• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 izmirli gelinler için mekan tavsiyelerizi bekliyoruz :)

izmirlikiz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
1.936
2.007
108
ben ve benim gibi 2016 da evlenecek gelinler için özellikle inciraltı taraflarındaki düğün mekanları için fiyat ve tavsiye bekliyoruzz.:KK28::KK28::KK28::KK28:

İnciraltında Şehri Garden ile anlaştık. Diğer kır düğün salonları gibi boş değil gayet şık ve dolu dolu bir bahçesi var. Fiyatları ise yemekli ve kokteyl oluşuna alkol olup olmamasına göre değişiyor. Senin düşündüğün nasıl bir şey ise ona göre şekillenir

Canım İnciraltı'nda Parksmyrna var benim bildiğim. Orayı da bir düşün istersen. Ben çok beğeniyorum orayı. :)

şehr i garden ı istiyorum çok yemeksiz olucak normal düğün yani bu sene yemeksz anlaşan varsa az çok seneye ne kdr olacağını tahmin edebilirim.Ama Parksmyrna yı da listeme ekliyorum cvplarınız için teşekkür ederimHoppaHoppa

maalesef hazirandan sonra gidip araştırmalara başlıcam artık
Arkadaşlar herkese selamlar

Daha bugun üye oldum, 15 Ağustos'ta düğünüm oldu üye olmadan forumları biraz takip etmiştim. Herkes gerçekten tavsiyelerini yazdıgı ya da burdan bazı kararlar verebildiği için en onemli konu olan düğün mekanı konusu hakkında çok ciddi bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Ben İstanbul'da yaşıyorum ama İzmirli oldugum için 300 kişilik olan düğünümü 15 Agustos 2015'te TALLES PARK NARLIDERE'de yaptım. ( ozelden davetiyemi de gınderebilirim gormek isteyen olursa )Havuzlu, ortamı gayet güzel ,açıkhava, ve işletmecisi Şenay Hanım'ın gayet yardımsever ve güleryüzlü olduğu bir düğün mekanı. AMA sahibi İrfan isimli şahıs inanılmaz SİNİRLİ VE DENGE YOKSUNU bir karakter. Düğünde herkese 2 kadeh içki verilecek olarak anlaştık ve düğün günü insanların içkilerini az getirmeye başlayıca uyarı almış garsonlar, ve çok küçük bir sebepten bu adam bizimkilere bağırmaya ve orkestrayı kapatırım diye tehdit etmeye başlamış , tabi konuşan ve uyaran misafirler şok olmuş ben de adamın bağırırkenki halini daha çıkmadan gelin odasından gordum tabii.Düğün yerinin işletmecisi bile değil direkt sahibi nasıl düğün sahipleriyle çocuk gibi kavga eder aklımız almadı.Neyseki düğün güzel geçti çunku zaten ınsanlar çok eğlenmeye hazırdı. Muzikleri gerçekten güzel iki farklı kişi arka arkadaya sahne aldı dj de çok tatlı biriydi çok eğlendik. Ama dediğim gibi içki servisi ve garsonların yetişememsinden dolayı 4-5 masadan şikayet aldık. Asıl facia ertesi gün oluyor, kuzenim ve amcam düğün yerine yakın otelde kaldıkları için annemin kalan bir poşetini almaya gitmişler adam mekanda uyuyormuş uyandırmaya çalışmışlar tek yaptıkları bu, adam bagırmaya başlamış sürekli bir alkol problemi oldugunu duymuştum ama soylenen belki farklı bir maddede kullanmış olabileceği.Neyse tartışmışlar ( ki akşam tartışan bu amcam ve kuzenim değil yani hiç bir kotu niyet yok) Kuzenim poşeti almış adam içeri koşmuş anlamışlar bizimkiler bir şey yapacaıgın ve dışarı çıkıp ilerlemeye başlamışlar ki, adam ekmek bıçağı ile kuzenime saldırmış . Ikı kişi olmasalardı belki kuzenime birşey olacaktı. Boylesi bir insanlık dışı bir hareket yapabilen bir adam ile asla bir işe kalkışmayın. Soylediğim gibi işletmecisi hanımefendi gayet iyi diğer hususlarda ortalamanın üzerinde ama düğününüzde aniden bir kavga meyadana gelebilir ve rezil olabilirsiniz. Buradan herkesi uyarma istiyorum sizden de ricam boyle bir şey yaşatan bir adamın mekanında kımsenin düğün yapmaması. Size bir sey olmaz baska zaman baska yakınınıza bir sey olabilir. Uyarmak istedim. Düğünle alakalı başka seyler sormak isteyenlere her zaman yardımcı olabilirim.Çiçek , kuafor vs konusunda

