hayırlısı bakalıom canım cumayı bekle bi de dikkat et o güne kdr salma kendinicanım verdim de 55,9 çıktı hemşire düşük artış dedi ayy bilemiyorum ya aklım karıştı
canım benimde 11. gün bugün 55,9 çıktı. ben ptesi de kan vermiştim rahatsızlanıp acile gidince o zaman da 27.16 çıkmıştı hemşire düşük artış dedi cuma bir daha yaptır bize sonucu bildir dedi.. off kafam karmakarışık ya
Bence düşük değil 2 gunde nerdeyse ikikati olmus zaten bence kendini strese sokma bugün kaçınci gunun seninkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım
cnm ben 5+2 gebeyimmerhaba canım nasılsın
senın kaçıncı gunundu bugun
aynı kasık ağrısı sıcak sıcak bı akıntı geliyor bendede
benım bugun 13. gunum
11. gun kan vermiştim 59,2 çıktı
senın kaçıncı gun kaç degerın olmuştu tatlım
cnm ben 5+2 gebeyimmerhaba canım nasılsın
senın kaçıncı gunundu bugun
aynı kasık ağrısı sıcak sıcak bı akıntı geliyor bendede
benım bugun 13. gunum
11. gun kan vermiştim 59,2 çıktı
senın kaçıncı gun kaç degerın olmuştu tatlım
cnm 2 katı artmış işte sorun yok bence rahat olkızlar yaa normalde test günüm yarındı.. ben bugün yaptırdım 55,9 çıktı. ben ptesi bi rahatsızlanmıştım eşim acile götürmüştü o zaman bakmışlardı iki gün önce yani 27.16 çıkmıştı ama geçerli bi sonuç değil demişleri ben de önemsememiştim. bugün 55.9 çıktı hemşireyi aradım söledim artış düşük bi de cuma günü bakalım dedi off sevinsemmi üzülsem mi şaşkınım
öle mi dersin kuzum yacnm ben 5+2 gebeyim
10.gün : 60
12.gün : 135
14.gün :370 di
doktor baktırma artık yeter hamilesin dedi şimdi ara ara ağrım var.
cnm 2 katı artmış işte sorun yok bence rahat ol
cnm 2 katı artmış işte daha ne olsun bak iki katı artmayıp 50 de bile kalsaydı bu değer sana kork derdim ama şuan için rahat olsun bence herşey yolunda.öle mi dersin kuzum ya
cnm 2 katı artmış işte daha ne olsun bak iki katı artmayıp 50 de bile kalsaydı bu değer sana kork derdim ama şuan için rahat olsun bence herşey yolunda.
Ssol cnmAllahım kabul etsin duaları canım.
ağzına gönlüne saglık
E __esra__ verdin mi kan tahlili ne zaman çıkıcak sonuç.Kızlar benim karnımda adet ağrısı gibi bir ağrı var dün gece yatağa yatınca birde sabah kalkınca oldu normal midir acaba ya_balprensesi_ sen ne durumdasın
benimde batmalarım oluyor cnm ama bu dün akşam başladı karın ağrısı bildiğingünaydın canım. benim de ara ara oluyo adet ağrısı gibi ağrılarım sol kasıgımda batma oluyo normaldır heralde dıye dusunuyorum. onun dısında cok uykum var sureklı uyuma potansıyelıne sahıbım ve hıc bısı yapasım yok eve gıdıyorum yatıyorum ıste de sırf zaman gecsın dıye bısıler yapıyorum.
benimde batmalarım oluyor cnm ama bu dün akşam başladı karın ağrısı bildiğin
benim de haftaya çarşamba kese görücez inş ayın 30 unda da kalp atışı cnm :)ağrı varsa demekki bi faaliyet de vardır canım endişelenme kontrol ne zamandı senin? ben haftaya çarşamba gidicem 6 haftam dolmuş olucak o zaman inş kalp atışını da duyarım.
son adet tarihine göre cnmyani şunu sormak için; internette hep doğal yoldan gebe kalanların kan degerı ıcın ortalam betalar var
yumurtlama sonrası
son regli tarihine göre
ama bizimki öyle olmuyor bız yumurtaları hzlı gelıstırırp toplayıp dolleyıp transfer ediyorlar
bu durumda bız nasıl hesaplamalıyız ve çıkan betalarımızı nasıl degerlendırmelıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?