- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.650
-
- Konu Sahibi askininaskisi
Mrb bende bir sene önce başkent ünv. De anestezili çektirmiştim allaha şükür sonuçlarm temiz çıkdı. Gebelik oluşur diye çok bekledim ama olmadı. Bu ayın 6sında gazi ünv.de aşılama oldum haftaya kan vericem inşallah Rabbim ben dahil herkeze nasip ederPazartesi günü anestezisiz hsg mi çektirdim. Acıdı evet ama zaten regl dönemlerim de hep ağrılı oldıuğu için yabancı olduğum bi acı değildi. Sonucumu da bugün aldım çok şükür açıkmış tüplerimmSıra eşimin testine geldi hafta içi de onun için gideceğiz. Sonra da Hocamıza sonuçlarımızı göstereceğiz..İnşallah hsg sonrası gebe kalanlardan olabilirim. Bu ay bebiş isteyen herkes hamile kalabilir inşallahh.. .
Aminn hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla inşallahh. Bebeğiniz sizinledir umarım güzel haberler paylaşırsınız bizimleMrb bende bir sene önce başkent ünv. De anestezili çektirmiştim allaha şükür sonuçlarm temiz çıkdı. Gebelik oluşur diye çok bekledim ama olmadı. Bu ayın 6sında gazi ünv.de aşılama oldum haftaya kan vericem inşallah Rabbim ben dahil herkeze nasip eder
Amin inşallah. Ben başkente tedavi amaçlı hiç gitmedim sadece anestezili hsg çektirildiği için orayı tercih ettimAminn hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla inşallahh. Bebeğiniz sizinledir umarım güzel haberler paylaşırsınız bizimlepeki başkentte hangi doktorun takibindeydiniz ?? Bide neden oraya takibi bıraktınız ?
Ben buraya çok yabancıyım aslında öyle çok doktor bilmiyorum. Şuan gittiğiniz hastane ve doktordan memnun musunuz ??Amin inşallah. Ben başkente tedavi amaçlı hiç gitmedim sadece anestezili hsg çektirildiği için orayı tercih ettim
Evet gazi ünv. Tüp bebek merkezinde Nuray bozkurt var ilğililer hemşirelerden filan çok memnunum bide allahın izniyle aşılamada tutarsa çok mennun olcmBen buraya çok yabancıyım aslında öyle çok doktor bilmiyorum. Şuan gittiğiniz hastane ve doktordan memnun musunuz ??
4 günün kaldı sanırım dimi?ay çok heycanlısındır şimdik. inşallah tutunmuştur bebişin canım. Ne zamandır istiyosunuz peki ??Evet gazi ünv. Tüp bebek merkezinde Nuray bozkurt var ilğililer hemşirelerden filan çok memnunum bide allahın izniyle aşılamada tutarsa çok mennun olcm
Aynen canım 4 gün var ama gel bide bana sor günler geçmiyr. Biz iki seneyi aşkındır istiyrz 4 senelik evliyz. İlk aşılamam Rabbim inşallah nasip ederde bundan snrasına gerek kalmaz4 günün kaldı sanırım dimi?ay çok heycanlısındır şimdik. inşallah tutunmuştur bebişin canım. Ne zamandır istiyosunuz peki ??
İnşallah tutar da bebeğin seninledir dua edicem sana balımAynen canım 4 gün var ama gel bide bana sor günler geçmiyr. Biz iki seneyi aşkındır istiyrz 4 senelik evliyz. İlk aşılamam Rabbim inşallah nasip ederde bundan snrasına gerek kalmaz
Allah razı olsun canım inşallah vardır(ve Rabbim isteyen herkezede nasip eder inş.)☺yok canım ya aşılamanın ertesi günü başlayan kasık ağrısı ve sık idrara çıkma vardı bir hafta, o bitti son 4gündürde gögüslerim çok şişti bunun dışında başka bşy ykİnşallah tutar da bebeğin seninledir dua edicem sana balımpeki belirtin var mı ağrı sızı akıntı ??
Genelde ilk belirti göğüs hassasiyeti ve şişliği oluyomuş gebelikte zatenAllah razı olsun canım inşallah vardır(ve Rabbim isteyen herkezede nasip eder inş.)☺yok canım ya aşılamanın ertesi günü başlayan kasık ağrısı ve sık idrara çıkma vardı bir hafta, o bitti son 4gündürde gögüslerim çok şişti bunun dışında başka bşy yk
Eşimde hiç bir sorun yok tahlilleri temiz, ama bende polikistikover var ileri derecede düzensiz adet olyrmGenelde ilk belirti göğüs hassasiyeti ve şişliği oluyomuş gebelikte zatenbence bebişin seninle balım.. Herhangi bi probleminiz var mıydı peki bebişw engel sen de yada eşinde ??
Canım inofolic lh ı düşürüyo ve adetler düzene giriyo. Benim öyle oldu. Tavsiye ederim..Eşimde hiç bir sorun yok tahlilleri temiz, ama bende polikistikover var ileri derecede düzensiz adet olyrm
Regline kaç gün var canım ? Test günü mü bu değerdi ?Kan verdim sonucu 1.03 çıktı.hiç bşy anlamadım,hemşire kendi doktoruna göster onlar bilgilendirir sizi dedi
Adet oldum, negatif sonuç tutmamış malesefRegline kaç gün var canım ? Test günü mü bu değerdi ?