Talles Park için Not: Mekan yanyana iki ayrı yere sahip biz buyuk yerinde yaptık diğer yerde de aynı gun düğün vardı. Ertesi gün olaydan sonra, oğleden sonrasında arkadaşımız da arabasını bırakmıştı alkollu oldugu için, arabasını almaya gitmiş. Adamın yanında polisler varmış ustu başı yırtıkmış diğer düğün yerinden kişilerle de kavga etmiş ve dayak yemiş sanırım. Bizmkiler bıçak saldırısıyla karşılaştıkları halde sadece etkisiz hale getirmişler ama yne de adam belasını bulmuş. Asla şiddetle birşey çözülmez bu adamın şikayet edilmesi lazım ama geç kalındı sanırım.

Dün düğündeydim. Keyf Park Cafe ve Kır Düğün salonu. Orkestra fln baya güzeldi. İlk defa bi düğünden sıkılmadım.
Tavsiyem internetten araştır begendiklerine gidip bak. Hoşuna giden olursa anlaşırsınız kapora verirsin. Anlaştıgın yerin düğününe mutlaka katıl ortamı gör. Bizim çok begendiğimiz düğün salonu vardı tarihler doluydu başka yeri tuttuk. Aklımızda kalan yerde düğün vardı gittik gördük berbattı. Görüntüsü güzel. garsonların tavrı Orkestra vs berbattı

Benim favorim Pınarbaşı'ndaki Rose Saloon.
Bu haftasonu gidip konuşmayı düşünüyoruz 2016 Temmuz ayı için,daha önce burada düğün yapmış olan
arkadaşlarım varsa yorum yaparlarsa çok sevinirim. Bu mekan için kafamı karıştıran noktalar var.
İzmirli arkadaşlar bilirler Pınarbaşı'nda düğün salonları hep yan yana ve trafik çok sıkışık oluyor maalesef.
http://dugun.com/kir-dugunu/izmir/rose-saloon

Bir de Alsancak'ta Efsuna Garden var,fotoğraflara bakınca dolu dolu gelmedi bana pek,sade ve gösterişsiz bir yer sanki
http://dugun.com/kir-dugunu/izmir/efsuna-garden-alsancak

Bir de Ali Baba Düğün Salonu var,çok hoş ama bu salon da Rose Saloon gibi Pınarbaşı'nda,bir diğer sıkıntısı da
sahnenin hemen yanı havuz ama benim ikinci favorim burası.
http://dugun.com/dugun-salonlari/izmir/ali-baba-dugun-salonu

Ve son olarak Buca'daki Bahhçe Wedding,sanırım benim gözümdeki tek artısı Pınarbaşı'nda olmayışı
http://dugun.com/kir-dugunu/izmir/bahhce-wedding

Bu haftasonu belirli bir bölgeden başlayıp 2016 Temmuz ayı için yaklaşık 500 kişilik fiyatlarını soracağım.
Sanırım Pınarbaşı ve İnciraltı'nda işimiz zor olmayacak gibi çünkü her iki semtte de düğün salonları hep iç içe.
Kolay gelsin kızlar,gönlünüzdekini versin Allah'ım. Gidip sorduğunuz mekanlar olursa siz de yazın lütfen.

Kızlar gidip sorduk salon fiyatlarını.
Pınarbaşı'ndaki tüm mekanlara girip çıktık,sorusu olan varsa bana sorabilir.
Tiffany sandalyeye geçmemiş olan salonlar çok fazla ve sorduğum kadarıyla da önümüzdeki sene de plastik sandalye giydirme tarzını devam ettirecekler.
Rose Saloon 2016 Temmuz ayı dolu.Pınarbaşı'ndaki bütün salonlar ortalama 7 bin-9 bin arasında değişiyor.
dediğim gibi sormak istedikleriniz olursa cevaplarım :)

