2016 KASIM-ARALIK ANNESİ OLMAK İSTEYENLER

İnş bi kızım olur çok istiyorum bi kızımın olmasını :)
inşallah olur canım bizim ki büyüdü artık bi tatlı dili var herşeyi biliyor Karnım ağrıyor diyorum bazen ben biliyorum neden ağrıdını kardeşim olacakondan diyor :) ben eerkek istiyorum inşallah olur ya bu ay bi daha korunmayacagım zaten olmuyor

Senin bat benden önce inşallah önce sen sonra ben ve isteyen herkes mutlu haberi alır ve burda paylaşır

Ay yerim ben onu ya benim eşim de kiz hastasi tabi öncelikle saglikli olsun da kiz erkek önemli değil

Maşallah kızına :) aslında cinsiyet pek fark etmiyor sağlıklı bir bebek versin allah

Tabi ki canım önce sağlıklı ve hayırlı olmasını isterim ama benim gönlüm erkekde eşim ilk de kız istedi yine kız olsun diyor

Selam kızlar... Bende bat 10 mart .. Bir oğlum var 6 yaşında kardeş istiyor artık olsun dedim bakalım deniyoruz.. Hatta bugün test yaptırdım belirtilerim var ama bakalım sonuç yarın çıkacak merakla bekliyorum. İnşallah kasım ya da aralık annesi oluruz minnoşlarımızı alırız kucağımıza

hoş geldin canım. Rabbim sana o mutuluğu tattırmış inşallah yeniden tattırsın

Hayırlısı olsun canım ya minnoşlar gelsin artık :) ha bi de erken değil mi belirtiler için

Hayırlısı olsun canım ya minnoşlar gelsin artık :) ha bi de erken değil mi belirtiler için

Erken canım evet ama 4 gündür mide bulantım var.. üstelik gün boyu sürüyor.. karnım şiş ve yürüdüğümde belimde ağrı oluyor. hatta bazen yumurtalıklarımda batma oluyor.. doktora söyledim erken kanda 21 gün geçmesi lazım adetten senin 19 geçmiş çıkmazsa haftaya tekrarlarız testi dedi. kullandığım bir ilaç var eğer hamileysem zarar vermesin bebeğe.. :)

inşallah canım tam yumurtlama dönemimdeyim ovulasyon testi yaptım bakalım hayırlısı inşallah bu ay olur iki kez düşük yaptım inşallah bu sefer tutunur bebişim.

Anladım canım. İnşallah tutunur bebişin.. kanda pıhtılaşma falan yok değil mi? bazen düşüklerin sebebi bu olabiliyor. istersen bi baktır.. kan sıvılaştırıcı kullandı ablam mesela onda da pıhtılaşma var.

evet canım ben de coraspin kullanıyorum sıvılaşsın diye peki hamile kaldı mı ablan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…