- 13 Temmuz 2015
- 64
- 9
- 1
- Konu Sahibi Powerofpink
-
İkincisi çok şıkmış bayıldım, ama maalesef bende bu gelinliği taşıyacak incelikte vücut yokBir de foto ekliyim, tatlı ve zarif bir gelin olmak isteyenlere bir örnek..Eki Görüntüle 1706369 Eki Görüntüle 1706368
:) ucu dantel etek hariç sana katılıyorum, sadelikten yanayım ben deKESİNLİKLE OLMAYACAK: Kabarık tül etek, taşlı, arkası ipli, ucu dantel etek, rahibe duvak, pudra pembe fiyonk, kurdale, çiçek, ayakkabı, espri kasıntısı detaylarla dolu davetiye ve ayakkabılar, platform topuk ayakkabılar, mavi far makyaj, el yazıları, incik boncuk taş işleme öfff ruhum daraldı
Ohh ohh seçenek kalmadıKesinlikle olmazlardan : etek uçları dantel gelinlik , simli tül etek , Kocaman fiyonk , cam organze , dantel askı , dantel kol , kısaca Vera wang ın gelinliklerindeki danteller hariç tüm danteller. Ve rahibe duvak , ensede duvak ....tüm bunların olmadığı herhangi bir gelinlik benim zevkime göre güzeldir :))))))))))
diktirmek istiyorum hazır almam tam üstüme göre olmadıkçaBunları hazır mı almayı düşünüyorsun? Yoksa diktirmek mi??
:) ucu dantel etek hariç sana katılıyorum, sadelikten yanayım ben de
Kesinlikle olmazlardan : etek uçları dantel gelinlik , simli tül etek , Kocaman fiyonk , cam organze , dantel askı , dantel kol , kısaca Vera wang ın gelinliklerindeki danteller hariç tüm danteller. Ve rahibe duvak , ensede duvak ....tüm bunların olmadığı herhangi bir gelinlik benim zevkime göre güzeldir :))))))))))
KESİNLİKLE OLMAYACAK: Kabarık tül etek, taşlı, arkası ipli, ucu dantel etek, rahibe duvak, pudra pembe fiyonk, kurdale, çiçek, ayakkabı, espri kasıntısı detaylarla dolu davetiye ve ayakkabılar, platform topuk ayakkabılar, mavi far makyaj, el yazıları, incik boncuk taş işleme öfff ruhum daraldı
Örnekler vereyim;kızlar bunların olmadığı bir model varmı elinizde nasıl bişey çıkacak merak ediyorum
kızlar bunların olmadığı bir model varmı elinizde nasıl bişey çıkacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?