Kızlar gidip sorduk salon fiyatlarını.
Pınarbaşı'ndaki tüm mekanlara girip çıktık,sorusu olan varsa bana sorabilir.
Tiffany sandalyeye geçmemiş olan salonlar çok fazla ve sorduğum kadarıyla da önümüzdeki sene de plastik sandalye giydirme tarzını devam ettirecekler.
Rose Saloon 2016 Temmuz ayı dolu.Pınarbaşı'ndaki bütün salonlar ortalama 7 bin-9 bin arasında değişiyor.
dediğim gibi sormak istedikleriniz olursa cevaplarım :)
canım bana aldığın fiyatları yazar mısın bende izmirdeyim ve 2016 için kına mekanı ve nikah mekanı arıyorum. umarım gönlüne göre verir allahımm

canım bana aldığın fiyatları yazar mısın bende izmirdeyim ve 2016 için kına mekanı ve nikah mekanı arıyorum. umarım gönlüne göre verir allahımm

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Biz bu haftasonu Pınarbaşı'na gittik sadece.
Topkapı Garden var, sanırım 3 ya da 4 salonu var toplamda kır düğünü mekanı değildi orası, daha çok salon gibiydi. O yüzden orayı sormadık.
Beyaz İnci'nin sahibi bey efendi çok ilgiliydi, yanlış hatırlamıyorsam 7.500 gibi bir fiyat çıkardı cumartesi günü için, cuma ve pazar günleri daha ucuz oluyormuş.
Sonra Aşiyan'ın Pegasus salonu da 7 bin 300 gibi bir fiyat verdi yalnız bu salonda lake sandalye yok, giydirme plastik sandalye var.
Rose Saloon efsane bir yer ve Temmuz ayı dolmuş haftasonu, yine buranın sahibi de çok ilgiliydi. Salonun ambiansı çok farklı yani Pınarbaşı'ndaki tüm salonların içinde en iyisi bana göre Rose. Salonda kesinlikle bahşiş vermiyorsunuz yasak dediler, pakette 300 kişilik pasta ve 300 kişilik içecek, meşaleler, iki tane barkovizyon, iki kamera, giriş faytonla yapılıyor, davetlileri gitar ve akordeonla karşılıyorlar, sahnenin ortası yükseliyormuş ilk dansta falan, çok içimde kaldı burası ya ve fiyatı da 8.750ydi hatırladığım kadarıyla.
Alibaba havuzbaşı internette bakınca çok hoşuma gitmişti ama oraya da gittik akşam düğün varmış hazırlanmışlar ama masaya koydukları şamdanların camları falan kırıktı bi de üç salonu var seneye için sadece iki salona lake sandalye yapacaklarmış söz veremeyiz dediler orası da 7.500'dü.
Kısacası Pınarbaşı'ndaki tüm salonlar anlaşmış gibi 7.500 lira

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Biz bu haftasonu Pınarbaşı'na gittik sadece.
Topkapı Garden var, sanırım 3 ya da 4 salonu var toplamda kır düğünü mekanı değildi orası, daha çok salon gibiydi. O yüzden orayı sormadık.
Beyaz İnci'nin sahibi bey efendi çok ilgiliydi, yanlış hatırlamıyorsam 7.500 gibi bir fiyat çıkardı cumartesi günü için, cuma ve pazar günleri daha ucuz oluyormuş.
Sonra Aşiyan'ın Pegasus salonu da 7 bin 300 gibi bir fiyat verdi yalnız bu salonda lake sandalye yok, giydirme plastik sandalye var.
Rose Saloon efsane bir yer ve Temmuz ayı dolmuş haftasonu, yine buranın sahibi de çok ilgiliydi. Salonun ambiansı çok farklı yani Pınarbaşı'ndaki tüm salonların içinde en iyisi bana göre Rose. Salonda kesinlikle bahşiş vermiyorsunuz yasak dediler, pakette 300 kişilik pasta ve 300 kişilik içecek, meşaleler, iki tane barkovizyon, iki kamera, giriş faytonla yapılıyor, davetlileri gitar ve akordeonla karşılıyorlar, sahnenin ortası yükseliyormuş ilk dansta falan, çok içimde kaldı burası ya ve fiyatı da 8.750ydi hatırladığım kadarıyla.
Alibaba havuzbaşı internette bakınca çok hoşuma gitmişti ama oraya da gittik akşam düğün varmış hazırlanmışlar ama masaya koydukları şamdanların camları falan kırıktı bi de üç salonu var seneye için sadece iki salona lake sandalye yapacaklarmış söz veremeyiz dediler orası da 7.500'dü.
Kısacası Pınarbaşı'ndaki tüm salonlar anlaşmış gibi 7.500 lira
maşallaahhhh canım ya almış başını gitmiş bu fiyatlar çok pahalıı. ben göletin orada sordum buca gölet aşk olsuna teee haziranda yani o zaman bana fiyat olarak 2.500 dediler kına için düğünü de aynı dediler 300 kişilik hemde pasta meşrubat çalgı ıvır zıvır işte onlarında 3 bahçesi vardı sanırım ve daha iyi gibi ben zaten düğün istemiyorum sadece büyük bi kına ve nikah sonrası eğlence olacak. birde bi konuda fikrini almak isterim nikahıda kırda kıydırmak istioz ama nikah sonrası hafif şöyle 2 saat bi eğlence gibi bişey sonrası aile yemeği şeklinde olsa nasıl olur kafam karışık bu konuda. acaba yine tam dğün paketi fiyatı mı alırlar ki

