- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 45
Pekı anlıyamayan doktorun tüp bebek toktorunmuydu? Kaç gr lardı? Yenı oldu sanırım Kıyamadım ben onlara yaaa mevlam sabır versın canım. Başka ne denırkıEvet ikiz biri kiz dyeri erkek erken acilma oldu doktorum saolsun gec fark etti 18. Haftada beni başından savdi başka yerde dikiş atildi 20 gun falan yataktan hiç kalkmadan yattim zor bi süreç evet kasılmalar erken başladı bende anliyamadim ilk oldugu için böyle zor bi yaz di bizim icin inşallah sen ve isteyen yüreği bebek hasreti ile yanan herkez bebek sahibi olur hayırlısı ile
canım ne güzel yazmissin.Allah kizina uzun omur nasip etsin. benimde bir kizim var.kardes hasretiyele yanıp tutuşuyor. benimde cogu yumurtam dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular anlayacağin transfer iptal oldu. benim yaşım 26 şuan igne asamasindayim. eger bu sefer kaliteli embiriyolarim cikmazsa bidaha denemeyin dedi dr.sorun ne yumurtada nede spermde gözüküyor. dna sperm testi ilk defa öneriliyorGülcihan Çok geçmiş olsun çok duygulandım...Allah sabır versin güç versin.burada yazan tüm arkadaşlara geçmiş olsun...
Bende 2016 nin umutsuz çaresiz ve mutsuz tüp bebekzedelerindenim....bebek maceram 2013 eylül de başladım.6 ay klomen ve yumurta takibinden sonra 2014 Şubat da rahim filmi çekildim sağ kapalı sol açık çıktı.2014 Martta hamileydim allahım nasıl bir sevinçti o....tabi hüsranla bitti.dış gebelikti.açık ameliyatla benım bebeğim dediğim doktorumun gebelik ürünü dediği canım alındı ayrıca tüpün yırtıldı için sağ tüpte alındı.bir yıl daha bekledim tabiki olmadı.2015 Mart da rahim filmi çekildim bu seferde tek tüpm olan sol tüp kapalı.haydaaaaa doktorum laparoskopide anlaşılır dedi tamam dedik.ertesi gün laparoskopi oldum.laparoskopi sonucum da bi tuhaftı.ne açık diyebildi ne kapalı.tüp bebek yaptırın dedi doktorum.çünki yaşım artık 36 olmuştu.nisanda tüp bebek görüşmesi yaptık.bu arada benim bir kızım var 11 yaşında.tüp bebek doktorum sizin bir çocuğunuz var dedi.tüp bebek yapamam 1 yıl kendiniz deneyin dedi.tamam dedik 1 yılda böyle geçti.2016 Nisan da tüp bebek için uzun protokol ile başladık.7 yumurtanın 2 si dellendi 5 i çöpe gitti.6 Mayısda 2 embriyo yerleştirildi.ancak kalp atışları duyulmadı.17 haziran da kürtaj oldum.kürttajdan sonra sperm dna hasarı testi yapıldı problem görülmedi sorun yumurtalardaydı çünki 5 yumurta hiç döllenmemişti.doktorum sebebin yumurta kaynaklı olduğunu en az 3 ayantioksidan tedavisi görmem gerektiğini bu süre içinde doğal yoldan gebe kalabileceğimi söyledi.2 aydır dhea Qenzim10 kullanıyorum.ben bi de buna inofolic combi ekledim.ayrıca incir kürüne başladım.
