2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

hayırlısı bakalıom canım cumayı bekle bi de dikkat et o güne kdr salma kendini

Bence düşük değil 2 gunde nerdeyse ikikati olmus zaten bence kendini strese sokma bugün kaçınci gunun senin

cnm ben 5+2 gebeyim
10.gün : 60
12.gün : 135
14.gün :370 di
doktor baktırma artık yeter hamilesin dedi şimdi ara ara ağrım var.

cnm ben 5+2 gebeyim
10.gün : 60
12.gün : 135
14.gün :370 di
doktor baktırma artık yeter hamilesin dedi şimdi ara ara ağrım var.
cnm 2 katı artmış işte sorun yok bence rahat ol

cnm 2 katı artmış işte daha ne olsun bak iki katı artmayıp 50 de bile kalsaydı bu değer sana kork derdim ama şuan için rahat olsun bence herşey yolunda.

bence de degerın ıkı katı artmış soyle dusun zaten sen ılk 12. gun yaptırsan değerlerin 55-60 çıkıcakmıs
sen normalden once yaptırdın ve 11. gun tekrar yaptırınca 55 gördün
bende senın gıbı 11. gun yaptırdım ve 59,2 çıktı aksama kan verecem aynı sekılde yüzde 60 artması gerek dediler bana da doktor E __esra__

tüp bebek tedavisine başladığım anda yaptıgım dualarım;
1.adıma 500 tane yasin okundu.
2. adıma 4444 tane salatı tefriciye okundu.
3.41 gün boyunca her gün bir tane meryem suresi okudum.
4.7 gün ayeter kürsi terkibi yaptım.
5.dilimden ya vehhab,ya mübdi,ya vedud,ya varis düşmedi.
6.Her akşam Allah rızası için 2 rekat namaz kıldım ama şu süreler ile ;
ilk rekatta (sübhaneke,fatiha,felak) ikinci rekatta (sübhaneke,fatiha,nas) bunlar ile namazımı kılıp sevabını Silsile-i Aliyye denilen alimlerin ruhuna hediye ettim.
7.Duam kabul olursa sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere 3 tane yasin okumayı adak adadım.
8.araya Hz.Muhammed'i koyarak dua ettim yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine duamı kabul et onu araya koyarak istiyorum dedim.
ve sonuç rabbim bu kadar duamı geri çevirmedi çok şükür.Belki sizede faydası olur diye paylaşmak istedim.

bişey soracam arkadaşlar
kimyasal gebelik olup olmadığını nasıl anlıyoruz
kimyasalda benım reglı gunum kahverengi akıntılar gelmeye baslardı hep
çok sukur bole bısey yaşamadım ama doktor benı korkuttu

günaydın canım. benim de ara ara oluyo adet ağrısı gibi ağrılarım sol kasıgımda batma oluyo normaldır heralde dıye dusunuyorum. onun dısında cok uykum var sureklı uyuma potansıyelıne sahıbım ve hıc bısı yapasım yok eve gıdıyorum yatıyorum ıste de sırf zaman gecsın dıye bısıler yapıyorum.

benimde batmalarım oluyor cnm ama bu dün akşam başladı karın ağrısı bildiğin

benimde batmalarım oluyor cnm ama bu dün akşam başladı karın ağrısı bildiğin

ağrı varsa demekki bi faaliyet de vardır canım endişelenme kontrol ne zamandı senin? ben haftaya çarşamba gidicem 6 haftam dolmuş olucak o zaman inş kalp atışını da duyarım.

ağrı varsa demekki bi faaliyet de vardır canım endişelenme kontrol ne zamandı senin? ben haftaya çarşamba gidicem 6 haftam dolmuş olucak o zaman inş kalp atışını da duyarım.
benim de haftaya çarşamba kese görücez inş ayın 30 unda da kalp atışı cnm :)

kızlar bu haftalar neye gore hesaplanıyor bana yardımcı olur musunuz
benim son reglım 19 ekimdi
31 ekim yumurtalar toplandı
3 kasım transfer
15 kasımda test gunumdu
suan sonuç poztıf ben ne kadarlık hamıle sayılıyorum

yani şunu sormak için; internette hep doğal yoldan gebe kalanların kan degerı ıcın ortalam betalar var
yumurtlama sonrası
son regli tarihine göre
ama bizimki öyle olmuyor bız yumurtaları hzlı gelıstırırp toplayıp dolleyıp transfer ediyorlar
bu durumda bız nasıl hesaplamalıyız ve çıkan betalarımızı nasıl degerlendırmelıyız

son adet tarihine göre cnm

zaman gecmıyor bı turlu
akşam altıda ancak hastaneden olabılecegım ve sonuç yıne sekızde çıkacak
inşallah degerım artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…