İçim içimi yiyo walla ya :)Canım bekle bence bu kadar beklemişsin sabret sabaha ne kaldıki:)
Aman canım Allah korusun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallahBence bekle canım 12 saate kadar öğreneceksin nasılsa. Benim bugün çok ağrım oldu apartopar doktora gittik. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyo doktor. Ama bebek çok iyi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Herşey yolundaymış.
İnşallah canım benim. Sendende yarın güzel haber alcaz inşallahAman canım Allah korusun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım benim inşallahİnşallah canım benim. Sendende yarın güzel haber alcaz inşallah
Bana çay kahve tüketmeneye özen göster dediler 24 gündür çay bile içmiomBirde bayanlar size kafein ile ilgili bişey soracağım
günde bır adet turk kahvesı içsem sıkıntı olur mu bebek ıcın zararlı mı?
Nerde verdin kuzum netten kontrol edilebiliyor mu? İnşallah güzel sonuçlar alırızGünaydın kızlaaaar kan verdim az önceeee taaaaa 3 ten sonra çıkçakmış sonuç
tüp bebek merkezinde canım 3 ten sonra arıcaz dediler edilmiyor sanırım demediler öyle bişeyNerde verdin kuzum netten kontrol edilebiliyor mu? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Onları zaten tüp bebek öncesi yaptıgımız için daha istemedi bişeyAy valla ne olursa olsun ister ikiz ister tek sağlıklı olsunda gerisi umrumda değil.. canım sanada çok sevindim ne garip bi duygu dimi:) bide bişey sorcam sizden tam kan sayımı, işte hepatit hiv fln bisürü kan tahlili ve idrar testi yapılıyomuş onlar yapıldımı? Doktor benden daha hiçbişe istemedide yine pimpiriklendim:)
Hadi hayırlı haberlerle gel insallah canimGünaydın kızlaaaar kan verdim az önceeee taaaaa 3 ten sonra çıkçakmış sonuç
Olsun kuzum kaldı 4-5 saat. Kaç gün bekledinde 4-5saat mi geçmicek. Güzel haber gelsindetüp bebek merkezinde canım 3 ten sonra arıcaz dediler edilmiyor sanırım demediler öyle bişey
tabi canım güzel haber gelsin de beklemek o zaman koymazOlsun kuzum kaldı 4-5 saat. Kaç gün bekledinde 4-5saat mi geçmicek. Güzel haber gelsinde
ne zormuş yarabbim iğnelere fln zor diyodum walla hiçbişey değilmiş onlar böyle beklemek daha fenaOlsun kuzum kaldı 4-5 saat. Kaç gün bekledinde 4-5saat mi geçmicek. Güzel haber gelsinde
Kan sulandirici estrofem ,d vitamjnj kullaniorum cnm kanamam oldugu icin dr bugun sabah aksam progestan verdi ve kan sulandiricilari birak dedihamile arkadaşlar hala cirone jel ve kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
ben birde estrofem içiyorum
Kan sulandirici estrofem ,d vitamjnj kullaniorum cnm kanamam oldugu icin dr bugun sabah aksam progestan verdi ve kan sulandiricilari birak dedi
Günaydın kızlaaaar kan verdim az önceeee taaaaa 3 ten sonra çıkçakmış sonuç
inşallah canım benim. bu kdr uzun zaman diceğini bilseydim direk özele giderdimÇokmuş yaa özelde 1 saatte çıkıyor ama neden öyle dediler ki ben 1 saat zor bekliyordum valla o anı düşündükçe hala kalbim atıyor nefesim daralıyor valla tedavi hiçbirşey o orada beklemek yok mu en beteri o işte. İnşallah güzel haberler vereceksin canımm
transfer günümden bu yana bel bandi kullaniyorum .her gün iki kez crione jel gobekten hibor iğne ve gün aşırı da progynex iğne totodan yaptiriyorum . iğne olmaktan ne gbekte ne Totoda yer kalmadı ama degecek inşallahhamile arkadaşlar hala cirone jel ve kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
ben birde estrofem içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?