2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Aman canım Allah korusun hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah

Birde bayanlar size kafein ile ilgili bişey soracağım
günde bır adet turk kahvesı içsem sıkıntı olur mu bebek ıcın zararlı mı?
Bana çay kahve tüketmeneye özen göster dediler 24 gündür çay bile içmiom

Günaydın kızlar. yarın ikinci ultrason kontrolüne gidicem çok heyecanliyim acaba ikinci keseden bebisim oldu mu olmadı mı merak ediyorum sağlıklı olsun da ikiz ya da tek olsun yeterki sağlıklı olsun. Bu arada ben bir haftadır mide bulantısı yaşıyorum hiç aralıksız bulanıyor Afedersiniz çıkaramadım için de sürekli hasta dolaniyorum. bir de iç Çamaşır im da islaklik oluyor bunu yaşayan var mı aranizdq inşallah bi sorun yoktur

Onları zaten tüp bebek öncesi yaptıgımız için daha istemedi bişey

hamile arkadaşlar hala cirone jel ve kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
ben birde estrofem içiyorum

Kan sulandirici estrofem ,d vitamjnj kullaniorum cnm kanamam oldugu icin dr bugun sabah aksam progestan verdi ve kan sulandiricilari birak dedi

Kan sulandirici estrofem ,d vitamjnj kullaniorum cnm kanamam oldugu icin dr bugun sabah aksam progestan verdi ve kan sulandiricilari birak dedi

geçmiş olsun canım
benımde durumum soyle tup bebek yapan doktora gıtmeyecegım
kendi doktorum tup bebek için başka doktora yonlendırmıstı
şimdi gebelik söz konusu olunca kendi doktoruma gıdecegım
ama kendi doktorum tup bebek doktorunun verdıgı ılaçları kullandırıp kullandırmamaya kkarar verdiğinde umarım bısey atlamayız dıe korkuyorum
kullanmayı bırak derse acaba kullanmalı mıydım olmak istemıyorum

Günaydın kızlaaaar kan verdim az önceeee taaaaa 3 ten sonra çıkçakmış sonuç

Çokmuş yaa özelde 1 saatte çıkıyor ama neden öyle dediler ki ben 1 saat zor bekliyordum valla o anı düşündükçe hala kalbim atıyor nefesim daralıyor valla tedavi hiçbirşey o orada beklemek yok mu en beteri o işte. İnşallah güzel haberler vereceksin canımm

inşallah canım benim. bu kdr uzun zaman diceğini bilseydim direk özele giderdim

transfer günümden bu yana bel bandi kullaniyorum .her gün iki kez crione jel gobekten hibor iğne ve gün aşırı da progynex iğne totodan yaptiriyorum . iğne olmaktan ne gbekte ne Totoda yer kalmadı ama degecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…