• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 izmirli gelinler için mekan tavsiyelerizi bekliyoruz :)

kızlar saklıbahçe hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben yıllar önce gitmiştim pek hatırlamıyorum. Kapora vermeden önce muhakkak bakın diye ısrar ettiler. Mecbur cumartesi bir bakıcam. Bir fikriniz var mı yakın zamanda gittiniz mi?

benim favorim gelicek misafirlerimizi düşünerek güzelbahçe gizlibahçem(havuzlu),şehzade inciraltı beyzade,saklıbahçe,yaşampark,prensesgarden inşallah yardımcı olabilmişimdir dediğim gibi biz g.bahçe,inciraltı,konak ,alsancak, taraflarından baktık
Merhaba canım, ben de o civarda mekan arayışındayım. Saklıbahçe hakkında ne düşünüyorsun. bu arada ben o civarda bordo yu da çok beğendim. Tavsiye ederim.

Kizlarrr nerelerdesinizzz yer durumlari ne alemde bende arastirmadayim en son kim nereyi kaca tutttuuu

kızlar ben narlıdere tarafında çok gezindim ama hep yemekli. fiyatlar da hafta sonu kişi başı 50-80 lira arası. benim düğünüme 400 kişi geleceği için bütçemi aştı. o yüzden buca tarafında bakıyorum. orda fiyatlar daha uygun. hafta sonu pasta+kuru pasta 4 bin liradan başlıyor. düğünbuketi.com diye bir siteden de mekanlara bakıyorum. ama bucadaki tüm mekanları koymamışlar sanırım. bugün birkaç yere mesaj attım inş cevap verirler.

ben ve benim gibi 2016 da evlenecek gelinler için özellikle inciraltı taraflarındaki düğün mekanları için fiyat ve tavsiye bekliyoruzz.:KK28::KK28::KK28::KK28:
Çınarlıda ALYANS GARDEN KIR DÜĞÜN SALONU bu mekanı kesinlikle tavsiye ederim şehrin merkezinde ulaşım ve otopark sorunu yok teleferik konsepti bi harika yanında yada yakınında düğün yada eğlence mekanı yok,kişiye özel servis değil,kişiye özel salon biz çok nezih bir ortam çok memnun kaldık. 2 (2).JPG 2 (3).JPG 3G.jpg

biz dün case de garden' ı tuttuk, çok içime sindi.:KK73: Sonunda bir süre rahat telaşsız dolanacağım ortada :cool:

Çınarlıda ALYANS GARDEN KIR DÜĞÜN SALONU bu mekanı kesinlikle tavsiye ederim şehrin merkezinde ulaşım ve otopark sorunu yok teleferik konsepti bi harika yanında yada yakınında düğün yada eğlence mekanı yok,kişiye özel servis değil,kişiye özel salon biz çok nezih bir ortam çok memnun kaldık.Eki Görüntüle 1791041 Eki Görüntüle 1791042 Eki Görüntüle 1791043
Hayırlı olsun canım bende mayıs gibi düşünüyorum buca da bıçakçılar dügün salonu var ona sorduk birde alyans gardenı düşündüm yemeksiz olcak birde pınarbaşında yerleri varmış arabalar için yerleri var mı ilgililer mi pastaları nasıl müzikler ses düzeni iyimiydi pınarbasındaki yerlerini gördün mu çok sordum ama zor ıslermis bunlar valla insan herşey iyi olsun istiyor :)

Hayırlı olsun canım bende mayıs gibi düşünüyorum buca da bıçakçılar dügün salonu var ona sorduk birde alyans gardenı düşündüm yemeksiz olcak birde pınarbaşında yerleri varmış arabalar için yerleri var mı ilgililer mi pastaları nasıl müzikler ses düzeni iyimiydi pınarbasındaki yerlerini gördün mu çok sordum ama zor ıslermis bunlar valla insan herşey iyi olsun istiyor :)
canım merhaba bende ekim gibi düşünüyorum ve bıçakcılarla konuştuk kafamıza yattı gibi kına yı orda yapmak istiyorum eğer memnun kalırsam nikahıda orda yapacağımm innşş

canım merhaba bende ekim gibi düşünüyorum ve bıçakcılarla konuştuk kafamıza yattı gibi kına yı orda yapmak istiyorum eğer memnun kalırsam nikahıda orda yapacağımm innşş
Hayırlı olsun canım valla insanın aklı çok karışıyor düğün yeriydi kuaförüydü gelinliğiydi ne zormuş :) Biz tuttuk düğün yerini mayısın 25 ine yağmur ihtimaline karşı kır düğününden vazgeçtim sadıkoğlu topkapı garden 2 ile anlaştık.Yanlardan açık üstü kapalı amfi tiyatro şeklinde inşallah iyi olur.

Hayırlı olsun canım valla insanın aklı çok karışıyor düğün yeriydi kuaförüydü gelinliğiydi ne zormuş :) Biz tuttuk düğün yerini mayısın 25 ine yağmur ihtimaline karşı kır düğününden vazgeçtim sadıkoğlu topkapı garden 2 ile anlaştık.Yanlardan açık üstü kapalı amfi tiyatro şeklinde inşallah iyi olur.
hayırlı olsun canımm bizim genelimiz buca da oturduğu için bende gölet tarafı daha iyi diye düşünüyorum. topkapı garden sanki hatırlıyorum ama bi bakayım bende kaça anlaştınız canım bu arada

hayırlı olsun canımm bizim genelimiz buca da oturduğu için bende gölet tarafı daha iyi diye düşünüyorum. topkapı garden sanki hatırlıyorum ama bi bakayım bende kaça anlaştınız canım bu arada
Tesekkür ederim canım :)Bize mayıs ayı yaz sayılmadığı için normalde haftasonu 6 bin tl hafta içi 4 bin tl idi hafta içi 2500 tl ye anlaştık canım.Kış tarifesi gibi oldu yani.

Tesekkür ederim canım :)Bize mayıs ayı yaz sayılmadığı için normalde haftasonu 6 bin tl hafta içi 4 bin tl idi hafta içi 2500 tl ye anlaştık canım.Kış tarifesi gibi oldu yani.
fiyatı oldukça iyi canımm bende bir bakınayım bari kınayı falan da aynı mekanda yapmayı düşünüyorum çünkü

Selam kızlar balçova tarafında düğün salonu bakıyorum 17 eylül için. dugunbuketi.com diye bi siteden baktım. oradan aradılar. Bi kaç mekanı arattılar. Hafta sonu 250 kişi yemekli için 17 bin istediler sizce nasıl? bana fazla gibi geldi. Mekanlar bunlar. Bi tane daha vardı ama hatırlayamadım adını

http://dugunbuketi.com/firma/kir-dugunu-mekanlari/izmir/bonjour-garden-narlidere-izmir/

http://dugunbuketi.com/firma/kir-dugunu-mekanlari/izmir/myra-garden-narlidere-izmir/

http://dugunbuketi.com/firma/kir-dugunu-mekanlari/izmir/inciralti-garden-life-narlidere-izmir/

Back