çalışacağız başka da çaremiz yok elbette.

bende kurs olarak kadıköy başarı ve kadıköy çözüm ile görşücem.Bu 2 kurs için bayağı tavsiye var çünkü internette.Görüşünce aldığım bilgileri paylaşırım sizinlede.İstanbul'da kurs düşünenler için faydalı olabilir

bende matematik hiç yok, kurs iyi olur diye düşünüyorum.Bide çalıştığım için, iş dışında disiplinli bir şekilde çalışmama yardımcı olur diye düşünüyorum.Ama kazanmak için illa kurs olacak diye birşey yok tabiki.güzel bir şekilde hazırlanırsan neden olmasın

Kızlar siz ne güzel çalışıyoruz ben bi yakınını kaybettim günlerdir kötüyudum bir yandan da çocukla ilgilenince çok yoruldum başlayalım tam anlamıyla birsürü

ardışık sayılardan birkaç soru size:
1-ardışık iki tam sayının toplamı 15 olduğuna göre çarpımı kaçtır?
a) 30 b) 42 c)56 d)60 e)72

ardışık iki tam sayımız
7+8=15 olduğunu varsayarsak, ardışık dediği için 7 ve 8 olabilir ancak sayımız.
7*8=56 yani doğru cevap c şıkkı.

x,y,z ardışık çift doğal sayıları x<y<z
2.y=5(z-x) koşullarını sağlamaktadır. buna göre x+y+z toplamı kaçtır?

a)30 b)36 c)48 d)54 e)60

burada örnek 2<4<6 diye düşünürsek z 6 olduğu için (z-x) ise 6-2=4 olur 2y=4*5
2y=20 den y=10 diye düşünürsek
x=8
z=12
yani 8<10<12
8+10+12=32 olur.

bende matematik hiç yok, kurs iyi olur diye düşünüyorum.Bide çalıştığım için, iş dışında disiplinli bir şekilde çalışmama yardımcı olur diye düşünüyorum.Ama kazanmak için illa kurs olacak diye birşey yok tabiki.güzel bir şekilde hazırlanırsan neden olmasın
canım işte benim de dersaneye ayırcak vaktim yok, evliyim 2 kızım var, mecbur iş çıkışı eve gidiyorum. dersaneye git gel derken vakit kaybediyorsun, bir de orda herkese göre konu anlatılıyor, evde daha hızlı ilerlenebilir diye düşünüyorum.
tabii ki imkanım olsa gitmek isterdim, hayırlısı artık.

ardışık sayılardan birkaç soru size:
1-ardışık iki tam sayının toplamı 15 olduğuna göre çarpımı kaçtır?
a) 30 b) 42 c)56 d)60 e)72

56

5 ile 83 arasında kaç tane çift sayı vardır?
a) 39 b)37 c)41 d)43 e)45

39

x,y,z ardışık çift doğal sayıları x<y<z
2.y=5(z-x) koşullarını sağlamaktadır. buna göre x+y+z toplamı kaçtır?

a)30 b)36 c)48 d)54 e)60

30

Son düzenleme:
Eyvah Eyvah konuyu çok geç gördüm nasıl yetisicem ben size arkadaşlar yaa

BUGÜN AKŞAM HANGİ DERSHANE KARAR VERECEĞİM YARIN KAYIT YAPTIRACAĞIM İNŞALLAH MATEMATİK ETÜTÜ OLDUĞU İÇİN ANKARA YEDİİKLİM DERSHANESİNE YAZILMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİĞERLERİNDE ETÜT YOKTU
canım ne zaman başlayacak dershanen, çok erken değil mi, eylülde başlayacak kurslar
ben yazın yazılırım kursa diyordum
hem fiyatı 900 tl, hem saati 364, hem etütleri çok diye yargıyı düşünüyorum

Son düzenleme:
X