Biliyorum aranızda hiç çocuğu olmayanlar var hepinize ayrı ayrı sabırlar diliyorum...bir çocuğun varmış neyin derdindesin dediğinizi duyar gibiyim...ancak kızımın kardeşede ihtiyacı var.biz anne babalar her zaman yanlarında olmayacağız maalesef...çocuk sevgisini tattım demek bence bencillik çünki çocuğumuz kardeş sevgisini tatmadım
Hepinize sevgiler inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Tatlım daha yaşın genç neden bi daha denemeyin diyorlar anlamadım.benden sana tavsiye sigaraya bırak içiyorsan,ağrı kesici ve antibiyotikleri bırak,haftada en az iki gün spor Yap,folik asit kullan,bol su iç...2 aydır bunları yapıyorum...kür olarakta incir kürü ve bal polen tarçın keten tohumu çöreotu karanfil karışımı...vücudumu hazırlıyorum.bu hazırlık 3 ay sonraki yumurta için.canım ne güzel yazmissin.Allah kizina uzun omur nasip etsin. benimde bir kizim var.kardes hasretiyele yanıp tutuşuyor. benimde cogu yumurtam dollenmedi dollenenlerde kötü kalite oldular anlayacağin transfer iptal oldu. benim yaşım 26 şuan igne asamasindayim. eger bu sefer kaliteli embiriyolarim cikmazsa bidaha denemeyin dedi dr.sorun ne yumurtada nede spermde gözüküyor. dna sperm testi ilk defa öneriliyor
Evet tüp bebek dr kadrosuda saglam di ama gozden kacti sonra postaladi beni buraya gelme cok uzak yakin yerlere git dedi 350 gr di sanirm alamadım ki kucama rabbim herkese doğal yollardan sağlıklı gebelik hayırlı doğum lar nasip etsin hetkez yavrusunu kucana alabilir inşallahPekı anlıyamayan doktorun tüp bebek toktorunmuydu? Kaç gr lardı? Yenı oldu sanırım Kıyamadım ben onlara yaaa mevlam sabır versın canım. Başka ne denırkı
Aminnn Cümlemizin isteyen herkesin evladı evlat lari nın kardeş leri olur inşallah hayırlısı ileGülcihan Çok geçmiş olsun çok duygulandım...Allah sabır versin güç versin.burada yazan tüm arkadaşlara geçmiş olsun...
Bende 2016 nin umutsuz çaresiz ve mutsuz tüp bebekzedelerindenim....bebek maceram 2013 eylül de başladım.6 ay klomen ve yumurta takibinden sonra 2014 Şubat da rahim filmi çekildim sağ kapalı sol açık çıktı.2014 Martta hamileydim allahım nasıl bir sevinçti o....tabi hüsranla bitti.dış gebelikti.açık ameliyatla benım bebeğim dediğim doktorumun gebelik ürünü dediği canım alındı ayrıca tüpün yırtıldı için sağ tüpte alındı.bir yıl daha bekledim tabiki olmadı.2015 Mart da rahim filmi çekildim bu seferde tek tüpm olan sol tüp kapalı.haydaaaaa doktorum laparoskopide anlaşılır dedi tamam dedik.ertesi gün laparoskopi oldum.laparoskopi sonucum da bi tuhaftı.ne açık diyebildi ne kapalı.tüp bebek yaptırın dedi doktorum.çünki yaşım artık 36 olmuştu.nisanda tüp bebek görüşmesi yaptık.bu arada benim bir kızım var 11 yaşında.tüp bebek doktorum sizin bir çocuğunuz var dedi.tüp bebek yapamam 1 yıl kendiniz deneyin dedi.tamam dedik 1 yılda böyle geçti.2016 Nisan da tüp bebek için uzun protokol ile başladık.7 yumurtanın 2 si dellendi 5 i çöpe gitti.6 Mayısda 2 embriyo yerleştirildi.ancak kalp atışları duyulmadı.17 haziran da kürtaj oldum.kürttajdan sonra sperm dna hasarı testi yapıldı problem görülmedi sorun yumurtalardaydı çünki 5 yumurta hiç döllenmemişti.doktorum sebebin yumurta kaynaklı olduğunu en az 3 ayantioksidan tedavisi görmem gerektiğini bu süre içinde doğal yoldan gebe kalabileceğimi söyledi.2 aydır dhea Qenzim10 kullanıyorum.ben bi de buna inofolic combi ekledim.ayrıca incir kürüne başladım.
