2016 da tüp bebek yaptıracaklar

bende yaptıracağım gop yeniyüzyıl hastanesi murat keskin doktorum mart gibi inş raporum çıkmasını bekliyoruz Allah herkese nasip etsin

b
bu normal rapormuş galiba ben başka sandm..
en de tam bilmiorum ama bir sorun yok sa ve evleneli üç yıl olduysa çıkıyormuş evet özelde fiyat düşüyor bi kısmını devlet karşıladığı için ama sorun varsa üç yılı beklemeden de çıkıyor rapor.. şubatta gidicez doktorla konuşmaya haziranı bekleyip beklemem konusunda kararsızım

o nasıl oluyor detaylı anlatır mısın cnm.. fiyat düşüyo mu o zaman.. ben bilmiyorum onu da
Üniversite hastanesi olduğu için raporu verebiliyor normalde 7.500 tl raporla 4.750 ben dr çok memnun kaldım bize okadar detaylı anlattıki 3 aydr boşuna araştırmışım hastanede çok güzel

rapor için ne yapılması gerekiyo

bizden bişey istemiyolar mı
merhaba arkadaşlar. ben de raporlu olarak 2. tüp bebek tedavime başladım. raporu üniversite hastanelerinden,tıp fakültelerinden ve bazı devlet hastanelerinden alabiliyorsunuz. ben cerrahpaşadan aldım. tüp bebek yaptırma nedenimiz benim fsh ımın yüksek olması. benim fsh ım 14.73 cıktıgı ay tedaviye başladık. eğer 15 ve üstü çıksaydı direk tüp bebek raporu veriyorlardı ama 14 cıktıgı ıcın 2 aşılama yaptırmak zorundaydık. 2 aşılama da negatifle sonuçlandığı için tüp bebek raporumuzu verdiler. biz dışarda özel tüp bebek merkezinde yaptırmak istediğimiz için raporumuzu çıkartıp dışarı yaptırdık. ama isteseydik cerrahpaşadaki tüp bebek merkezinde de yaptırabilirdik. ama orası çok yoğun,sıraya ismimizi yazdırıp bekleyelim desek 7 8 aydan önce sıra gelmez dediler. o yüzden dışarıda yaptırdık. eşimden 2 farklı tarihte yapılmış sperm testi istediler. testlerden birini kendi hastanelerinde yaptırmamızı ıstediler. diğer testi başka bi hastanede yaptırmıştık,onu kabul ettiler. kan tahlili yaptırlar eşime,hormon değerlerine baktılar. benden de adetin 2. günü fsh tahlili,herhangi bir zamanda yapılan (adet dönemi şart değil) AMH testi yaptırdılar. ekg (kalp) çektiler, akciğer filmi çektiler. bunların sonucunda ilk aşılama yapıldı. ikinci aşılama için bunları tekrar istemediler. raporu çıkarmak için bir de hastanenin psikiyatri servisine eşim de ben de muayene olduk,ordan da ıvf tedavisine uygundur kağıdı aldık ve raporumuz çıktı. sonra da SGK anlaşmalı bir tüp bebek merkezinde tedavimize başladık. ilki olmadı,şimdi tekrar aynı yerde ikinciye başladık.

ayrıca 3 yıl evli olma şartı var. son 900 gündür kesintisiz sigortanızın ödenmesi şart. bir de çocuğunuzun olmaması gerekiyor.

kızlar tüp bebek merkezlerinde gebelik oluştuğunda doğum ve diğer kontrol masrafları merkeze ait demişti benim bi arkadaşım bu doğru mu bi bilginiz var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…