- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Üzülme demek kolay elbette ama üzülme sen yine de bunda da vardır bi hayır canımm...Adet oldum, negatif sonuç tutmamış malesef
Rabbime Bizim için hayırlı olacaksa nasip et diye dua ettim. Böylesi daha hayırlı demekkiÜzülme demek kolay elbette ama üzülme sen yine de bunda da vardır bi hayır canımm...
Aynen canım en hayırlısı şuan sizinle olmamasıymış demek. Şimdi napcaksın? Tekrar aşılama mı?Rabbime Bizim için hayırlı olacaksa nasip et diye dua ettim. Böylesi daha hayırlı demekki
iki senedir göğşen beyin hastasıyım, 2 aşılama, bir tüp bebek oldu, ikinci tüp bebeğim yarım kaldı, şimdi 3. için hazırlık yapıyoruz, memnunum ben doktorumdan ve hastaneden, inşlh en kısa zamanda pozutuf sonuçlar alırız
Bir ay bekliyecm gazi deki doktrm 1 ay snra tekrar başlıyablriz tedaviye dedi. Ama ben oraya gitmiycm başkent ünv.de Hulusi zeyneloğlu varmış eğer onunla görüşebilirsem tedavimi orda sürdürürümAynen canım en hayırlısı şuan sizinle olmamasıymış demek. Şimdi napcaksın? Tekrar aşılama mı?
Ayy size sorular sorsam sıkar mıyım? Biz de yeni başladık. Hsg çektirdik yarın eşim için yıkamalı test yaptırcaz. Eşimin sayı ve hızı daha önceki testte düşüktü. Şimdi bizi ne bekliyor sıralama nası olur sizce ??bide sizdeki sorun neydi acaba ??iki senedir göğşen beyin hastasıyım, 2 aşılama, bir tüp bebek oldu, ikinci tüp bebeğim yarım kaldı, şimdi 3. için hazırlık yapıyoruz, memnunum ben doktorumdan ve hastaneden, inşlh en kısa zamanda pozutuf sonuçlar alırız
İnşallah pozitif olur balım inşallahhh. Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah..iki senedir göğşen beyin hastasıyım, 2 aşılama, bir tüp bebek oldu, ikinci tüp bebeğim yarım kaldı, şimdi 3. için hazırlık yapıyoruz, memnunum ben doktorumdan ve hastaneden, inşlh en kısa zamanda pozutuf sonuçlar alırız
Canım şimdiden ara bi öngörüşmeye git istersen. Ücret de ödemiyosun böylelijle..Bir ay bekliyecm gazi deki doktrm 1 ay snra tekrar başlıyablriz tedaviye dedi. Ama ben oraya gitmiycm başkent ünv.de Hulusi zeyneloğlu varmış eğer onunla görüşebilirsem tedavimi orda sürdürürüm
Yok canım sıkmazsın tabiki ama bu sıralama işi o kadar karışık ki her tedavimde farklı bir yol izliyoruz, doktor karar veriyor, bizim hiç bir sorunumuz yoktu o yüzden iki tane aşılama yaptık ama olmadı, daha sonra ilk tüp denememizi yaptık, tuttu ama düşükle sonuçlandı, sonra ofis histeroskopi yaptı düşük nedenini bulmak için ama orda da birşey çıkmadıAyy size sorular sorsam sıkar mıyım? Biz de yeni başladık. Hsg çektirdik yarın eşim için yıkamalı test yaptırcaz. Eşimin sayı ve hızı daha önceki testte düşüktü. Şimdi bizi ne bekliyor sıralama nası olur sizce ??bide sizdeki sorun neydi acaba ??
cnm istediğin zaman gidebilirsin hulusi hocada çok iyi ama biraz daha yoğun oluyor ama hastalarıyla çok ilgilendiğini hep görüyorum, ğöğşen beyle beraber çalıştıkları içinBir ay bekliyecm gazi deki doktrm 1 ay snra tekrar başlıyablriz tedaviye dedi. Ama ben oraya gitmiycm başkent ünv.de Hulusi zeyneloğlu varmış eğer onunla görüşebilirsem tedavimi orda sürdürürüm
Tedavi sürecinde gonalf450 kullandığm için bir ay ara vermemin iyi olacağını söyledi doktr. O yzdn biraz beklesem iyi olur heraldeCanım şimdiden ara bi öngörüşmeye git istersen. Ücret de ödemiyosun böylelijle..
