Merhaba kızlar, umarım yeni açtığım topikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şuan benim gibi dertli olup yazışarak paylaşarak bir nebze de olsa derman arayanlar vardır diye düşünmekteyim....
Martta tüp bebek transferim yapıldı. Nisan başı 10. gününde sabah idrarla öğrendiğim katlanarak artan kan değerime rağmen hamileliğim geçen cuma hüsranla sonuçlandıŞuanda 6. haftamın içerisinde olacaktım ama ben düşük yapıyorum Aşırı kanamam var. Kendimi ne kadar telkin edip sevdiklerime sarılmaya çalışsam da an geliyor boşluğa düşüyorum. Uyandığımda mutsuz uyanıyorum Benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı? Paylaşarak belki hafifletebiliriz sıkıntımızı
Allah razı olsun canım ben de cevap gelmeyecek diye umutsuzlanmıştım. İlkinde ilaç takviyeleriyle denedik kimyasal gebelik olmuştu ikincisinde tüp bebekti o da kimyasal oldu şimdi tam tuttu derken sonuç hüsrantüp bebeğe doğru ilerleyor yolum, çok zor yaşadıklarımız. allah yardımcın olsun, bu tedavilerin ne kadar zor olduğunu ancak yaşayan bilir, allah sabır versin.
inşallah daha fazla aratmadan kucağını doldursun rabbim.
pko canım, klomen, femara kullandım bu ay da fostimon iğne kullandım, yumurtam klomenle hiç olmadı, femara ile yavaş gelişti, fostimon büyüttü çatlatma iğnesi oldum bakalım. geçen ay da çatladı ama olmadı. 30yaşım, 5 senelik evliyim,1 seneyi geçti uğraşıyoruzAllah razı olsun canım ben de cevap gelmeyecek diye umutsuzlanmıştım. İlkinde ilaç takviyeleriyle denedik kimyasal gebelik olmuştu ikincisinde tüp bebekti o da kimyasal oldu şimdi tam tuttu derken sonuç hüsranAllah hepimizin yardımcısı olsun sabır versin ve inşallah sağlıkla bebeklerimiz bizlerle olsun. Senin neden tüp bebeğe doğru gidiyor sebepli mi sebepsiz mi canım?
İnşallah bu ay döllenir de tüp bebeğe gerek kalmaz ya da ilk denemen güzel sonuçlanır inşallah. Ben de 31 yaşındayım 3 yılımız bitti. Çikolata kistim vardı ameliyat oldum ama rezervi ve kalitesini etkiliyen bir illet bu. Bana da bu tüp bebek denememden önce rahim filmi çekilmişti çizik atıldı daha iyi tutunsun diye kısmet değilmiş. Her ay hüsran yaşamak ayrı, kayıplar ayrı, dış etkenler apayrı... Ne diyeyim vardır bil bildiği Allahınpko canım, klomen, femara kullandım bu ay da fostimon iğne kullandım, yumurtam klomenle hiç olmadı, femara ile yavaş gelişti, fostimon büyüttü çatlatma iğnesi oldum bakalım. geçen ay da çatladı ama olmadı. 30yaşım, 5 senelik evliyim,1 seneyi geçti uğraşıyoruz
tüp bebekte de kimyasal olabiliyor mu
bu ay da döllenemezse tüp olacak.
çok zor, her ay hüsran yaşamak zor, evlat hasreti zor, insanların laflarını duymazdan gelmeye çabalamak zor...
ben bi kayıp yaşamadım çok şükür ama hiç hamile de kalamadım.
bi kanal tıkalıymış hsg ile açılmıştı :S
allah kimseyi bununla sınamasın. evladı olan da kıymetini bilsin.
biliyorum ki bu isteği içimize veren rabbimiz bizi de sevindirecek.
İnşallah bu ay döllenir de tüp bebeğe gerek kalmaz ya da ilk denemen güzel sonuçlanır inşallah. Ben de 31 yaşındayım 3 yılımız bitti. Çikolata kistim vardı ameliyat oldum ama rezervi ve kalitesini etkiliyen bir illet bu. Bana da bu tüp bebek denememden önce rahim filmi çekilmişti çizik atıldı daha iyi tutunsun diye kısmet değilmiş. Her ay hüsran yaşamak ayrı, kayıplar ayrı, dış etkenler apayrı... Ne diyeyim vardır bil bildiği Allahın
İnşallah belki de buradan birbirimize o güzel haberleri verip beraber sevineceğiz... Sabır...allah razı olsun. allah sana sabır versin ve asla umudumuzu kaybedemeyiz.ancak yaşayan anlar, bilir.
