- 1 Ağustos 2014
- 58
- 8
- 86
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
hayırlısıyla artsın,saglıkla artsın9. gün degerm 16,03 çıktı bakalım artacakmı ikinci test sonucunu beklıyorum
ınsallah keseyı de gorursuncanım yenı oğrendım ıkıncı deger 59 olmuş inşallah devameder banada sizlerede nasıp olulr ınsallah
ayy inşallah.. dikkat et kendinecanım yenı oğrendım ıkıncı deger 59 olmuş inşallah devameder banada sizlerede nasıp olur ınsallah
Bende varım2016 yılında tüp bebek yaptırmayı düşünen arkadaşlar var mı
izmirdeyim 36 yaşındayım.2 aşılama denememiz oldu.eşim ve bende sorun yok deniliyor.herşey yolunda giderse şubatta tüp bebek deniycezhoşgeldin gipsyy hangi il densin.. kaç yaşındasn
bende izmirdeyim.. nerde yaptırmayı düşünüyorsun yaizmirdeyim 36 yaşındayım.2 aşılama denememiz oldu.eşim ve bende sorun yok deniliyor.herşey yolunda giderse şubatta tüp bebek deniycez
belki geç yumurtlamışındır onun belirtisidirilk denememin kimyasal olduğunu söylemiştim. bugun normalde adet olmam gerekıyordu ama olmadım. bir hafta gecikebilirmiş. gecen gun cok az kahverengı bır akıntı geldı. başka da bişey yok.
bende aynı durumdayım cnm haşimato var... en son değerim 3,59 idi.. 4,78 den indi bir aydır ilaç içiorum..bende iki yıldan sonra öğrendim bana da kimse demediki senin tsh yüksek.. çok kızıyorum o doktorlara çok...İnşallah canım aslında çok kararsızım bende troid haşimato var sebepsiz kısırlık diyorlar ama tsh değerimi çok zor düşürdüm 2,5 a inmesini bekliyorum daha önce iğne ve aşılama denedim tutmamıştı .
Doktorum rafael levi alsancakta muayenesi var.kahramanlar da ege tüp bebek merkezi ile çalışıyor.orda yapılacak canımbende izmirdeyim.. nerde yaptırmayı düşünüyorsun ya
devlette yaptırmak için mi cnmben de varım kızlar haziranı bekliyorum rapor için 3 yıl dolacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?