Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada idrar testini hergun yapiyorum ama negatif