2016 Anne Adayi Hamileler

merhaba arkadaşlar bende yeni hamielerdenim 3.5 yıl sonra bizede nasip olucak inş allah isteyen herkese naip etsin kolay geçmedi bu yıllar inş sağ salim kucağımıza alırız

Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada idrar testini hergun yapiyorum ama negatif

Kizlar merhaba
5 yillik evliyim son 2.5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor doktor islerini biraktim hersey normal cunku psikolojik olarakta yoruldum bu ay cok yogun calistik hatta adetimden 7 gun sonra falan basladik ikinci iliskiden sonra kasiklarim cok agridi hatta kiloluyum tedaviden dolayi cok kilo aldim karnim düşecek mis gibi alttan tutarak yuruyordum bu bi hafta surdu sonra gecti belim ara sira ağrıyor ama bu bence belirt i degil baskada hiçbiri yok belirtilerin ne gogus ne sirt agrisi ne akinti saten artik kasiklarimdaki agrida yok adetime 4 gun kaldi sizce kasiklarim neden agridi adetime 7 gun kalan gecti azda olsa ihtimal varmi bu agriyi tedavi sürecinde cok yasadim ignelerden dolayi ama birakali 8 ay falan oldu ve bu ay hicb8so kullanmadim sizce hamile olabilme sansim varmi yardimci olursaniz cok sevinirin sizin kasik agrilariniz adete kadar sürdü mu yok sa bi kac olup benimki gibi gecti ve siz hamile oldugunuzu ogrendinizmi biraz uzun oldu kusura bakmayın bu arada idrar testini hergun yapiyorum ama negatif
Her zaman sans var hic belli olmuyor olmaz dedigin anda bi bakiyorsun hamilesin :KK45: insallah guzel haberler verirsin:nazar:

Ay agzindan bal damliyor cnm bnm ins artik pek umudum kalmadi ve cok istiyorum ana nasip bakalim ins melegim gelsin artik

arkadaslar nasıl hamıle kaldınız valla ben cok etkılendım ya (( yumurtlama döneminde her gün ılıskı denedım olmadı sonra ıkı gunde bır deniyelım dedık ovulasyon testı aldık ama benden seffaf uzayan akıntı gelınce ılıskı oldu test negatıftı ıkı gun sonra test potf oldu ılıskı oldu ertesı gun sılıklestı ama yıne kacırmayalım dedık ılıskı oldu ve bıdakı sonrakı gun yıne ılıskı oldu 3 gün üst üste oldu.... bu aykı adet dönemımı beklıyorum yaklasık 7 aydır hamıle kalmaya calısyorum :KK43:((( belırtı oldu mu sızde hemen ılıskıden sonra yumurtlama gununden sonra :KK43:( ağrı batma vs....

zaten esımle artık sıkıldık sırf cocuk ıcın gorev gıbı ılıskı olur oldu sürekli :KK43:

X