Evet gördüm ama neden olmus bakmadim
Şimdi baktım anladım geldim
Bana bı tulum gelse patık fln acayip sevinirimMerhaba kızlarrr
Öğlenden önce pek giremiyorum ben,sabahları kötü oluyorum kalkamıyorum.
Ama iki gündür çok halsizim. Biri beni kaldırsın. Artık yatmak istemiyorumm
Dün hediye bakmaya gittim. Bi baktım bebek mağazasındaym.
Sona kalmadan bian önce tamamlayıp göndermek istiyorumm.
ahhh kuzum ahhh birde cinsiyeti belli olunca görücem seniMerhaba kızlarrr
Öğlenden önce pek giremiyorum ben,sabahları kötü oluyorum kalkamıyorum.
Ama iki gündür çok halsizim. Biri beni kaldırsın. Artık yatmak istemiyorumm
Dün hediye bakmaya gittim. Bi baktım bebek mağazasındaym.
Sona kalmadan bian önce tamamlayıp göndermek istiyorumm.
niye kızBana bı tulum gelse patık fln acayip sevinirim
Buara yine tedavi dolayısıyla bebek modundayım yaniye kız
ALLAH SENİBuara yine tedavi dolayısıyla bebek modundayım ya
Hahaha hiç duynadı zatenALLAH SENİKATİLCİĞİNE DUYURULUR
Ayy ne uykum var yaa
ahhh enimde ve böyle güzel sıcak hava da hiç çalışmak da gelmiyo içimden ki sınava da hazırlanmam lazım hiç elim gitmiyo ahhhhAyy ne uykum var yaa
Hmmm benim daha cinsiyeti belli değil ne alsam diye dolandım durdum mağzada. Allah hayırlı zamanda nasip etsin sanada canımBana bı tulum gelse patık fln acayip sevinirim
Üç aylık olunca belli olma ihtimali varmış diyolar bilniyorum.ahhh kuzum ahhh birde cinsiyeti belli olunca görücem senibende senin gibiydim kendim için dışarı çıkardım bebek mağazalarında bulurdum kendimi cinsiyeti de belli olunca almadan kesinlikle çıkamazdım
aaa neden öyle diyosun kuzum ya inan bebek evin neşesi her gülün dikeni gibi bebeğinde zor zamanları olacak ama inan onun gülüşü herşeye bedelÜç aylık olunca belli olma ihtimali varmış diyolar bilniyorum.
Çok istekli yapmadım bu çocuğu ama çok merak ediyorum.
Bide ilk kıyafetini ben almak istiyorum. Ne alsam bilemedim dün.
Aynrn bende dişardaydım ama gexmek için değil hastane ve market için.güzel hava bitti gitti:-(ahhh enimde ve böyle güzel sıcak hava da hiç çalışmak da gelmiyo içimden ki sınava da hazırlanmam lazım hiç elim gitmiyo ahhhh
beyaz yada sarı renk al.beyaz bir bebekte en cok beğendiğim renk saf temiz.Hmmm benim daha cinsiyeti belli değil ne alsam diye dolandım durdum mağzada. Allah hayırlı zamanda nasip etsin sanada canım
ahhhh bende işteyken bitti ve gidiyo :SAynrn bende dişardaydım ama gexmek için değil hastane ve market için.güzel hava bitti gitti:-(
beyaz yada sarı renk al.beyaz bir bebekte en cok beğendiğim renk saf temiz.
Olsun ne yapalım haftasonu için bir oiknik planlıyorum kızım ve eşimleahhhh bende işteyken bitti ve gidiyo :S
Canim kimsenin çekildiğine dair bir haber almadım yanı oyle bisey yok. Ama dediğim gibi senin hem katılın hem kurbanın aktif degil. Defalarca etiketledim burdan. Whatsapptan da yazdım ama maalesef durum bu.
çok ayıp ya inanki çok ayıp burdaki herkese kocaman bir saygısızlık var ortadaCanim kimsenin çekildiğine dair bir haber almadım yanı oyle bisey yok. Ama dediğim gibi senin hem katılın hem kurbanın aktif degil. Defalarca etiketledim burdan. Whatsapptan da yazdım ama maalesef durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?