• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Hamile kaldigimiz yil olsun ugur getisin :)))))))

rabbım cumlemıze...saglıklııı... hayrlı..... salıh kul olacakk ewlatlar nasıp etsın... kaldıramayacagımz ımtıhan yuklemesın bıze.......sabır versın bol bol... yardmcmz olsun her konudaa.. ısyana suruklemesın.... ummaadık anda golumuzdekılerı nasıp etsınnnn inşaallah.. AAMMMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Benm bat bugunn. 14.gnm.. olrm bugun yarn 3 gn once kan verdm 1.1 cıktı adetmı beklıyorm allah buyuk dsnmucem bu ayyy

Seydaaaaa kız Gel bak minesu bizim için yeni topik açtı Hadi seni seviyoruz ve bekliyoruz

Minesuu Minesuu umarim son actigin topic olur idolumsun :KK70: Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin inşallah basta da bize :21: benim beklenmeyen bat 2 mart hurmetler :KK71:
bu sefer kendim icin actim ucuncude patlatirim umarim :KK12::63::D Hepimize ugur getirsin insallah canlarimm:KK19:

Ben varim Allahin izniyle bu ay benimde bebisim olacak inaniyorum :) denemelere devam bat daha çooook varr durmak yok :)

Back