- 19 Ocak 2016
- 197
- 145
-
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
evet çok tatlı bi kızım var inşallah senin de olur ya hayırlısı şimdi diyorum olmuyormuş zaten keşke korunmasaydık :)Ne güzel bir kızın varmış benim ilk olacak :)
İnş canım benim de 47 olmuştu bu ay allah isteyen herkese versin inşşbenim de kasım da oldu ikinci düşük ben doktora gittiğimde hcg 50ydi zaten sonra yavaş yavaş düştü hayırlısı canım Rabbim güldürsün yüzümüzü inşallah.
İnş bi kızım olur çok istiyorum bi kızımın olmasını :)evet çok tatlı bi kızım var inşallah senin de olur ya hayırlısı şimdi diyorum olmuyormuş zaten keşke korunmasaydık :)
inşallah olur canım bizim ki büyüdü artık bi tatlı dili var herşeyi biliyor Karnım ağrıyor diyorum bazen ben biliyorum neden ağrıdını kardeşim olacakondan diyor :) ben eerkek istiyorum inşallah olur ya bu ay bi daha korunmayacagım zaten olmuyorİnş bi kızım olur çok istiyorum bi kızımın olmasını :)
Ay yerim ben onu ya benim eşim de kiz hastasi tabi öncelikle saglikli olsun da kiz erkek önemli değilinşallah olur canım bizim ki büyüdü artık bi tatlı dili var herşeyi biliyor Karnım ağrıyor diyorum bazen ben biliyorum neden ağrıdını kardeşim olacakondan diyor :) ben eerkek istiyorum inşallah olur ya bu ay bi daha korunmayacagım zaten olmuyor
Maşallah kızına :) aslında cinsiyet pek fark etmiyor sağlıklı bir bebek versin allahinşallah olur canım bizim ki büyüdü artık bi tatlı dili var herşeyi biliyor Karnım ağrıyor diyorum bazen ben biliyorum neden ağrıdını kardeşim olacakondan diyor :) ben eerkek istiyorum inşallah olur ya bu ay bi daha korunmayacagım zaten olmuyor
hoş geldin canım. Rabbim sana o mutuluğu tattırmış inşallah yeniden tattırsınSelam kızlar... Bende bat 10 mart .. Bir oğlum var 6 yaşında kardeş istiyor artık olsun dedim bakalım deniyoruz.. Hatta bugün test yaptırdım belirtilerim var ama bakalım sonuç yarın çıkacak merakla bekliyorum. İnşallah kasım ya da aralık annesi oluruz minnoşlarımızı alırız kucağımıza
hoş geldin canım. Rabbim sana o mutuluğu tattırmış inşallah yeniden tattırsın
Hayırlısı olsun canım ya minnoşlar gelsin artık :) ha bi de erken değil mi belirtiler içinSelam kızlar... Bende bat 10 mart .. Bir oğlum var 6 yaşında kardeş istiyor artık olsun dedim bakalım deniyoruz.. Hatta bugün test yaptırdım belirtilerim var ama bakalım sonuç yarın çıkacak merakla bekliyorum. İnşallah kasım ya da aralık annesi oluruz minnoşlarımızı alırız kucağımıza
inşallah canım tam yumurtlama dönemimdeyim ovulasyon testi yaptım bakalım hayırlısı inşallah bu ay olur iki kez düşük yaptım inşallah bu sefer tutunur bebişim.Hoşbuldum canım :) Amin canım inşallah sende o duyguyu tadarsın canım
Hayırlısı olsun canım ya minnoşlar gelsin artık :) ha bi de erken değil mi belirtiler için
inşallah canım tam yumurtlama dönemimdeyim ovulasyon testi yaptım bakalım hayırlısı inşallah bu ay olur iki kez düşük yaptım inşallah bu sefer tutunur bebişim.
evet canım ben de coraspin kullanıyorum sıvılaşsın diye peki hamile kaldı mı ablan ?Erken canım evet ama 4 gündür mide bulantım var.. üstelik gün boyu sürüyor.. karnım şiş ve yürüdüğümde belimde ağrı oluyor. hatta bazen yumurtalıklarımda batma oluyor.. doktora söyledim erken kanda 21 gün geçmesi lazım adetten senin 19 geçmiş çıkmazsa haftaya tekrarlarız testi dedi. kullandığım bir ilaç var eğer hamileysem zarar vermesin bebeğe.. :)
Anladım canım. İnşallah tutunur bebişin.. kanda pıhtılaşma falan yok değil mi? bazen düşüklerin sebebi bu olabiliyor. istersen bi baktır.. kan sıvılaştırıcı kullandı ablam mesela onda da pıhtılaşma var.
evet canım ben de coraspin kullanıyorum sıvılaşsın diye peki hamile kaldı mı ablan ?
maşallah Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah :)evet canım . hatta nisanda 1 yaşında olacak kızı :)
Erken canım evet ama 4 gündür mide bulantım var.. üstelik gün boyu sürüyor.. karnım şiş ve yürüdüğümde belimde ağrı oluyor. hatta bazen yumurtalıklarımda batma oluyor.. doktora söyledim erken kanda 21 gün geçmesi lazım adetten senin 19 geçmiş çıkmazsa haftaya tekrarlarız testi dedi. kullandığım bir ilaç var eğer hamileysem zarar vermesin bebeğe.. :)
Anladım canım benim bat 12 mart şimdiden merak ediyorum :)
maşallah Allah bağışlasın darısı başımıza inşallah :)