Herkese Merhabalar. Bugun ilk kez direksiyon sinavina girdim. Vakit sikintisi yasadigim icin sadece 3 saatlik direksiyon dersi almistim. Cokta iyi kullaniyorum kendimdende emindim. Fakat ya bi aksilik olursa diye heyecanimi yenemiyordum. Sinav yapilacaklar arasi da son siradaydim. Basladik. Araci kullanmaya basladim fakat pedallar tuhafti kalkarken arac neredeyse stop edecek gibi titriyordu. Kaklis yapacagim rampaya geldik ve ben 3 seferde arabayi kaldiramadim ve sinav bitti. İnanamiyorum 1kere bile stop etmeyen hakimiyeti cok iyi olan ben ilk kez arabaya binmis gibiydim. Tamam heyecanli olabilirim ama bi tuhaflik vardi. Arabanin kalkislarda bu kadar sirkelenmesi anormaldi bence. Bikac yazi okudum ve kalkislarda gorevli memurun kalkista kasti firene dokundugu ve stop etmeye sebep oldugu yaziyordu. Sonucta gecemedigimiz takdirde tekrar sinav ucreti odeniyor. İnanilmaz morelim bozuk. Guvenimi kaybettim sonraki sinav icin endiseliyim. Lutfen sinav goruslerinizi paylasmanizi rica ediyorum.