2016 da tüp bebekle hamile kalıp düşükle sonuçlananlar ve kendini mutsuz hissedenler

Allah razı olsun kızlar inşallah güzel haberler alırız biz de hep birlikte.

Okadar normalki karalara bağlaman.arkadaşlarım ikinci çocuklarını doğurdu her hamile haberini aldığımda kötü niyetli olmadan asla,hüngür hüngür bağıra bağıra ağladığımı biliyorum.kocam her teselli verdiğinde "hayırlısı buymuş güçlü olcaz sabretcez"dediğinde tekrar tekrar ağlamalar...eve kapanmalar kimse ile konuşmamalar.hele o dış gebelik süreci.Rabbim düşmanımın başına vermesin.ömürlerden ömürm gitti.ameliyatta tüpümün alındığını söledi doktor,dikişlerim acıyana kadar ağladım.isyan ettim taktım yıktım.doktorlar ilaçlar...zaten şimdiki hamileliğimede ilaç kullanırken hamile kaldım tabiki doktor onayı ile.ama tek tüple ilk denemede hamile kalınca ,Rabbimden utandım.isyan ettiğim günlere tövbe ettim.çünkü o isterse verir o isterse alırdı.bizim ne haddimizeydi.ama insani duygular işte olayın sıcaklığı ile herşey söyleniliyor.lütfen sabırlı olun.gücünüzü toparlayıp tekrar tekrar mücadele edin.yine kaybedecek olsanız bile.çünkü kapıyı çalmaktan vazgeçerseniz asla açan olmaz.selametle inşAllah.

Yazdıklarınızı okurken kendi yaşadıklarım gözümde canlandı. Sanki benim yaşadıklarımı anlattınız ve film şeridi gibi geçti gözümün önünden. Burada hikayeler yaşananlar aynı kahramanlar farklı. Sonu mutlu sonla biter inşallah umudumuzun hiç kaybolmaması dileğiyle

Merhaba, bende çikolata kisti operasyonu geçirdim. aradan 3 sene geçti ve tam da zamanını buldu tekrarlamak için. yumurta rezervi oldukça az. tüp bebek ikinci denemesindeyim. Bakalım nolacak. 3-4 yumurta ile başladık. bakalım kaç tanesi toplanacak, kaç tanesi döllenecek. transfer olacak mı? bekleyip göreceğiz. hayırlısı demekten başka çare yok.

Merhaba canım seni en iyi anlayanlardan biride benim bende mart ayında 2. tüp bebek denememi yaptırdım ama malesef kese konturolüne gittiğimizde keseyi göremedik doktorum Beta HCG istedi ve degerim düşmüştü doktorum biokimyasal gebelik dedi ve ilaçlarımı kesti 4 gün sonra hafif lekelenmem oldu 5. gün sancıyla beraber avuç içi büyüklüğünde beyaz kese gibi birşey düştü 10 gün kadar sağdece çok hafif lekelenmem oldu.
İlk 1 hafta bende ağlayarak uyuyup ağlayarak uyanıyordum ama zaman herşeyin ilacı oluyor ALLAH hepimizin yardımcısı olsun hepimizin muradını versin inşallah

Allah istedikten sonra tek yumurtayla bile olabiliyor inşallah denk gelir de tutar bebeğin canım. Benim de sol tarafımda çok ufak oluşmaya başlamış. Sağdan olmuştum ameliyatımı Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım inşallah bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza... Benim de kanamam sabah azalmıştı dün başım çok ağrımıştı ilaç içmiştim ondan sanırım. Şimdi yine başladı. Bazen herşey geçiyor unutuyorum bazen de gözlerim dolu dolu.

Ben de geçen ay ilk tup bebeği yaptırdım. Hem çok sevindim hem üzüldüm.sonuçtan sonra ilk 10 gün hamileyim diye çok sevindim keseyi görmek için test yapıldığında degerim düşmüştü. O güzel rüyadan hiç uyanmak istemedim ama 1 hafta sonra kanamam geldi. 8 gündür sürüyor. Et parçalarını gormek cok icimi acitti.
Ama buna da şükür. Rabbim bu duyguyu yaşattı ya .Allahu Tealanin mulkundeyiz ona isyan olmaz. Demekki benim icin hayirli değilmiş. Demekki bana en guzelini en hayirlisini daha sonra verecek.

Sizleri çok iyi anliylorum.üzülüyorum ama isyan etmiyorum neden ben demiyorum.
Bizim sinavimizda bu. Sabretmekten başka rabbimize inanıp güvenmekten başka çaremiz yok. Rabbim her zaman bir sıkıntının ardından bir ferahlık yaratmıştır.
Her yokuşun bir inişi her gecenin bir gündüzü vardır. Kupkuru çöllerden sonra yemyeşil vadileri de yaratan odur. Kör kuyulardan hz.yusuf aleyhisselam çıkaran da odur.
Çok şükür Rabbim. Verdiğine de vermediğine de şükür.

Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun ve hepimize hayirlisini versin....

Aynı şeyleri yaşıyorum şuanda ben kesemizi de görmüştüm İsyan etmiyorum elbette Allah daha büyük dertlerle sınamasın. Elbette vardır bir bildiği daha güzelini verecektir inşallah. Amin canım Allah yardımcımız olsun sabır versin. Güzel haberlerimizi birbirimize vermek dileğiyle

Canım acın çok yeni o yüzden üzülmen normal aynı şeyleri bi kaç ay önce bende yaşadım. 2. Denememdi keseyide görmştk ama 7. Haftada gttğimzde gelişimini durdurduğnu öğrendik. Gerçekten acı ve zor bi durum ama çok şükür acı aynı kalmıyor yeni umutlar için, için kıpır kıpır oluyor.. Rabbim bidaha yaşatmasın bundan sonraki gebelklerimzde bebişlerimizi kucağımza almayı nasip etsin inşallahh

Amin canım biz de keseyi görmüştük ama kısmet değilmiş Yeni olduğu için muhtemelen bu da geçecek elbette Allah daha büyük acılardan korusun hepimizi. İnşallah buradan güzel haberlerimizi veririz hep birlikte. Şuan tedaviye devam ediyor musunuz beklemede misiniz acaba

Canım sen napyrsn seninle aynı şeyleri yaşamıştık
esımın spermlerınde sıkıntı varmıs megersem
doktor sabrınız yoksa tup bebek deneyın dedı
daha yenı bebek ıstemeye baslamsıtık o yuzden dısımızı sıkıp normal deneyecegız sımdılık

Canım düşükten sonra 1 adet geçirdim henüz önümüzdeki adetle görüşmelere başlayacğm muhtemelen Allah izin verirse haziran adeti ile de tedaviye başlarım. İnşallahh hepimiz için son denemeler olur güzel sonuçlanır. Dondurlmuşun var mı?

Hmm anladım canm inşallahh çok bekletmez meleğiniz.. Sizinde tüp bebekmiydi?

Hmm anladım canm inşallahh çok bekletmez meleğiniz.. Sizinde tüp bebekmiydi?
benım ılk cocugum tup bebek 3 .denemede olmustu ondan sonra 3 kere normal yolla hamıle kaldım 1 ben aldırdım 1 4 aylık sonlandırıldı dıgerı bos gebelık oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…