ayy kızz aynısı özellıklee dısardaykenn alltım ıslakkmı gbı oluyo bnm korkuormm ılk gırebılgm wc ye gırıp kanama mı var allah korusun dıyee kontrol edıyorm beyaz akıntı bendede yogun
Ğ
Aynen bende hemen bir tuvalet bulup kontrol ediyorum

Ben de c.tesi gittiğim de sorcam siz kaç kere Dr gittiniz ??

Tam seni andım sende burdaymışsın valla önümüzde daha 7 aydan fazla var bol bol fikir alışverişi yapcaz galiba
haha aynen cnm ınsallah buradann bebıslerımızın saglıklı haberlerınıı paylasırız onlar hakkında ıyı seyler konusuruzz benn çok miskinm suann göz kapaklarm kapanıyo resmen

Ğ

normalmıs dıyolar amaa ılerlerse bı test yaptrrzz olmadı zaten ben 8 gun snra gıdıcem ıns pıt pıtlar ıcın o zaman bı sorarım doktora

Ğ

Ben 3 kere gittim ama benim ilk başta sorun olduğunu düşündükleri için bu kadar fazla gittim. Steril idrar testi yapılıyor bu durumda normaline göre ilaç ile temizleyip testi veriyorsun. En azından bende böyle yapıldı

haha aynen cnm ınsallah buradann bebıslerımızın saglıklı haberlerınıı paylasırız onlar hakkında ıyı seyler konusuruzz benn çok miskinm suann göz kapaklarm kapanıyo resmen
Aynen canım inşallah bu seferde bebek bakımı hakkında fikir alışverişinde bulunuruz

Ben henüz bir kere gittim ama Dr beğenmedim c.tesi günü annemin Drna gitcez kardeşlerimi filan o kontrol ediyormuş

aynenn cnm ınsallah ben heralde gercekten ıcımde bı can tasıdıgımı kalp atısını duyarsam ıns anlıcam suan hıcbısey anlamıyorum
Hele bi duy o duygunun tarifi yok ben senin o anki yüz ifadelerini gözümün önünde canlandırabiliyorum dr söyle kaydını al arada dinle duygun hep tazeleniyor

Hele bi duy o duygunun tarifi yok ben senin o anki yüz ifadelerini gözümün önünde canlandırabiliyorum dr söyle kaydını al arada dinle duygun hep tazeleniyor
evet kaydını almak ıstıom ınsallah duyarımda alırımm o ankı suratımı bende merak edıorm ılk kese ıcın gttım doktrmm cok guleryuzlu keseyı gördukk dedı içinde bebek varmı içinde bebek varmı dıyıp durdumm hala panıklıgım ordada devam ettı yanı ıstıormkı hergun doktra gıdeyım yataym baksınlar bana

Ben henüz bir kere gittim ama Dr beğenmedim c.tesi günü annemin Drna gitcez kardeşlerimi filan o kontrol ediyormuş
İlk gittiğim dr bende değiştirdim yüzüme karşı 5 yıl ara vermişsin çocuk ilk adet tarihinde bünye tarafından atılabilir dedi dünyam başıma yıkıldı. Ki ben kalp ve yüksek tansiyon hastasıyım o hafta hastaneye kaldırıldım 16-10 tansiyon ve 140 nabız ile sonra dedim bu adam beni öldürcek en iyisi değiştireyim ve şuan çok memnunum Ünv hastaneleri çok özel ilgileniyor

Çok tatlısın ya valla yüzümü güldürdün bugün hep. Senin mutluluğun ve heyecanın hissedilebilir derecede ve mutlu etti beni

Çok tatlısın ya valla yüzümü güldürdün bugün hep. Senin mutluluğun ve heyecanın hissedilebilir derecede ve mutlu etti beni
ayy cnm benm gercekten cok samimisin umarımm kalp atısınıda duyarsızz da sende rahatlarsınn bendee brrr oooohh cekerım

ayy cnm benm gercekten cok samimisin umarımm kalp atısınıda duyarsızz da sende rahatlarsınn bendee brrr oooohh cekerım
En az kendi bebişim kadar heyecan yaptım senin fıstığa valla çabuk geçsin şu 1 hafta ben malesef gelecek hafta başı yine dr gitcem

En az kendi bebişim kadar heyecan yaptım senin fıstığa valla çabuk geçsin şu 1 hafta ben malesef gelecek hafta başı yine dr gitcem
ben 11 şubatta gıdıcemm 8 gun kaldı ilk gectgmz persembe gunu gıttım yanı bır haftaa olcak kese için gttmde 15 gun snra gel demıstıı

Keseniz nasildi peki?yuvarlak mi fasulye gibimiydi? Cok merak edyrm keseden cinsiyet tahminleri dogru mu cikiyor.sizce???
kese normal dedı duzenlı demıstı doktormm kesenın ıcınde ufacık mınnacık sıyah nokta gbı bısey vardı mercımek tanesı gbı böylelıkle gercekten hamıle oldugumu anladık dıs gebelık vss degıl dedı ama saglıklı oldugunu anlamamzz ıcın kalp atısını duymamz lazm dedı

Insallah duyarsin en kisa zamanda canim

Keseniz nasildi peki?yuvarlak mi fasulye gibimiydi? Cok merak edyrm keseden cinsiyet tahminleri dogru mu cikiyor.sizce???
Aaa ilk kez duyuyorum bak keseden cinsiyeti neye göre biliyorlar acaba bende merak ettim. Yuvarlak ne? Fasulye ne cinsiyet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…