Biliyorum aranızda hiç çocuğu olmayanlar var hepinize ayrı ayrı sabırlar diliyorum...bir çocuğun varmış neyin derdindesin dediğinizi duyar gibiyim...ancak kızımın kardeşede ihtiyacı var.biz anne babalar her zaman yanlarında olmayacağız maalesef...çocuk sevgisini tattım demek bence bencillik çünki çocuğumuz kardeş sevgisini tatmadım
Hepinize sevgiler inşallah güzel sonuçlar alırsınız
seninle konuştuğumuzda beri aklımdan hiç çıkmadım. gerçekten çok üzüldü canim benim. allah sana büyük sabir versin ins tez vakitte sağlıkla kucağına alacağım evlatlar nasio etsin. peki bu olay olali nekadar oldu? evlatlarını gosterdilermi sana?Evet tüp bebek dr kadrosuda saglam di ama gozden kacti sonra postaladi beni buraya gelme cok uzak yakin yerlere git dedi 350 gr di sanirm alamadım ki kucama rabbim herkese doğal yollardan sağlıklı gebelik hayırlı doğum lar nasip etsin hetkez yavrusunu kucana alabilir inşallah
Üzülme canim seni üzmek deildi amacim hayatda neyle karşılaşacamizi bilkiyoruz istiyoruz sadece bazen şansımizi zorlamamk gerekiyo demekki cok ugrastim cok istedim pes etmedim hic ama bak neyle karsilastim rabbim bizim icin en hayirlisini bilir ve verir Inşallah evlatla sinamaz kimseyi 11 ağustos tu kara bi gece hatirlamak istemiyorum unutamiyorumda normal dogum yaptigim icin bebeklerimi gordum erkek dogdu önce diyeri durur die oadaya aldilar beklettiler biri sabaha karsi 4 de diyeri 7 de dogdu ikiside agliyodu doğduğunda sesleri duyulmuyodu ama daha cigerleri gelisememisti minicikti herseyi ikisinide gordum ama dokunamadim böyle iste allahım herkese hayirlisiyla versinseninle konuştuğumuzda beri aklımdan hiç çıkmadım. gerçekten çok üzüldü canim benim. allah sana büyük sabir versin ins tez vakitte sağlıkla kucağına alacağım evlatlar nasio etsin. peki bu olay olali nekadar oldu? evlatlarını gosterdilermi sana?
ben 6 haftalik dusuk yaptim. önce kanamam geldi doktoru arayıp hastaneye gittim orda tuvaletteyken düştü bebeğim kocaman bi et parçasıydı hiç birseye benzemiyordu ona rağmen okadar çok uzuldum ki okadar çok ağladım ki 12 sene sonra 3 tup bebeginle bulmuştum onu ve böyle bisey yaşayacağım hiç aklima gelmezdi. senin yasadiklarini duyunca (sakin yanlış anlama beni) eger kaybediceksdk daha kucuk ken yani benimki gibiyken olmasi daha mi iyi dedim. 5.5 ay nedemek okadar sure onunka vakit gecirmek her defasinda onu ultrasonda girmek hatta artik onu karninda hissedip boyle kaybetseydim nasil kalkardim onun altından diye düşündüm. ve hep sana dua ettim sabir her allahım bu günleri tez vakitte belki yeni bir bebekle umuttur allahım dedimÜzülme canim seni üzmek deildi amacim hayatda neyle karşılaşacamizi bilkiyoruz istiyoruz sadece bazen şansımizi zorlamamk gerekiyo demekki cok ugrastim cok istedim pes etmedim hic ama bak neyle karsilastim rabbim bizim icin en hayirlisini bilir ve verir Inşallah evlatla sinamaz kimseyi 11 ağustos tu kara bi gece hatirlamak istemiyorum unutamiyorumda normal dogum yaptigim icin bebeklerimi gordum erkek dogdu önce diyeri durur die oadaya aldilar beklettiler biri sabaha karsi 4 de diyeri 7 de dogdu ikiside agliyodu doğduğunda sesleri duyulmuyodu ama daha cigerleri gelisememisti minicikti herseyi ikisinide gordum ama dokunamadim böyle iste allahım herkese hayirlisiyla versin
