Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tatlım hos geldinHayirli olsun topigimiz :) bol calismalarla dolsun insallah :)
hala başlayamadımInsallah tatlım hos geldin
Ne yaptin calismaya basladin mi ?
Niye canim? Bir de bu sene dersane düşünüyor musun?hala başlayamadım
yeni kitapların hayırlı olsun kuzumAz önce siparişlerimi verdim kizlar. 2016 setleri ne kadar pahali
Ama yine de kimini 2015 kimini 2016 olarak aldim napim
Insallah pazartesiye kadar gelir de hemen baslarim bende
Bu ara çok calisma istegi var kaybolmadan baslamam lazim
sebebini hiç bilmiyorumNiye canim? Bir de bu sene dersane düşünüyor musun?
Anladim kuzum senin icin hangisi daha uygunsa öyle yaparsın. Sonucta sen kendinin çalışma sistemini daha iyi biliyorsun.yeni kitapların hayırlı olsun kuzum
sebebini hiç bilmiyorum
dersane düşünmüyorum kuzum. ben son senemde ihtiyaca gitmiştim, hiç katkısı olmadı. hocalar da zaten derse girmeden önce anlatacağı konuyu çalışıp bize anlatıyolardı. kpssdeki sistem çok farklı artık. öğren yap mantığı yok. bazı şeyleri ezberlicen, bazılarında mantığını kullanıcan, bazıları da tamamen şans. bi de dersane vakit kaybı gibi geliyor, giyinip evden çıkman ordan eve gelmen bile en az 1 saat. bi de ben evde rahat şeyler giyip kahvemi de yanıma alıp öyle çalışmayı seven insanlardanım. işin bi de maddi boyutu var tabii. bi arkadaşım yazılmış yargıya 3.600 tl ye. çok uçuk geldi bana.
alanın ilk geldiği sene alandan uzaktan eğitim almıştım o da tam bir fiyaskoydu. ama daha alan sınavımız hiç yapılmamıştı, belki şimdi daha iyidir, bazı şeyler daha net çünkü. şimdilik kendi kendime çalışmayı düşünüyorum.
Olsun yanlış yapa yapa bulacaz dogruyu sınavda aklima gelmişken soyleyeyim bana cok tavsiye eden oldu bunu yanlış yaptiginiz sorulari bir deftere yazin dediler hep yada kopartip deftere yapistirin bunu yapan cok faydasini görmüşGelisimle basladim. Daha ilk unitenin ilk sorusunu yanlis yaptim :)
Eki Görüntüle 1651102
E mi canim?Gelisimle basladim. Daha ilk unitenin ilk sorusunu yanlis yaptim :)
Eki Görüntüle 1651102
Hos geldin. Bölüm neydi balera?Hoooop geldimm hemencik
Yeni topik hayırlı olsun bende buradayim artık insallah :)
Hosbuldum:) bölümüm sosyolojiE mi canim?
Hos geldin. Bölüm neydi balera?
Daha once girdin mi sinava?Hosbuldum:) bölümüm sosyoloji
Hayır 2016 da ilk defa gircemDaha once girdin mi sinava?
Alan icin uzaktan egitim faydali olabilir kuzum. Alan %50 etkiliyo, zarari olmaz.Anladim kuzum senin icin hangisi daha uygunsa öyle yaparsın. Sonucta sen kendinin çalışma sistemini daha iyi biliyorsun.
Ben de uzaktan eğitim alicam sadece alandan. Kendim çalışarak yapabileceğimi düşünmüyorum alani çünkü.
Bir de nisanliyiz. Bazen ondan korkuyorum dersimi aksatacak durum olur mu acaba diye.
Hosgeldin canim :) evet bunun icin ben de bi defter aldim, bence de yararli olur.Olsun yanlış yapa yapa bulacaz dogruyu sınavda aklima gelmişken soyleyeyim bana cok tavsiye eden oldu bunu yanlış yaptiginiz sorulari bir deftere yazin dediler hep yada kopartip deftere yapistirin bunu yapan cok faydasini görmüş
Bn de E demistim canim cevap c mis. Bunun cozumlu aciklamasi da var ama gene anlamadim. Bak cozumunu de cekip atayimE mi canim?
Hos geldin. Bölüm neydi balera?
Hmm tamam hayirlisi olsun canim.Hayır 2016 da ilk defa gircem
Sedosum hani artik aileler tanisti falan ondan dedim acaba aksar mi gelip gitmeler olursa ya da düğün hazırlığı falan diye. Zaten ikimiz görüşemeyiz. Nisanlim atandigi yerde. Yariyil tatilinde gelebilir ancak.Alan icin uzaktan egitim faydali olabilir kuzum. Alan %50 etkiliyo, zarari olmaz.
1 yildir nisanliyim 10 yildir cikiyorum biliyosun ki, ne ossye hazirlanirken ne kpss ye hazirlanirken hic derslerimi aksatmadim kuzum. Niye aksatasin ki? Gerci bnmki bu sene smmm ye de hazirlaniyo, bu yuzden gorusmelerimizi dersleri aksatmicak sekilde ayarlicaz ikimiz icin de dersler onemli su sira. Siz de gorusmelerinizi telde konusmalarinizi ona gore ayarlarsaniz bisey olmaz kuzum. Dugun hazirligini falan da plan dahilinde yapicaz artik. :)
hoşbuldum :)) eğitimden korkuyodum soruya E dedim C çıkınca daha bir korktumHosgeldin canim :) evet bunun icin ben de bi defter aldim, bence de yararli olur.
Bn de E demistim canim cevap c mis. Bunun cozumlu aciklamasi da var ama gene anlamadim. Bak cozumunu de cekip atayim