- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
- Konu Sahibi 1cift1tekannesi
-
Arkadaşlar açıklanmasına az kaldı bizlerle paylaşın deneyimlerinizi.Slm bizde bun sene tercihlerimizi yaptık bakalım. İstanbuldan nereye çıkar Allah bilir. Daha önce İstanbuldan şark görevine giden arkadaşlar hangi taşıma şirketleri ile anlaştınz deneyimlerinizi yazar mısınız?
Daha 1 yıllık evliyiz doğu görevi bi An önce çıksın yapalım bitsin istiyoruz. Arkadaşlar inşallah deneyimlerini yazarlar çünkü İstanbul da hicbirseye güvenmiyorum.Arkadaşlar açıklanmasına az kaldı bizlerle paylaşın deneyimlerinizi.
Aynen canın bizde 1.5 yıllık evliyiz ki ankaradan gelin geldim sevemedim istanbulu inşallah hayırlısıyla gider geliriz şarkaDaha 1 yıllık evliyiz doğu görevi bi An önce çıksın yapalım bitsin istiyoruz. Arkadaşlar inşallah deneyimlerini yazarlar çünkü İstanbul da hicbirseye güvenmiyorum.
Aynen bende Kayseri'den geldim hala alismadim inşallah hayırlısıyla gider geliriz Allah yardımcımız olsunAynen canın bizde 1.5 yıllık evliyiz ki ankaradan gelin geldim sevemedim istanbulu inşallah hayırlısıyla gider geliriz şarka
Amin inşallah kaçıncı yılı eşinizin meslekte . Nereleri tercih ettinizAynen bende Kayseri'den geldim hala alismadim inşallah hayırlısıyla gider geliriz Allah yardımcımız olsun
Sivas ığdır bitlis Batman ağrı van diyarbakir 5. Yılı bitti siz?Amin inşallah kaçıncı yılı eşinizin meslekte . Nereleri tercih ettiniz
Ne güzel canım bu yıl çıkar büyük ihtimalle sizin bizimde 3 yıl bitecek temmuzda 4 olcaz.bizzde artvin siirt ardahan bingöl batman van şırnak .Sivas ığdır bitlis Batman ağrı van diyarbakir 5. Yılı bitti siz?
İnşallah bakalım geçen sene çıkmadı. Bu sene bekliyoruz artik hakkımızda hayırlısı olur inşallahNe güzel canım bu yıl çıkar büyük ihtimalle sizin bizimde 3 yıl bitecek temmuzda 4 olcaz.bizzde artvin siirt ardahan bingöl batman van şırnak .
Hayırlısıyla çıkar malum ortalık karışık personele ihtiyaç var geçen yıl 360binlerde kalmıştı.İnşallah bakalım geçen sene çıkmadı. Bu sene bekliyoruz artik hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Bakalim kismetimiz nerede yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları bile toplamaya başladım. Diğer arkadaşlarda inşallah deneyimlerini paylaşırlar bizimleHayırlısıyla çıkar malum ortalık karışık personele ihtiyaç var geçen yıl 360binlerde kalmıştı.
İnşallahBakalim kismetimiz nerede yavaş yavaş kullanmadığım eşyaları bile toplamaya başladım. Diğer arkadaşlarda inşallah deneyimlerini paylaşırlar bizimle
Hayırlısı olsun. nerde görev yapıyorsunuz. İnşallah çabuk açıklarlar hazirana kadar beklemeyiz.Bizde bu sene sark a gidicez hayirlisi bakalim 5 senelik polis esim gecen sene ipka kabul oldu bu sene vermedik bakalim hayirlisi
Hayırlısı olsun. nerde görev yapıyorsunuz. İnşallah çabuk açıklarlar hazirana kadar beklemeyiz.
İstanbuldayızAmin insallah Tekirdağ çerkezkoydeyiz siz nerdesiniz
İnşallah hayırlı bir yere çıkarBizde bu sene sark a gidicez hayirlisi bakalim 5 senelik polis esim gecen sene ipka kabul oldu bu sene vermedik bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?