2016 Kpss Yoldaşları Gelsin

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.178
8.379
Hatunlar bu yolda sırt sırta verirsek eminim başarıcaz , bende 2014 'te çok çalışmadığım ve önemsemediğim için 71.5 puan ile atanamayacaklardanım:110:
:KK31:Çok hırslandım ve şimdiden çalışmaya başlarsam başabileceğimi umut ediyorum.:KK31:

İndirmiş olduğum ders programından günde 2ders tek konu olarak sizlerle paylaşıp,
hep beraber çalışalım ve kazanalım.
:KK73::KK73::KK73:

:KK23:Kimler benimle ???
Bu haftaki konumuz İslamiyet Öncesi Türk Tarihi konusu bu hafta bitmiştir, 6marta kadar konuyu tekrar edicez. :KK9::KK9::KK9:
2mart pazartesi vatandaşlıktan ilk konumuza başlıyoruz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
Yarın ki ilk konular, şimdilik tarih ve vatandaşlıktan başlıyoruz.

20150129_170035.jpg

Bende 2016 da giricem kpss'ye lisans olarak :) Çalışmaya yeni başladım. Ama sanki çok yavaş gidiyormuşum gibi geliyor. günde 1 ünite bitirmek istiyorum yazarak çalışmaya kalkıncada bitmek bilmiyor. Sizin var mı ders çalışırken uyguladığınız taktik ? Bende günde 2 ders şeklinde bi program yaptım ama çalışırken yazmak vaktimi çok fazla alıyor :/

Bende 2016 da giricem kpss'ye lisans olarak :) Çalışmaya yeni başladım. Ama sanki çok yavaş gidiyormuşum gibi geliyor. günde 1 ünite bitirmek istiyorum yazarak çalışmaya kalkıncada bitmek bilmiyor. Sizin var mı ders çalışırken uyguladığınız taktik ? Bende günde 2 ders şeklinde bi program yaptım ama çalışırken yazmak vaktimi çok fazla alıyor :/
merhaba bnde yazarak calısırım ama önce bır kıtap bıtırıp sonra calıscam bılgılerım taze en azndan en cok agrlık vermem gereken konuyu bilirim dye dusunuyorum

kızlar ben kpss kalkktı dye biliyorum:KK43::KK43: yanlış mı biliyorum( aln ve öğretmenlik hariç)umarım yanlış biliyorumdur:cry:

Ben de seneye öyle bı sansımız yok dıye bılıyorum..Kopyalarla beceremedıklerını mulakatta kendı adamlarını alarak halletcekler maalesef KPSS seneye olmayacak:KK43::KK43::KK43:

Kpss 2016 ya hazırlanmaya başladım içine mezunuyum 2016 da kpss yok diyosunuz resmi bir açıklama yok nerden duydunuz aciklarmisiniz
canım ben 2014te grdiğimde kesin bir dille kalktığı söylenmişti açıklandı dye sylediler tabi ben o zamanlar bırak tv izleyip haberleri takip etmeyi başımı kaşıycak vaktim yoktu ders çalışmaktan, umarım kalkmamıştır inan kalkmamışsa en çok sevinenlerden biri olurum:) canım ayrıca alan ve öğretmenlik dvm ediyor kpss b grubundan bahsedyrz bence çalışmadan önce bi dersanenin rehberlik bölümüyle falan görüş bence çünkü az emek verilmiyor hem maddi hemde manevi yıpranıyoruz umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur:))

Ben iibf mezunuyum 2016 kpss b grubu na hazırlanıyorum 17 aylık oğlum var gün içinde sürekli onunla ilgileniyorum akşam vakit bulup ders çalışıyorum Bu sınavın kalkıp kakmadigi belli değil çok saçma bir durum açıkçası moralim çok bozuldu ne yapacağımı sasirdim

X