Canım ayetel kürsi terkibini saatlerine göremi yaptın öylemi olması gerekiyorson adet tarihine göre cnm
GECE 11 İLE SABAH 5 YAZIYOR ÖYLE Mİ YAPTIN GÜN İÇİNDE Mİ OKUDUN CANIMson adet tarihine göre cnm
evet tatlım akşam 11 den sonra okunması önemli.Canım ayetel kürsi terkibini saatlerine göremi yaptın öylemi olması gerekiyor
gece 11 den sonra okudum cnmGECE 11 İLE SABAH 5 YAZIYOR ÖYLE Mİ YAPTIN GÜN İÇİNDE Mİ OKUDUN CANIM
Cnm ben daha banyo yapmadm banyo yapim bnde baslycm sen bu dualara ne zamn.basldngece 11 den sonra okudum cnm
Seninde ctesiydi değilmi transferin karıştırmıyorum0
Cnm ben daha banyo yapmadm banyo yapim bnde baslycm sen bu dualara ne zamn.basldn
0
Cnm ben daha banyo yapmadm banyo yapim bnde baslycm sen bu dualara ne zamn.basldn[
transferden sonraki 2.gün banyo yaptım ben kızlar azmı beklemişim yapmak için
transferden sonraki 2.gün banyo yaptım ben kızlar azmı beklemişim yapmak içinSeninde ctesiydi değilmi transferin karıştırmıyorum
Bugün 4.günümüz
Ne zaman banyo yapmayı düşünüyorsun
Ben bugün yapsam artık diyorum ama
Kural diye bigün yok aslında hemşirem bana ertesi gün yapabilirsin demişti sadece ama ben gerek görmedimtransferden sonraki 2.gün banyo yaptım ben kızlar azmı beklemişim yapmak için
Bana daha o gün ayakta ve çok sıcak suyla olmamak şartıyla yapabilirsin demişti cuma transfer oldu pazar yaptım ben. çalışıyorum ve saçlarım açık mecburen yaptım :)Kural diye bigün yok aslında hemşirem bana ertesi gün yapabilirsin demişti sadece ama ben gerek görmedim
Ama artık dualara başlamak için istiyorum
Bende de var o ağrılar. Her gece mutlaka ağrıdan uyanıp 10 dk kıvranıyorum ölecek gibi. Dr.normal diyor@__esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya @_balprensesi_ sen ne durumdasın
Evt cnm aynı yz yarn yapcm ben yarn aksm üstü yapcm namzlrmi da baslycm dua edemym huzurszmSeninde ctesiydi değilmi transferin karıştırmıyorum
Bugün 4.günümüz
Ne zaman banyo yapmayı düşünüyorsun
Ben bugün yapsam artık diyorum ama
Ben tüp bebeğe başladığımda yaptırdım hepsini meryeme falan başladım transferden 4 gün sonra duş alıp ayatel kürsi ve diğer duaları yaptım0
Cnm ben daha banyo yapmadm banyo yapim bnde baslycm sen bu dualara ne zamn.basldn
benim doktor kongrede içimi rahatlattınız korktum bende yaBende de var o ağrılar. Her gece mutlaka ağrıdan uyanıp 10 dk kıvranıyorum ölecek gibi. Dr.normal diyor
Hemen kötü düşünme canım daha var test gününe hem ne belirtin olcakmış ki belki de olmazSlm kızlar canlar benn cocuk kötüyüm bugün 9. Günüm ama hiç ağrım yok tutmadı benim belli kızlarr içim acıyor yüregim yanıyor çok kötüyüm be canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?