- 27 Mayıs 2007
- 1.230
- 885
-
- Konu Sahibi Gullerdiyarindanbiri
Ayy canim ya bizde de öyle oldu. Gecen ay eşim hastaydi bu ay ikimiz birden grip olduk. Ama yooook hasta da olsam çalışmalara devammrb kızlar ben de adetimin bitmesiyle 3. denemeye başlayacagım , eşim de biraz grip oldu ,
bakalım inşallah , Allah izin verirse bu ay gebe kalırız..
ocak ayında ben griptim gecen ay ikimizde iyidik , bu ay da o grip((
benim de 16 mart aynı dönemdeyiz canım inşallah bu ay ben de umutluyum.Benim de bat 17 mart, yumurtlama dönemindeyim. Değerlendiriyoruz bakalım inşallah bu ay olur. 4 aydır bekliyoruz.
Ben hic birakmiyorum yaYa arkadaşlar sizce adetten kaç gün önce çalışmaları bırakmalıyız hani geç döllenme de olabilir ya
Benim ilk olacak inşallah canim.Bizde ikinciyi istiyoruz 3.5 yaşında bi kızım var bu beşinci ayımız denemelerde bat 17 Mart
ben bu ay hiç bırakmıycamYa arkadaşlar sizce adetten kaç gün önce çalışmaları bırakmalıyız hani geç döllenme de olabilir ya
Ya insan sıkılıyor artıkBen hic birakmiyorum yaniye birakacajsin ki
kaç aydır deniyon sen canımBen hic birakmiyorum yaniye birakacajsin ki
Sen kaç aydır deniyonben bu ay hiç bırakmıycam
Sıkılma konusunda haklisin da acikcasi her şey bebis içinYa insan sıkılıyor artık
kaç aydır deniyon sen canım
İnternetten iste canim. Gitti gidiyor da var eşim bana almis. 20tane ovulasyon 12 tane gebelik 25 tlHayırlısı ya az önce eczanede ovulasyon testi sordum 5 tane 25 tl diyo yuhhh ya almadım
evet baktım ama kredi kartı kullanmıyoruzİnternetten iste canim. Gitti gidiyor da var eşim bana almis. 20tane ovulasyon 12 tane gebelik 25 tl
Sıkılma konusunda haklisin da acikcasi her şey bebis içinben 1yildir demiyorum ama arada düşük falan yapinca 3-4ay ara verdim kisacasi 6aydir falan çalışmalar devam ediyor[/QUOTE
Her şey bebiş için doğru valla, benim de 6 ay oldu bi düşük oldu işte kasımda bakalım ya her şeyin hayırlısı
Ne güzel bir kızın varmış benim ilk olacak :)Adetliyken doktora da gittim ben 1 yıl olacak dedi ama yine de ultrason ve hormon testi istedi sonuçlar iyi dedi bu aya kadar fazla üstünde durmadık bu ay sıkı çalışma var kızım da çok istiyor çünkü