2016 da tüp bebek yaptıracaklar

inşallah hepımız görürüz ama siz benim yaptıgım hatayı yapmayın.Ben transferın üçüncü günüden ıtıbaren kendımde hep belırtı aradım (bişey hissedemıyorsunuz doğal olarak ) Bende çok agadım üzüldüm tutmadı diye hatta ıkıncıyı hangı ay yaptıracam dıye dusunmeye baslamıstım .Belırtı aramayın sadece tuttugunu düşünün.Birde ovulasyon testinde 6. günden itibaren çıft çizgi görmeye baslamıstım.Ovulasyon testının erken gebelıgı bellı ettığını okumustum formda bende gercekten gördüm.

Sonbaharyagmuru, post: 44621016, member: 729338"]Bende varım[/QUOTE]
Hoageldin cnm kacinci denemen olacak ne zaman dusunuyorsun

İkinci deger 11.gün59,5
13.gün 87 artış az oldu dualarınıza bende dahil edin tekrar pazartesi vercem kan

ilk denememin kimyasal olduğunu söylemiştim. bugun normalde adet olmam gerekıyordu ama olmadım. bir hafta gecikebilirmiş. gecen gun cok az kahverengı bır akıntı geldı. başka da bişey yok.

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE TÜP BEBEK YAPTIRACAĞIM İSTANBULDA BAHCECİK TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRAN VARMI YADA ÜMİT TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRAN VARMI

sabırsızlanıyorum.. bir an önce haziran gelsin istiyorum... eşimin +4 ileri hızlısı %3 çıktı.. 2,5 yıllık evliyiz.. nerdeyse hiç korunmadık... artık yoruldum...

bende aynı durumdayım cnm haşimato var... en son değerim 3,59 idi.. 4,78 den indi bir aydır ilaç içiorum..bende iki yıldan sonra öğrendim bana da kimse demediki senin tsh yüksek.. çok kızıyorum o doktorlara çok...

arkadaşlar ben de 2. tüp bebek tedavime başladım raporlu olarak.salı günü iğnelere başladım.ben de tiroid ilaçları kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…