2016 da tüp bebek yaptıracaklar

bizim eli

korkuyoruz cnm tutmazsa diye ondan.. tabi bi ay daha bi ay daha diye kalıyo hep.. sizin neden neydi.. ilk deneme mi
Benim.neden polikistik over belasi 3.denemem olacak canim ilk denememde 6 haftalikken dusuk yaptim maalesef:KK17:2.denememde ise degerlerim birden dusmeye basladi nasip 3.e artik bakalim

Benim.neden polikistik over belasi 3.denemem olacak canim ilk denememde 6 haftalikken dusuk yaptim maalesef:KK17:2.denememde ise degerlerim birden dusmeye basladi nasip 3.e artik bakalim
hadi inşallah bu sefer son olur cnm yaa benim ilk olacak.. ilk denemen kaç yaşındaykendi.. kentte miydi hepsi.. fiyat ne orda tam

hadi inşallah bu sefer son olur cnm yaa benim ilk olacak.. ilk denemen kaç yaşındaykendi.. kentte miydi hepsi.. fiyat ne orda tam
Ilk denemem tam gecen senee mart ayindaydi canm dusuk yaptiktan biraz sonrada 2.denedik iste dolar uzerinden tam fiyatini bilmiyorum esim daha iyi biliyo sormam lazim canm

İnşallah canım aslında çok kararsızım bende troid haşimato var sebepsiz kısırlık diyorlar ama tsh değerimi çok zor düşürdüm 2,5 a inmesini bekliyorum daha önce iğne ve aşılama denedim tutmamıştı .
Ya asilamanin normal degerlerde bile % 15 ihtimali var.. Dusuk ihtimal yani.. Tup bebekte sansin yüksek olur insallah.. Tiroid icin ne hapi kullaniyorsn

Ya asilamanin normal degerlerde bile % 15 ihtimali var.. Dusuk ihtimal yani.. Tup bebekte sansin yüksek olur insallah.. Tiroid icin ne hapi kullaniyorsn
Euthyrox 50 mg kullanıyorum açıkçası tüp bebek denemeye cesaretim yok ve 2,5 yılda maddi olarak tükendik özel hastanelere hiç güvenim kalamadı üniversite hastanesinde denemek istiyorum oda haziranı falan buuluyor çok kararsız kaldım .
Üstelik görüştüğüm bir çok merkez ve abimde tsh düşmeden tüp bebek düşünmemem gerektiğini söylüyor bende zaman kaybettiğim için üzülüyorum

Benimde
Euthyrox 50 mg kullanıyorum açıkçası tüp bebek denemeye cesaretim yok ve 2,5 yılda maddi olarak tükendik özel hastanelere hiç güvenim kalamadı üniversite hastanesinde denemek istiyorum oda haziranı falan buuluyor çok kararsız kaldım .
Üstelik görüştüğüm bir çok merkez ve abimde tsh düşmeden tüp bebek düşünmemem gerektiğini söylüyor bende zaman kaybettiğim için üzülüyorum
Tiroidlerimde yükseklik vardi cnm cok zaman almiyo aslinda düsmesi.. Yani benm öyle olmustu.. Banada tüp bebekye tiroid seviyesinin 2.5 a düsmesi gerektigini söylemisti.. Düssün cnm öyle basla.. Ben 25 mg kullaniyorm.. Kontrol ettiriyorm tabi gidip ölcturuyorm

Benimde

Tiroidlerimde yükseklik vardi cnm cok zaman almiyo aslinda düsmesi.. Yani benm öyle olmustu.. Banada tüp bebekye tiroid seviyesinin 2.5 a düsmesi gerektigini söylemisti.. Düssün cnm öyle basla.. Ben 25 mg kullaniyorm.. Kontrol ettiriyorm tabi gidip ölcturuyorm
Aslında benim 2,99 düşmüştü bu sitede arkadaşlar zencefil suyu içmemi önerdi 1 hafta içtim ve tsh ölçtürdüm kontrolüm vardı tsh 2 katına çıkmış çok üzüldüm yanlış ölçülmüştür diye kendimi avutuyorum ben aşılama ve iğne tedavisi denediğimde tsh nın 3,53 olduğunu sanıyordum ama çok yüksekmiş 9 a çıkmış.
Belki bu sefer düşünce tutar diye düşünüyorum ama umudum kalmadı.
Peki düzenli, regli oluyor musunuz?
Benim reglim düzenli olmasına rağmen tsh yüksek o zaman neden çocuğum olmuyor?

Ooo 9 lar cok yüksek cnm.. Benim 4.25 ti doktor bana inmesi gerek dediginde.. Sen 9 dayken nerde yaptirdin asilamayi.. Bana 4.25 deyken bile guatr a cevirmesini mi bekliyordu niye vermedi diye kizmisti doktorum.. Yani sana o tahlili yapipta bide asilama yapan yer neresiyse yaptirma ora bidaha cnm

Back