- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Yok be canım öyle hamile kalinmaz içini ferah tut. Hamile kalman için içine yada rahim ağzına yakın biryere boşalma olması lazım. Bundan sonra bu sana ders olsun daha dikkatli ol ve nerde duracağını iyi ayarla ;-)Yani kısacası erkke arkadşmla 21 aralık birşey oldu sevişme tarsızz 19 ocakta test yaptım negatif çıktı gebelik yoktur dimi içime felan girmedii iç çamaşırı vardı
evet kesınlıkle katılıorum yaşı da küçük kötü nıyetlı ınsanlar bunu alyehıne kullanabılırr ve mademki bu kadar küçük bırdaha böyle bır hata yapmaz ınssBak sen hata üstüne hata yapıyorsun şuan mesele benim numaramı vermem degil. Anladığım kadarıyla yaşın küçük çünkü yetişkin bir yaşta olsan hiç tanımadığın bir insanla konuşmak istemezdin. Bak ben kötü niyetli ve seni yanlış yönlendirebilecek bir insan olabilirdim. Sana tavsiyem bu durumu unut ve hiç yaşanmamış say ve birdaha kimseye güvenme çünkü tek zarar gören taraf sen olursun. İlla dertleşmek istiyorsan annenden başkasına güvenme çünkü biraz kızsa bile bir çocuğun en iyi arkadaşı annesidir.
cok emın olmak ıstıosan gıdersın kan testı verırsın olur bıterr ve bırdahada böyle seyler yappmazsınYapmam zaten tövbe ettim cidden hergünde ediyorum halaa psikolaji bendekii öyle birşey yok diyorum tm diyorum gene aklıma geliyo yok oldunda emin olmak istiyorum bu
en ıyı kesın sonuc kan testı ıdrar testını de yapabılırsın tabı yap da kurtull son olsunn dahada kafana takma olan olmus zatenRahatsız ediyorum sizidee kusura bakmayın
Aynen katılıyorum sana canım ben çok fazla üstüne gitmek istemedim çünkü korktuğu her halinden belli. Ama inşallah hayatı boyunca ders olacağı bir konu olmuştur bu onun içincok emın olmak ıstıosan gıdersın kan testı verırsın olur bıterr ve bırdahada böyle seyler yappmazsın
Rahatsızlık değil canım senin bu durumun sadece bizi üzdü çünkü kimseye güvenmemen lazım bir bayana bile. Dua et bizim gibi ablalarınla karşılaştınRahatsız ediyorum sizidee kusura bakmayın
aynenn valla ben bu konulardaa cok acımasızzımm yınede yumusakk davranddım korktugu ıcın ıns bıdaha yapamazAynen katılıyorum sana canım ben çok fazla üstüne gitmek istemedim çünkü korktuğu her halinden belli. Ama inşallah hayatı boyunca ders olacağı bir konu olmuştur bu onun için
kız ne ara oldu senın bu iş annesız hastanyye bıle gıdemıosan herneyse daha fazl a kurcalama kfanı hasta olursun son kez bır ıdrar testı yap konuyu kapat o münasebet yasadgn kişiylede dahada görüşmee okuosan okulunla ilgilenHataydi benim icin gercekten kotuyum yani su hemen hemen bir aydir Allh razi olsun kan testi yaptiraman cnku ben annem olmadan normalde hastanye gitmem
Eczaneye git ve bir test al sonuç bence negatif çıkar sende bu konuyu unut ve birdaha o erkek arkadaşınla görüşme çünkü seni düşünse böyle bir hata yapmana engel olurduHataydi benim icin gercekten kotuyum yani su hemen hemen bir aydir Allh razi olsun kan testi yaptiraman cnku ben annem olmadan normalde hastanye gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?