- Konu Sahibi Powerofpink
-
İnce dantel askı düşünüyorum :)çok güzelmiş straplez olarak mı düşünüyorsun canım yoksa askı yaptırcan mı ben askılılardan yanıyım da
Dümdüz sade bir gelinlik..kabarık olmayan..altı şifon..belde ince bir kuşak..kafanda çiçek tacı..yeter bence..
dantel boncuk incik hiç sevmiyorum..bence gelinlik gelinin önüne geçmemeli..
o gün zaten makyajla yüzümüzün güzelliği ortaya çıkıyor bi de gelinliği abartmak hoş gelmiyo
hele tesettür gelinlikler çok rüküşler..ben de tesettürlüyüm ama kılı kırk yarıyorum valla..
tabi herkesin kendi fikri
Ben 2800 TLye anlaştım, baktığım yerlerde de hep o civardaydı fiyatlar. Hatta çoğu 3000 üzerine bile çıktıPeki gelinlik için ne kadar bütçe ayırılmalı sizce?
Bir mayıs gelini olarak uzaktan uzağa takip ediyorum bu konuları, gelinliğimi seçmeme rağmen hala her gördüğüm modele acaba bu nasıl diye yine de dönüp bakmadan edemiyorum :) 2016 gelinleri oldukça sadelikten yana gibi, ben de sade bir gelinlik seçtim, eteğinde dantelleri olmayan. Allah hepimize hayırlısıyla giymeyi nasip etsin :)
Ben 2800 TLye anlaştım, baktığım yerlerde de hep o civardaydı fiyatlar. Hatta çoğu 3000 üzerine bile çıktı
Çok iyi denk gelmiş o zaman :) Gelinlik kısmı en heyecanlı bölümü gerçekten. Ben de 3-4 yerde baktım bunu görünce tamam dedim tam benlik, o an fiyat görmedi sanırım gözümAmin canım inşallah
Biz ablamın gelinliğini alırken öyle bir denk gelmişti ki 1750tl ye özel dikim satın aldı şuan evde duruyor hemde tam istediği gibi olduİnşallah bana da öyle denk gelir bende o yüzden gelinlikçide yapabildiğim kadar pazarlık yapıcam
Bende ekim geliniyim ama çok hevesliyim o yüzden şimdiden gelinlik bakmaya başladım bile
Çok iyi denk gelmiş o zaman :) Gelinlik kısmı en heyecanlı bölümü gerçekten. Ben de 3-4 yerde baktım bunu görünce tamam dedim tam benlik, o an fiyat görmedi sanırım gözümCumartesi provam var çok heyecanlıyım
Evet bir iki değişiklik istedim mevcut modelde, şüphelerim var inşallah istediğim gibi olur. Bir de sırtı düğmeli olacak korkuyorum kilo alıp verme durumlarındanÇok güzel bizde haftaya denemeye gidicez
provalarda gözüne neresi takılırsa söylemeni öneririm canım seni memnun etmek için oradalar
Evet bir iki değişiklik istedim mevcut modelde, şüphelerim var inşallah istediğim gibi olur. Bir de sırtı düğmeli olacak korkuyorum kilo alıp verme durumlarından
Deneme kısmı çok eğlenceli ya insanın çıkarası gelmiyorTabi ben ilk denediğimde yere kapaklanıyordum beceremedim yürümeyi ama olur öyle şeyler
Oo o zaman sen alışkınsın :) Ben nişan kıyafetimi direk internetten aldığım için öyle gezip deneme aşamam olmadıBende bir ablamın evdeki gelinliğini giydim birde kuzenimin gelinlik provasında yani 2 kez gelinlik giydiğim için ve nişanlık alışverişinde 30 dan fazla model denediğim için artık tecrübe kazandımama gerçekten insanın çıkarası gelmiyor çok sıkılmadığı sürece nişanlığımda fenalık geçiriyodum
arkasını düğmeli istemen güzel olmuş canım artık ipli modeller çok demodebende düğmeli düşünüyorum
Oo o zaman sen alışkınsın :) Ben nişan kıyafetimi direk internetten aldığım için öyle gezip deneme aşamam olmadıO da düz balık abiyeydi.
Düğme çok zarif duruyor, ip de iyi form veriyor gelinliğe aslında. O yüzden içi ip dışı düğme şeklinde yapılacak aslında. İpi görünmeyecek. Nasıl olur onu merak ediyorum.. Bir tane denemiştim öyle, güzeldi.
Heh olumlu yorum aldığıma sevindimAslında öyle daha sağlam olur canım ipler içeriden tutar gevşemez dışarıdan da düğmeler zarif bir görünüm verir
Heh olumlu yorum aldığıma sevindim
Teşekkür ederim ilgin için :) Yazıcam mutlakaprovadan sonra yine yaz canım bekliyorumm
Teşekkür ederim ilgin için :) Yazıcam mutlakaSen de denediğin modelleri paylaş çok merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?