Aminn allah razı olsun saol canim rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısiyla nasip etsin inşallah evet 6 haftalikta zor her türlüsü zor anne icin hepsi zor çünkü biz kucukte olsa onu hissediyoruz ama evet katılıyorum bu konuda düşecek se de hissetmeden düşmesi daha iyi 7 yil önce den var iki düştüğüm kalp atışı başlamadan daha hızlı toparlaniyo insan inşallah olurya seninde hiç tedaviye gerek kalmadan hayirlisiyla kucana alirsin minnak bebisleriniben 6 haftalik dusuk yaptim. önce kanamam geldi doktoru arayıp hastaneye gittim orda tuvaletteyken düştü bebeğim kocaman bi et parçasıydı hiç birseye benzemiyordu ona rağmen okadar çok uzuldum ki okadar çok ağladım ki 12 sene sonra 3 tup bebeginle bulmuştum onu ve böyle bisey yaşayacağım hiç aklima gelmezdi. senin yasadiklarini duyunca (sakin yanlış anlama beni) eger kaybediceksdk daha kucuk ken yani benimki gibiyken olmasi daha mi iyi dedim. 5.5 ay nedemek okadar sure onunka vakit gecirmek her defasinda onu ultrasonda girmek hatta artik onu karninda hissedip boyle kaybetseydim nasil kalkardim onun altından diye düşündüm. ve hep sana dua ettim sabir her allahım bu günleri tez vakitte belki yeni bir bebekle umuttur allahım dedim
evlat evlatyir camında biz kendimizi avutuyoruz ışte hepsi ayrı acı. kac senelik evlisin ve tekrar tedaviye baslamiyo dusunuyormusun? ben hiç düşünmüyordum ama doktorun beklemenin alemi yok rahim hazirken dondurulmus embiyolarin transfer edelim dedi. esimde çok istedi. bi sorun çıkmazsa ekim ayında transferim olucak. bu sefer korkularım daha fazla ins sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin.Aminn allah razı olsun saol canim rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlısiyla nasip etsin inşallah evet 6 haftalikta zor her türlüsü zor anne icin hepsi zor çünkü biz kucukte olsa onu hissediyoruz ama evet katılıyorum bu konuda düşecek se de hissetmeden düşmesi daha iyi 7 yil önce den var iki düştüğüm kalp atışı başlamadan daha hızlı toparlaniyo insan inşallah olurya seninde hiç tedaviye gerek kalmadan hayirlisiyla kucana alirsin minnak bebislerini
haklısın canim korkular bunları yaşadıkça fazkalasti napicam bilmiyorum. dondurulmuslarla olmasaydı sifirdan bende hemen badliyamazdim belkide ne bileyim başladık ışte hayırlısı allahtan. ins mevkamsa sana doğal yoldan nasip eder arkadasim.Amin inşallah hayırlısı ile ben simdilik düşünüyorum malum korkular agir basıyor 32 yaşında 9 yıllık evliyim
Iyi yapmışsın pes etme en azindan ilerde içinde keşken kalmaz iyiki lerin olur sen kac yıllık evlisinhaklısın canim korkular bunları yaşadıkça fazkalasti napicam bilmiyorum. dondurulmuslarla olmasaydı sifirdan bende hemen badliyamazdim belkide ne bileyim başladık ışte hayırlısı allahtan. ins mevkamsa sana doğal yoldan nasip eder arkadasim.
Iyi yapmışsın pes etme en azindan ilerde içinde keşken kalmaz iyiki lerin olur sen kac yıllık evlisinhaklısın canim korkular bunları yaşadıkça fazkalasti napicam bilmiyorum. dondurulmuslarla olmasaydı sifirdan bende hemen badliyamazdim belkide ne bileyim başladık ışte hayırlısı allahtan. ins mevkamsa sana doğal yoldan nasip eder arkadasim.
ben 12 yıllık evliyim ve sadece pko yum baskada bir sorun gozukmuyo. ilk defa pozitif gördüm düşük oldu şimdi 4 transfer için hazırlanıyorum.Iyi yapmışsın pes etme en azindan ilerde içinde keşken kalmaz iyiki lerin olur sen kac yıllık evlisin
Hayirlisiyla olumlu olur inşallah hangi hastaneben 12 yıllık evliyim ve sadece pko yum baskada bir sorun gozukmuyo. ilk defa pozitif gördüm düşük oldu şimdi 4 transfer için hazırlanıyorum.
izmir medical park canim. sen hangi ildesin?Hayirlisiyla olumlu olur inşallah hangi hastane
Istanbul dayim cnmizmir medical park canim. sen hangi ildesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?