- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
- Konu Sahibi izmirlikiz35
-
canım bu fikirde olur tabi ama kafam acayip karışık bu arada giremedim ne zamandır cvp geç verdim. buca da sahra sultan var orasıda çok güzel bi bak istersen gölet yanı hemen. bende oraya bakıcam beğendim çünkü orayı. sen başka yer baktın mı nasıl fiyatlarPeki nikahı nikah salonunda kıydırıp aileleriniz ve yakınlarınızla yemekli eğlenceye gitseniz.
Mesela Alsancak olabilir ya da İnciraltı'nda Turkuaz gibi mekanlar var.
Şartlarını bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam böyle yapardım galiba
Hatta nikahta gelinlik giyip yemekli eğlenceye de özel beyaz bir elbise diktirir onu giyer öyle giderdim
İnciraltı'nda Tansaş'ın sırasındaki tüm salonları gezdik ve hiçbiri haftasonu yemeksiz yani pasta-içecek şeklinde düğün yapmam diyor, hepsi anlaşmış gibi. Kokteyl olabilirmiş en ucuz şekilde o da 14-15 bin liradan başlıyor yemekli olursa 35-40 bini buluyor. Şimdi İnciraltı'ndaki mekanlar yemekli ve pahalı şekilde satabildiklerini satacaklar sonra da baktılar müşteri bulamayıp pasta-içecek şekline geri dönecekler çünkü orada onlarca salon var herkes zengin mi 15 bin liraya düğün yapsın. Ve içime sinmedi aynı gün gidip Kaynaklar'ı da gezdik oradaki salonlar da anlaşmış gibi 7.5 bin lira diyorlar ama kişi sayısına göre değişiyor fiyatlar.canım bu fikirde olur tabi ama kafam acayip karışık bu arada giremedim ne zamandır cvp geç verdim. buca da sahra sultan var orasıda çok güzel bi bak istersen gölet yanı hemen. bende oraya bakıcam beğendim çünkü orayı. sen başka yer baktın mı nasıl fiyatlar
ohhhhh maşallaahhhhh canım yaa bune fiyat uçukluğu böylee bi kere oluyo diye de baya abartmışlar zaten pastanın yarısı karton kimi kandırıyorlar ayyyyy çok sinirlendimmmİnciraltı'nda Tansaş'ın sırasındaki tüm salonları gezdik ve hiçbiri haftasonu yemeksiz yani pasta-içecek şeklinde düğün yapmam diyor, hepsi anlaşmış gibi. Kokteyl olabilirmiş en ucuz şekilde o da 14-15 bin liradan başlıyor yemekli olursa 35-40 bini buluyor. Şimdi İnciraltı'ndaki mekanlar yemekli ve pahalı şekilde satabildiklerini satacaklar sonra da baktılar müşteri bulamayıp pasta-içecek şekline geri dönecekler çünkü orada onlarca salon var herkes zengin mi 15 bin liraya düğün yapsın. Ve içime sinmedi aynı gün gidip Kaynaklar'ı da gezdik oradaki salonlar da anlaşmış gibi 7.5 bin lira diyorlar ama kişi sayısına göre değişiyor fiyatlar.
Hayırlı uğurlu olsunMerhabalar kizlar, herkese hayirli olsun. Kismetse ben de 2016 gelini olacagim. Ben de yemekli ve kokteyl istemedim. Herkesin durumu farkli tabi ki ama ben bi gece icin 10bin 15bin vermek istemeyenlerdendim. Inciraltinda nereye gitsek her seyi ekstradan cikariyorlar masa ortusu, samdan vs. Umudumu kaybetmistim. En son cinarlida alyans garden'i cok begenmistim. Dun tesadufen inciralti temiz bahce kir dugun salonuna gittik ve hic beklemedigimiz bir fiyata anlastik 15 eylul icin. Persembe gunu bayramin 4. Gunu oluyor 250 kisi icin 4bine anlastik. Kuru pasta, meyve ve cerezi biz goturecegiz onlar servis edecek. Bir bakin derim :)
Canım ne kadar tuttun efsuna gardeni bende orayı düşünüyorumdaBen efsuna garden tuttum Atatürk Stadyumun içinde kalıyor yeri . İlgi ve tutumlarindan açıkçası çok memnun kaldım ve islerini profesyonel bir şekilde yapiyorlar bence konularina hakimler .ben havuzbasi yeri tuttum , kirbahceleri de varmış . bir kac arkadasim dugun yapti cok memnun ayrilmislar benin icinde onemli olan bu oldu. Düğün konusunda organizasyon yetkilisi de baya ilgili deneyimli geldi , Nazlı hanim diye bir bayan var uzun suredir bu meslegin icerisindeymiss , bana düğün gününe kadar destekte bulunacagini her zaman onu arayabilecegimi söyledi , bir nevi düğün Asistanlığı gibi ....anlastik yeri tuttuk Bakalım :) sürekli araştırma halindeyım düğünde ne farklı yapabilirim diye çok heyecanlıyım
Canim 300 350 kişi 8.000 tl tuttuk pazar gunu havuz olan yeri, herseyi içinde pasta meşrubat orkestra fotograf falan .kır bahçesiyle havuz arasında çok kararsız kalmıştım bahceyi de 6.500 bıraktılar .haftaiçi daha uygun rakam verdiler ama bizim izmir dışı çok misafir geleceği için haftaiçi yapamadık yoksa haftaiçi yapacaktık fiyatlar haftaici baya uygun gelmisti yoksa. Geçen sene tanidigin dugunu vardi orkestralarni falan dinledim güzeldi yani bilgin olsun .Canım ne kadar tuttun efsuna gardeni bende orayı düşünüyorumda
Abimin nişanı aşkolsunda oldu video çekimi berbat şamdanları pislikten gözükmüyodu düğün salonu değilde piknik arazisi gibiydi kız tarafı tuttuğu için birşey diyememiştik ama hiç beğenmedim orayı...bucadaki düğün salonlarını gezdik içlerinde en cok ASK OLSUN DÜĞÜN SALONU beğendik h.sonu fiyatı 6.500 tl civardaki tüm düğün salonları yaklaşık bu fiyatlarda h.içi daha uygun tabiki ama konuştuğumuz kişileri gözümüz pek tutmadığı için vazgeçtik bucadan araştırmalarımız sonucunda düğün sonunda ekstra maliyet çıkmaz demelerine rağmen çıktığını öğrendik açıkçası tipler mafya babası gibiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?