- Konu Sahibi tembelanne
Ben de aynı şekilde giydiriyorum. Salonu 26 dereceye getirip kısa kollu çıtçıtlı badi ile duruyoruz. Çorap ve eldiven giymiyor çorabı gece yatarken giydiriyorum. Biraz da annesi kılıklı galiba üstünden atıyor battaniyesini:)Evet bizim bebişte doymayanlardan. Sütüm çok diye gergin oluyor memelerim. Sert gergin olunca meme bebeğim tutamıyor mecbur baştan sağıyorum yumuşasın göğüs ucumı yakalasın die
bu sefer ön süt hanidaha sulu şekerli olan süt sağdığım için bebeğe gitmiyor. Sağdığım sütleri önceleri dolapta beklettim bebeğe vermeye fırsat olmayınca döktüm içim de elvermedi buzluğa atmak için avent saklama kutusu aldım. Dr bebeğin 20 günlük ihtiyacına göre üretiyor vücut sütü sen bu sütü 3 aylıkken çözdürüp versen aman aman faydası olmaz Dedi. Can'ımı sıktı.
Sarılık için sen de biliyorsundur çok emme çok kakalı çişli bez. Işık tedavisi alacak boyutta değilse beslenerek atacak.
Paça çorbası ve kuzu Eti sütü arttırdığı kanıtlanan tek besin Dedi benim dr. 2 litre su uyku ve kuzu Eti kemik suyuna çorba akşam yemeğinde.
Sağdığımda bir göğüsten 70 çıkıyor şimdi. Ve onu bitirene kadar emiyor her öğün tek göğüs Dedi dr. Ama göğsümde süt kalmayınca ve hala emmek isteyince mecbur diğerini veriyorum onu da yarılıyor. Mide kapasitesi üzerinde içtiği için sonra her yere kusma şeklinde devam ediyor yatağa kucagıma anakucagına bulduğu her yere beslenme sonrası çıkarıyor bazen sütü olduğu gibi bazen kesik kesik ayran gibi halde.
Kıstuktann hemen sonra yine emecek gibi aranıyor.
Oda sıcaklığınız kaç derece sarılığa sıcak da iyi gelmiyor. 24 Dedi dr ama biz 26 yapıyoruz klimayı. Sadece yarım kollu bady giyiyor ben dayanamayıp karnını örtüyorum dr a kalsa örtmeyin altına bişey giydirmeyin çorap yok eldiven yok
Sütüm de öncesine göre artmış durumda. Artması için tek yaptığım şey biraz daha fazla uyumak oldu. Her beslenmeden sonra mama takviyesi yaparken günde ikiye düştük şimdilik. Bu şekilde bıraktırabilirsem tamamen ne mutlu.
Babamız da hasta oldu içi gidiyor sevemediği için. Evde iki bebeğe bakıyorum şuan. :)
Kilosu da 6. Günde 2650 gram. 100 gram almış doğumdan beri. Yarın 10. gün ölçüme gideceğiz tekrar. Umarım mamayı azaltmam kilosunda gerilemeye sebep olmaz.
Bu da bizdeki son durumlar :)