31 gün canım :) 4+3 oldu yani :)
Yok canım tek tek sayınca 31 gün hafta hesabı yapınca da 4 hafta 3 gün oluyo işteBu ne gii 31.gün. 1 ay bide 3 gunmu anlamadimki
Hamilelik takibi diye bi program var indirsene onu telefonunaBu ne gii 31.gün. 1 ay bide 3 gunmu anlamadimki
Yok canım tek tek sayınca 31 gün hafta hesabı yapınca da 4 hafta 3 gün oluyo işte
Canım aynenn önce canınız saolsun... Rabbim en kısa zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah... en kısa en hayırlı zamanda evladınıza kavuştursun...Kizlar negatf ckms sonuç
Bakalım benim kaç çıkacak :) klinik hemşiresiyle konuştum 1 Aralıkta tekrar test yaptır sonra ili hafta sonra kontrole gel dedi :) çok geç değil mi ya727 ikinciside canım :) senin değerindaha yüksek ya belkı onceden gözükür ): Şükürler olsun yawrucuklarımız var artık :)
Bizim zaten tüp bebek merkeziyle canım Doğum yok yani kalp atışlarını duyduktan sonra başka hastaneye gitçezanladım nasıl gidiyor hastane aradı uyardı 2 utrason da Bizden geri kalanları parayla yaptiracaksiniz diye doğumda paraylsmis onları dediler
Baya ara vermiş canım evet benimde 1 aralık ta kese görmek için randevum var :)Bakalım benim kaç çıkacak :) klinik hemşiresiyle konuştum 1 Aralıkta tekrar test yaptır sonra ili hafta sonra kontrole gel dedi :) çok geç değil mi ya
Bizimde kalp atışı ücretlianladım nasıl gidiyor hastane aradı uyardı 2 utrason da Bizden geri kalanları parayla yaptiracaksiniz diye doğumda paraylsmis onları dediler
Senin 12 ci günün degilmi bide 14 cu gün yapılır en gec 15 cu gun hemşire bilmezki doktorun la konusmadinmi 2 ci tahlil yüksek çıktı mi 1 hafta sonrasına utrason bizim öyleBakalım benim kaç çıkacak :) klinik hemşiresiyle konuştum 1 Aralıkta tekrar test yaptır sonra ili hafta sonra kontrole gel dedi :) çok geç değil mi ya
Öncelikle gözün aydın.. yolksaç oluştuysa bebişinin kalp atışlarınıda duyarsın.. vajinal ultrasonun herhangi bir zararı yok canım.. onun iöin içini rahat tut.. vajinal ultrasonla ters giden bişey olduğu zaman daha erken farkediliyor.. değerlerim çok yüksek olmadına rağmen iki kere vajinal muayene oldum.. önümüzdeki ay karından mı vajinal mı olcak bi bilgim yok..Merhaba annneler size birsey soracagım. Benim transferım 3 kasımda olmustu. Bugun keseyı gormek için gıttık ve şükür yolk sac kesesini gorduk doktor salı veta carsamba kalp atısı duyabılırız dedı ancak alttan muayene ettı. Alttan muayene keseye zarar verır mı hıc bılgım yok yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun tekrar olmaz inşallah . .
Canım benim herhangi bir rahatsızlığım yok ama benimde senin gibi çıktı. Doktor ilaçla tedavi edeceğiz korkulacak birşey yok dedi. Sınır 4.7 ama istenilen 1.5civarlarıymış.Selam arkadaslar.polikistik over hastasiyim ve tsh hormonum 3.21.sizce tup bebek icin olumsuz bi deger mi???sizlerin tsh degerleri kacti???
Kızlar ıyı pazarlar. Bısey soracam dun vajınal ultrason muayene oldu yolk sac gozuktu kese gozuktu kalp atısı ıcın carsamba gel dedı doktor. Yalnız dunden beri akıntım arttı ve cirone jel inanılmaz cok derecede topak topak gerı gelıo o vajinal ultrason mu gerı gelmesını sagladı sızce ve burde kabız oldum ne yapsam rahatlarım. Dupalac içen oldu mu? Doktora sormadan içsem ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?