merhaba kızlar, ben de geçen cuma günü öğrendim. nasıl mutlulukmuş, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. hepiizde sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş :)
Amin canim insallah.. Cok guzel birsey gercekten.. Allah isteyen herkese nasip etsin.. Sende saglikla al kucagina insallah, Sen ne zman gideceksin doktora belli mi canim?

Kızlar ben de bu ay beklemedeyim size katilmayi cok isterim yogun gogus agrim ve sisligi var kasiklarim belim agriyo ama adet olmuyom normalde de duzensiz agnucaston kullaniyorum ilk ay 29.gunde oldum bugin 31.gun daha bisey yok

Kızlar ben de bu ay beklemedeyim size katilmayi cok isterim yogun gogus agrim ve sisligi var kasiklarim belim agriyo ama adet olmuyom normalde de duzensiz agnucaston kullaniyorum ilk ay 29.gunde oldum bugin 31.gun daha bisey yok
Ben de hasta olacakmışım gibi hissediyordum düzensizleşmişti iki tarih arasındaydım olmadım o gün akşam annem test almış gelmiş uyuyamadım diye yaptım ki pozitif sabahta hemen kan tahlili yaptık pozitif , ümitlendirmek istemem ama bir test yap istersen inş sende hamişsindir

Bende ayni fikirdeyim bencede test yap cnm..insallah hamissindir haberlerini bekliyoruz..hosgeldin aramiza

Baktim idrar negatif cnm kana da cesaretim yok

Kızlarr bebişleriniz hayırlı olsun bende 4 ocakta öğrendim hamiş olduğumu Bir grup kuralım hepimiz orda buluşup birbirimize önerilerde bulunalım bence

Minnak anneleri ben bugun bir karar aldim kendimce ve sizlerlede paylasmak istedim.bugun bi defter aldim gunluk seklinde bebegimin gelisimini bebegime hislerimi dusunclerimi onunla ilgili herseyi yazmak icin.ultrasyon kegitlariylada simgeliycem tabi.her ultrasyonu deftere zimbalayip duygu ve dusuncelerimi yazicam album olusturcam.teyzeleri sizide yazicam dua ettiler bizim icin diycem.ne demisler soz gider yazi kalir.bu 9 ayi buyudugunde okumasu icin kalici olsun istedim.nasil fikir ama:)

Kızlarr bebişleriniz hayırlı olsun bende 4 ocakta öğrendim hamiş olduğumu Bir grup kuralım hepimiz orda buluşup birbirimize önerilerde bulunalım bence
Gurup kurmaya gerek yok cnm hepimiz ayniyiz burda zaten bende 4 ocakta ogrendim mesala.isterseniz watsaptan gurup kurayim hemen katilmak isteyenler numaralarini ozelden yazsinlar gun gun degisiklikler ve gelismeler ustunde konusabiliriz.

Harika bi fikir cnm bencede bnde yapmak istiyorum bunu ama ben hala icimde korkuyla bekliyorummm....

Harika bi fikir cnm bencede bnde yapmak istiyorum bunu ama ben hala icimde korkuyla bekliyorummm....
Sanki ben farkliyim senden bende ayni sekilde cnm be icimdeki korku sevincimi bastiriyo aldim ama daha bir harf yazmadim bile cesaret geldi aldim.olumsuz birsey olursa bunlar elimde kalirsa cok uzulurum diye korkuyorum cunki.o yuzden carsanba gunu gideyim bi doktora duruma gore baslarim anca yazmaya insallah iyi haberler alirim ya ;( dua edin lutfen bana da.

Kizlar gelin watsaptan konusalim gurup kurcam.katilmak isteyenler ozelden numarasini atsin..birlikten guc dogar anne adaylari olmak en buyuk ortak yanimiz.gurup kuralimmi ne dersiniz.?

Kizlar gunaydin.. Hamileligimi ilk ogrendigimde hcg degerim 41.29 cikmisti.. Dun kan testini yeniledim cok sukur artmis 1385 cikti.. Hersey yolunda gidiyor diye sevinirken dun tuvalete gittigimde kahverengi lekeler gordum ic camasirimda cok korktum kizlar.. Normal mi sizce? Yarinda dr kontrolum var. bugunde gelirse ne yapicam.. Nolur bir akil verin

Dr tlfonu yok mu arayaydın belki yerleşme kanamasıdır inş mühim birşey yoktur bazı hamilelikte oluyo böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…