hayir cnm yarin basliyorum annemle diger cumaya kadar sen ne yaptin cnm benimMinesuu minesu naptın canım çektin mi esma-ül hüsnayı
canımm naptın test yaptın mıAmiiin inşallah canmmm dualarinizi bekliyorum. inş yarın öğlen girerim
kimsecik yok burda :)Kızlarrrr nerdesiniz
Nereye gittiler kikimsecik yok burda :)
bi kacı baska bı topıkte bende ordaydım ama buraya yazan olursa bakıyorum -yıne de buraya :)Nereye gittiler ki
Vefalı insanbi kacı baska bı topıkte bende ordaydım ama buraya yazan olursa bakıyorum -yıne de buraya :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lara-geri-sayim.907545/page-723#post-45599054Vefalı insandiğer topik hangisi canım
burası tatlımmVefalı insandiğer topik hangisi canım
biz de transfer olalım ozaman oraya
mrb arkadaşlar ,adetime 2 gün var ve dünden beri göğüslerimde ağrı acı var dokunamıyorum ,akşamdan beri baş dönmem var .son 1 tane testim kaldı onuda ne zamanki adetim geçti ozaman yapayım diye saklıyorum o test pozitifi gördüğüm test olsun artık inşallah ..isyan etmek istemiyorum ama sadece çok yoruldum artık tükendimm,
sürekli ağlamaklıyım 1 senedir istiyoruz bir sorunumuzda yok çok şükür ama her ay hüsran hiç anne olamayacakmıyım acababu ay aşılama yapılacak ama hiç ümidim kalmadı artık çok kötüyüm hiçbişeyden tat alamaz oldum sürekli kendime engel olmaya çalışsamda aklım bebekte çok doluyum içimi dökmek istedim inşallah bana ve bütün evlat hasretiyle tutuşanlara nasib etsin RABBİM (
inşallah canım Allah yardımcımız olsun ..Bence bu kadar olumsuz olma psikoloji çok önemli ne mutlu sanaki hiç bir problemin yokmuş zamanını bekliyordur ben 3 senedir uğraşıyorum sol tüp kapalı hemde polikistikoverliyim yinede umudum var Allah kucagimizi boş birakmasin inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?