- 17 Temmuz 2014
- 1.980
- 4.123
- Konu Sahibi balbocegi35
BEN COĞRAFYA ÇALIŞIYORUM TÜM KONULAR BİRBİRİYLE BAĞLANTILI KONULARIN HEPSİNİ BİTİRİP SORU BANKASI ÇÖZECEĞİM.1 AY SÜRE VERDİM KENDİME
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsin canım.BEN COĞRAFYA ÇALIŞIYORUM TÜM KONULAR BİRBİRİYLE BAĞLANTILI KONULARIN HEPSİNİ BİTİRİP SORU BANKASI ÇÖZECEĞİM.1 AY SÜRE VERDİM KENDİME
Tokatliyim canım annem hasta onun bahar temizliği için geldim ay bakıyorum cevreme birkaç kişi daha atanmış üzüldüm kendi adıma çok çalışacağız başka yolu yokmemleket neresi kardeş? hadi biranönce toparlanalım da, hep beraber çalışalım artık.
inşallah biz de atanırız canım, sıkma canını, Allah yardımcımız olsun.Tokatliyim canım annem hasta onun bahar temizliği için geldim ay bakıyorum cevreme birkaç kişi daha atanmış üzüldüm kendi adıma çok çalışacağız başka yolu yok
Basin sagolsun canimKızlar siz ne güzel çalışıyoruz ben bi yakınını kaybettim günlerdir kötüyudum bir yandan da çocukla ilgilenince çok yoruldum başlayalım tam anlamıyla birsürü
ardışık sayılardan birkaç soru size:
1-ardışık iki tam sayının toplamı 15 olduğuna göre çarpımı kaçtır?
a) 30 b) 42 c)56 d)60 e)72
6 8 10 12..................825 ile 83 arasında kaç tane çift sayı vardır?
a) 39 b)37 c)41 d)43 e)45
x,y,z ardışık çift doğal sayıları x<y<z
2.y=5(z-x) koşullarını sağlamaktadır. buna göre x+y+z toplamı kaçtır?
a)30 b)36 c)48 d)54 e)60
Allah rahmet eylesin canım.Kızlar siz ne güzel çalışıyoruz ben bi yakınını kaybettim günlerdir kötüyudum bir yandan da çocukla ilgilenince çok yoruldum başlayalım tam anlamıyla birsürü
canım işte benim de dersaneye ayırcak vaktim yok, evliyim 2 kızım var, mecbur iş çıkışı eve gidiyorum. dersaneye git gel derken vakit kaybediyorsun, bir de orda herkese göre konu anlatılıyor, evde daha hızlı ilerlenebilir diye düşünüyorum.bende matematik hiç yok, kurs iyi olur diye düşünüyorum.Bide çalıştığım için, iş dışında disiplinli bir şekilde çalışmama yardımcı olur diye düşünüyorum.Ama kazanmak için illa kurs olacak diye birşey yok tabiki.güzel bir şekilde hazırlanırsan neden olmasın
ardışık sayılardan birkaç soru size:
1-ardışık iki tam sayının toplamı 15 olduğuna göre çarpımı kaçtır?
a) 30 b) 42 c)56 d)60 e)72
5 ile 83 arasında kaç tane çift sayı vardır?
a) 39 b)37 c)41 d)43 e)45
x,y,z ardışık çift doğal sayıları x<y<z
2.y=5(z-x) koşullarını sağlamaktadır. buna göre x+y+z toplamı kaçtır?
a)30 b)36 c)48 d)54 e)60
canım ne zaman başlayacak dershanen, çok erken değil mi, eylülde başlayacak kurslarBUGÜN AKŞAM HANGİ DERSHANE KARAR VERECEĞİM YARIN KAYIT YAPTIRACAĞIM İNŞALLAH MATEMATİK ETÜTÜ OLDUĞU İÇİN ANKARA YEDİİKLİM DERSHANESİNE YAZILMAYI DÜŞÜNÜYORUM DİĞERLERİNDE ETÜT YOKTU