maşallaahhhh canım ya almış başını gitmiş bu fiyatlar çok pahalıı. ben göletin orada sordum buca gölet aşk olsuna teee haziranda yani o zaman bana fiyat olarak 2.500 dediler kına için düğünü de aynı dediler 300 kişilik hemde pasta meşrubat çalgı ıvır zıvır işte onlarında 3 bahçesi vardı sanırım ve daha iyi gibi ben zaten düğün istemiyorum sadece büyük bi kına ve nikah sonrası eğlence olacak. birde bi konuda fikrini almak isterim nikahıda kırda kıydırmak istioz ama nikah sonrası hafif şöyle 2 saat bi eğlence gibi bişey sonrası aile yemeği şeklinde olsa nasıl olur kafam karışık bu konuda. acaba yine tam dğün paketi fiyatı mı alırlar ki

Vay be fiyatlar ne kadar da oynakmış o_O
Ama senin nikah gündüz mü olacak akşam mı o da fark eder bence, çünkü nikahtan sonra iki saat eğlence dediğin bildiğin düğün oluyor artık :)
Bence tam paket fiyatı alırlar.

eğer ulaşım imkanın kolaysa gel bi bak derim en fazla 4bin olsun canım bi düğün zaten düğün zamanı masraflı oluyo onlarda yoldukça yoluyo milleti :63: ben öğlene kadar foto çekimi saat 3.30 gibi nikahı kıydırmak için kır yerine masalarda fındık fıstık falan kokteyl tarzında bi yer olsun aslında ama izmirde bulmak zor galiba nikah sonrası geride kalanlara hadi gidin biz yemek yicez diyemeyeceğimiz için başka mekana aile yemeği yemeye gidilcek ama bu arayı ayarlayamıyorum canım kafam acayip karışık:KK57:

Vay be fiyatlar ne kadar da oynakmış o_O
Ama senin nikah gündüz mü olacak akşam mı o da fark eder bence, çünkü nikahtan sonra iki saat eğlence dediğin bildiğin düğün oluyor artık :)
Bence tam paket fiyatı alırlar.
eğer ulaşım imkanın kolaysa gel bi bak derim en fazla 4bin olsun canım bi düğün zaten düğün zamanı masraflı oluyo onlarda yoldukça yoluyo milleti :63: ben öğlene kadar foto çekimi saat 3.30 gibi nikahı kıydırmak için kır yerine masalarda fındık fıstık falan kokteyl tarzında bi yer olsun aslında ama izmirde bulmak zor galiba nikah sonrası geride kalanlara hadi gidin biz yemek yicez diyemeyeceğimiz için başka mekana aile yemeği yemeye gidilcek ama bu arayı ayarlayamıyorum canım kafam acayip karışık:KK57:

Peki nikahı nikah salonunda kıydırıp aileleriniz ve yakınlarınızla yemekli eğlenceye gitseniz.
Mesela Alsancak olabilir ya da İnciraltı'nda Turkuaz gibi mekanlar var.
Şartlarını bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam böyle yapardım galiba :KK51:
Hatta nikahta gelinlik giyip yemekli eğlenceye de özel beyaz bir elbise diktirir onu giyer öyle giderdim :KK28:

Back