2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Merhaba kızlarrr
Öğlenden önce pek giremiyorum ben,sabahları kötü oluyorum kalkamıyorum.
Ama iki gündür çok halsizim. Biri beni kaldırsın. Artık yatmak istemiyorumm

Dün hediye bakmaya gittim. Bi baktım bebek mağazasındaym.

Sona kalmadan bian önce tamamlayıp göndermek istiyorumm.

Bana bı tulum gelse patık fln acayip sevinirim

ahhh kuzum ahhh birde cinsiyeti belli olunca görücem seni bende senin gibiydim kendim için dışarı çıkardım bebek mağazalarında bulurdum kendimi cinsiyeti de belli olunca almadan kesinlikle çıkamazdım

ahhh kuzum ahhh birde cinsiyeti belli olunca görücem seni bende senin gibiydim kendim için dışarı çıkardım bebek mağazalarında bulurdum kendimi cinsiyeti de belli olunca almadan kesinlikle çıkamazdım
Üç aylık olunca belli olma ihtimali varmış diyolar bilniyorum.
Çok istekli yapmadım bu çocuğu ama çok merak ediyorum.
Bide ilk kıyafetini ben almak istiyorum. Ne alsam bilemedim dün.

Üç aylık olunca belli olma ihtimali varmış diyolar bilniyorum.
Çok istekli yapmadım bu çocuğu ama çok merak ediyorum.
Bide ilk kıyafetini ben almak istiyorum. Ne alsam bilemedim dün.
aaa neden öyle diyosun kuzum ya inan bebek evin neşesi her gülün dikeni gibi bebeğinde zor zamanları olacak ama inan onun gülüşü herşeye bedel

ahhh enimde ve böyle güzel sıcak hava da hiç çalışmak da gelmiyo içimden ki sınava da hazırlanmam lazım hiç elim gitmiyo ahhhh
Aynrn bende dişardaydım ama gexmek için değil hastane ve market için.güzel hava bitti gitti:-(
Hmmm benim daha cinsiyeti belli değil ne alsam diye dolandım durdum mağzada. Allah hayırlı zamanda nasip etsin sanada canım
beyaz yada sarı renk al.beyaz bir bebekte en cok beğendiğim renk saf temiz.

Ve evet witchhunt arkadasimiZda dun ban yemiş bana da ulaştı ama 2 gündür evde diildim bende şarjım ve internetim yoktu foruma giremedim dun sabahtan beri. Kusuruma bakmayın

Canim kimsenin çekildiğine dair bir haber almadım yanı oyle bisey yok. Ama dediğim gibi senin hem katılın hem kurbanın aktif degil. Defalarca etiketledim burdan. Whatsapptan da yazdım ama maalesef durum bu.
çok ayıp ya inanki çok ayıp burdaki herkese kocaman bir saygısızlık var ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…