Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleri2016 gelinleri nasıl bir gelinlik modeli düşünüyorsunuz?
Ben gelinliğimi aldım ama okadar kaliteli ve güzel gelinlikler denedim ki maddi durumlardan alamadı erkek tarafı üstünü ben tamamlayım desemde olmadı aysiradan fazla da içime sinmeyen bir gelinlik aldık hayırlısı olsun diğer gelinlikler hep içimde kalacak. Benim sinmedi Sizin içinize siner inş(
Kızlar günaydın. Ekteki gelinliğin fotoğrafını çekmiştim ama bir türlü hatırlayamıyorum nereden çektiğimi. Bu gelinliği gören var mı? Temmuzda düğünüm var ve bu gelinliği çok beğendim.
Avusturalyalı tasarımcı Stella York un gelinliği kodu da : STYLE 6172 internetten diğer fotoğraflarına da bakabilrisiniz modelin ne yazık ki Türkiye de yok
kasım 19 düğünüm olacak gelinlikçimle bugün anlaştım. o kadar çok gezdim denedim hiçbirisi için işte bu diyemedim derkeen gelinliğimi gördüm :) hemen çıktım sordum yeni bitmiş 2 dk önce koyuldu vitrine dediler. sonuç olarak kiralık sıfır üstüme tekrar dikilecek bolca dantelli hayallerimdeki gelinlik için 2500 tlye anlaştımm iki duvak çiçek taç bindallı vs. içinde