bi bakmışsın zaman geçmiş kucağında bebeğin, bugünleri zar zor anımsayacağız.
inşallah.
bende varım ama yinede sükür ediyorum...dün aklıma geldi de neler yaşadım şu 3 senede diyorum varikosel ameliyatı klomen çatlatma iğneleri tüp bebek ve ohss hastanelerde yatmalar falan....benim de tüp bebek tutmadı 2.ciyede cesaret edemedim yaptırmaya korkuyorum çünkü ohss oldum 8 gün hastanede yattım...sonra 1 kere adet olup yum takibiyle hamile kaldım ve 8.haftada kürtaj oldum daha öncede 1 düşüğüm var....milletin artık olmuyormuş gibi bakmasına etrafımdaki herkesin hamile olması ya da benden sonra evlenenlerin çocukların kucagına alması inan zor bir furum ama yine de şükür ediyorum diyorum ki daha zamanı değilMerhaba kızlar, umarım yeni açtığım topikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şuan benim gibi dertli olup yazışarak paylaşarak bir nebze de olsa derman arayanlar vardır diye düşünmekteyim....
Martta tüp bebek transferim yapıldı. Nisan başı 10. gününde sabah idrarla öğrendiğim katlanarak artan kan değerime rağmen hamileliğim geçen cuma hüsranla sonuçlandıŞuanda 6. haftamın içerisinde olacaktım ama ben düşük yapıyorum Aşırı kanamam var. Kendimi ne kadar telkin edip sevdiklerime sarılmaya çalışsam da an geliyor boşluğa düşüyorum. Uyandığımda mutsuz uyanıyorum Benim gibi bu durumları yaşayanlar var mı? Paylaşarak belki hafifletebiliriz sıkıntımızı
Allah ol deyince oluyor çok sevindim senin adına o kadar zor ve üzüntülü dönemlerden sonra çok şükür hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza. Şuan çok yeni olduğu için sanırım yalnız kaldığımda şu kadarcık dönemde birşeye uzanırken, birşey yerken içerken nasıl dikkat ettiğim geliyor aklıma başlıyorum üzülmeye. Halbuki ne dertler var değil mi... Benim malesef çok ileriyi düşünüp üzülme gibi kötü bir huyum var olumsuzunu düşünüp karaları bağlıyorum hem bırakmıyorum kendimi hem de kendi kendime taş koyuyorum. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. İyi ki varsınız o kadar büyük destek ki burda yazışmakCanım bende iki bebek kaybı yaşadım okumussundur belki başka topiclerde yazmıştım.benimkiler kimyasalda değil ,7haftalık kürtaj ve dış gebelik ameliyatı ile tüp alındı.tek tüple ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım.demem o ki,asla umudunu kaybetme.ben tek tüple uzun süre hamile kalamam yaşımda ilerliyo dedim ve nisan sonuna tüp bebek randevusu almıştım şubat ayında.marttada hamile olduğumu öğrendim.yani hayat bizim planlarımıza göre gitmiyor.herşeyi planlayan o büyük güç ,herşeyin vakti saatini belirliyor ve biz sadece o zamanın gelmesini bekliyoruz.hayatta herkes farklı şeylerle sınanıyor kimi kocasıyla kimi anne babası kimi işi kimi hastalığı...bizimkide evlat sahibi olma çabası.zorlu bir yol ama inan karnına düştüğünde bütün zorlukları unutacaksın.tek tavsiyem asla dua etmekten vazgeçme.dua pozitif enerjinin bir diğer şeklidir.inanmaktan vazgeçme.Rabbim tez zamanda isteyen herkesi selamete erdirsin.Amin.