Allahım sağlıkla önce gebe kalmayı sonra da kucağına almayı nasip etsin balım en içten ediyorum bu duayı inan. Bizim çift sıkıntı var pco var bende ama düzenli regl oluyorum. Eşimin de göğşen hocadan önce yaptırdığımız testte (4 ay önce ) hız ve sayı düşüktü. Şimdi ilk kez duyduğm yıkamalı test istedi göğşen hoca. Neden yapılıyo bu test bilgin var mı?Yok canım sıkmazsın tabiki ama bu sıralama işi o kadar karışık ki her tedavimde farklı bir yol izliyoruz, doktor karar veriyor, bizim hiç bir sorunumuz yoktu o yüzden iki tane aşılama yaptık ama olmadı, daha sonra ilk tüp denememizi yaptık, tuttu ama düşükle sonuçlandı, sonra ofis histeroskopi yaptı düşük nedenini bulmak için ama orda da birşey çıkmadı
sonra ikinciye başladık, ama yumurta toplama günü var olan yumurtularım boş çıktı, yani biraz karışıkmış doktorun dediğine göre dengesiz büyüyormuş yumurtalarım, kimisi büyürken kimisi küçük kalıyormuş, şimdi onun için doğum kontrol hapına başladık arkasından iğneye başlatacakmış böyle işte amma uzun yazdım
Anladım balım. Hayırlısı. Ama kimi zaman aşılama sonrası kendiliğinden gebe kalan arkadaşlarımızda var burada. Belki de öyle gelcek bebişinTedavi sürecinde gonalf450 kullandığm için bir ay ara vermemin iyi olacağını söyledi doktr. O yzdn biraz beklesem iyi olur heralde
Hulusi beyin ismini birkaç kişiden duydum çok iyi herşeyle ilgilrnyr dediler. Bende netten araştrdm profesör doktormuş ondan dolayı tercih sebebim oldu. Siz hangisini tavsiye edersinz giden bilen birisi olarakcnm istediğin zaman gidebilirsin hulusi hocada çok iyi ama biraz daha yoğun oluyor ama hastalarıyla çok ilgilendiğini hep görüyorum, ğöğşen beyle beraber çalıştıkları için
Cnm çok iyi bilmemekle beraber, aşılama ve tüpten öncede eşimin spermlerini alıp yıkıyorlar, yani spermlerin içinde en sağlıklılarının ne kadar olduğuna bakılıyor, hizina, hareketliliğine bunun gibi şeylere ona göre aşılama yada tüp diyecektir size, bir de her ay değişiklik gösterebileceği için öncekiyle bunu da karşılaştırabilirAllahım sağlıkla önce gebe kalmayı sonra da kucağına almayı nasip etsin balım en içten ediyorum bu duayı inan. Bizim çift sıkıntı var pco var bende ama düzenli regl oluyorum. Eşimin de göğşen hocadan önce yaptırdığımız testte (4 ay önce ) hız ve sayı düşüktü. Şimdi ilk kez duyduğm yıkamalı test istedi göğşen hoca. Neden yapılıyo bu test bilgin var mı?
İnşallah öyle olur, benim sıkıntım adet olamama o yüzden pek umudum yok. 6-7ay adet olmadığm oluyr artık söktürücü içiyorumda öyle oluyrmAnladım balım. Hayırlısı. Ama kimi zaman aşılama sonrası kendiliğinden gebe kalan arkadaşlarımızda var burada. Belki de öyle gelcek bebişin
Cnm ben arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim, ğöğşen beye, ama hulusi hoca daha iyi diyorlar, ikisi de profoser, ikiside çok ilgili zaten kordineli çalışıyorlar, sadece hulusi hocanın çok hastası var ve çok kalabalık oluyor, çok bekliyorsun, ikiside olabilir aslında :) başkent hastanesi diğer hastanelere göre hem daha uygun, hem rapor çıkarabiliyorsun ve çalışanları gerçekten ilgiliHulusi beyin ismini birkaç kişiden duydum çok iyi herşeyle ilgilrnyr dediler. Bende netten araştrdm profesör doktormuş ondan dolayı tercih sebebim oldu. Siz hangisini tavsiye edersinz giden bilen birisi olarak
Umudun hep olsun canım. Allahım ol deyince olucak. Sadece biraz zaman. İnan menapoz sorunu olup imkansız denen kadınlar gebe kalıyor. Hepimiz 1 yumurta 1 spermden oluştuk rabbim sayesinde. Olcak evvelallah hepimizin..İnşallah öyle olur, benim sıkıntım adet olamama o yüzden pek umudum yok. 6-7ay adet olmadığm oluyr artık söktürücü içiyorumda öyle oluyrm
İnşallah öyle olur, benim sıkıntım adet olamama o yüzden pek umudum yok. 6-7ay adet olmadığm oluyr artık söktürücü içiyorumda öyle oluyrm
Canım senin transferin ne zaman ? Bide aşılama ve tüpbebek ne kadara maaloluyor ?cnm amh değerlerin nasıl, yumurta oluşuyor mu