Ben de şükrediyorum Allah beterinden korusun elbette belki de yeni diye bu kadar üzülüyorum. Biliyorum yalnız değilim daha acısını yaşayanlar da var hepimize sabır versin Allah. Sen de pes etme zor biliyorum OHSS çok zormuş ama pes etme lütfenbende varım ama yinede sükür ediyorum...dün aklıma geldi de neler yaşadım şu 3 senede diyorum varikosel ameliyatı klomen çatlatma iğneleri tüp bebek ve ohss hastanelerde yatmalar falan....benim de tüp bebek tutmadı 2.ciyede cesaret edemedim yaptırmaya korkuyorum çünkü ohss oldum 8 gün hastanede yattım...sonra 1 kere adet olup yum takibiyle hamile kaldım ve 8.haftada kürtaj oldum daha öncede 1 düşüğüm var....milletin artık olmuyormuş gibi bakmasına etrafımdaki herkesin hamile olması ya da benden sonra evlenenlerin çocukların kucagına alması inan zor bir furum ama yine de şükür ediyorum diyorum ki daha zamanı değilrabbim tez zamanda kavuştursun bebeklerimize
Allah oğlunu sana bağışlasın canım böyle okuyunca insan umut doluyor en çok ihtiyacımız olan şey... Ben de hepimiz için dua ediyorum kendimle birlikte. Yani o kadın için önyargılı davranarak bişeyler söylemek istemiyorum ama korunabilirdi önlemini alabilirdi... İnsanoğlu işte önceden sahip olmak için neler neler yapıyor sonra nerede...Arkadaşlar inş en yakın Zaman'da kavuşursunuz bebeğinize bende bi düşük yapmıştım o Zaman durup durup ağlıyordum şükür Rabbim verdi oğlumu aldım kucağıma size dua edeceğim, konuyu okuyunca aklıma geldi yazmak istedim annem gecen cuma kürtajla parça aldırdı sırada beklerken bi kadın tüp Bebek'le ikiz bebeği olmuş, Allah tarafından kendiliğinden 3. Hamile kalmış ve bakamam zorlanırım diye onu aldırmaya gelmiş Nasıl içim acıdı hemde o kadar zor elde etmişken bebeklerini çok üzüldümsizlerimde kendiliğinden olacak inş dua ediyorum edelim hep birlikte
Arkadaşlar inş en yakın Zaman'da kavuşursunuz bebeğinize bende bi düşük yapmıştım o Zaman durup durup ağlıyordum şükür Rabbim verdi oğlumu aldım kucağıma size dua edeceğim, konuyu okuyunca aklıma geldi yazmak istedim annem gecen cuma kürtajla parça aldırdı sırada beklerken bi kadın tüp Bebek'le ikiz bebeği olmuş, Allah tarafından kendiliğinden 3. Hamile kalmış ve bakamam zorlanırım diye onu aldırmaya gelmiş Nasıl içim acıdı hemde o kadar zor elde etmişken bebeklerini çok üzüldümsizlerimde kendiliğinden olacak inş dua ediyorum edelim hep birlikte
Beta hcg değerim iki günde bir takip edildi doktorum tarafından. Önce 1577 idi sonra 1931 oldu en son da 300 lü değerlere düştü. Zaten doktorum ilaçlarımı kesti 3 gün sonrada kanamam daha şiddetli şekilde tekrar başladı şuanda devam ediyorKonu sahibi düşük yapacagınız nereden bellı
bu sekılde kanamalar olabılıyor
Önyargı değilse o Can'a üzüldüm ve gerekçesi de bakamam zaten ikizlerim var olmuş çok üzüldüm umudunu kaybetme inş bi arkadaşım sürekli aşılama yaptırdı isyanlardaydı artık tüp bebek yaptıracağı ay hamile olduğu belli oldu neden sende olmasın o duyguyu yaşadım bilirim hamile görmeye bile tahammül edemiyordum ama geldi geçti buda bi sınav inş kolayca ulaşırsınAllah oğlunu sana bağışlasın canım böyle okuyunca insan umut doluyor en çok ihtiyacımız olan şey... Ben de hepimiz için dua ediyorum kendimle birlikte. Yani o kadın için önyargılı davranarak bişeyler söylemek istemiyorum ama korunabilirdi önlemini alabilirdi... İnsanoğlu işte önceden sahip olmak için neler neler yapıyor sonra nerede...
Ben de 1-2 ay bırakayım diyorum hem vücudum dinlensin çok hormon aldım inşallah ben de arkadaşın gibi beklerken hamile kaldım derim bu süreçte.Önyargı değilse o Can'a üzüldüm ve gerekçesi de bakamam zaten ikizlerim var olmuş çok üzüldüm umudunu kaybetme inş bi arkadaşım sürekli aşılama yaptırdı isyanlardaydı artık tüp bebek yaptıracağı ay hamile olduğu belli oldu neden sende olmasın o duyguyu yaşadım bilirim hamile görmeye bile tahammül edemiyordum ama geldi geçti buda bi sınav inş kolayca ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?