- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
değil mi bende bayıldım :)çok farklıymış,iyi fikir bence :)
conversin pembe kurdelalısı olacako da mantıklı,bende zaten bu topuklarla bitiremem rahat bi ayakkabı almam lazm :)
bnde hiç sevmiorum parmak açıklıgını :)bunun topugu da iyi duruyoconversin pembe kurdelalısı olacak
diğeri de bu gelin ayakkabıcım.com da var bunlar da :)
benim sevmediğim şeyde ayakkabı da parmak açıklığı
ucu kapalı yapabiliyolarsa öyle olsun isticem yapamazlarsa da artık mecbur girişte giyip sonra converse geçicem :)bnde hiç sevmiorum parmak açıklıgını :)bunun topugu da iyi duruyo
hemn hemen aynı modeller ya,ben biraz bakıyım da bakalm neler bulcam olmadı internetten çözcez yapcak bişey yok :)conversin pembe kurdelalısı olacak
diğeri de bu gelin ayakkabıcım.com da var bunlar da :)
benim sevmediğim şeyde ayakkabı da parmak açıklığı
yaparlar bence:))yarın için kolay gelsn yorumlarını bekliyorum bizde bugun özbay mobilyaya baktık,çok model var ve fiyatları uygun gbi geldi bana,ilk buraya baktık haftaiçi başka yerlere de bakıcazucu kapalı yapabiliyolarsa öyle olsun isticem yapamazlarsa da artık mecbur girişte giyip sonra converse geçicem :)
ortalama ne kadar canım özbayda fiyatlar, bu arada teşekkür ederim yarın için :*hemn hemen aynı modeller ya,ben biraz bakıyım da bakalm neler bulcam olmadı internetten çözcez yapcak bişey yok :)
yaparlar bence:))yarın için kolay gelsn yorumlarını bekliyorum bizde bugun özbay mobilyaya baktık,çok model var ve fiyatları uygun gbi geldi bana,ilk buraya baktık haftaiçi başka yerlere de bakıcaz
ya 10bine de yatak odası var ama 3bin-4bine de var,çeşit çok 2bine Lkoltuk var,ortalama 2,5-4bin arası değişio gbi geldi banaortalama ne kadar canım özbayda fiyatlar, bu arada teşekkür ederim yarın için :*
puccanınki gibi yaniCanım davetiye çok eğlenceli bence düşünülebilir :)
Bende tasarım yapacak yer arıyorum bizim karikatürleri yapabilecek bu tarz bişi yapcam insallah
puccanınki gibi yani
Uctuguna eminim ne kadarHehe aynen onun tasarımcısıyla konuştum bilin bakalım ne kadar fiyat verdi :)))
Uctuguna eminim ne kadar
Kaç kişi için :OEtik olur mu bilemem ama 500 lira fiyat verdi burdan herkese sesleniyorum :))
Kaç kişi için :O
Kaç kişi için :O
çok pahalı 200 kıişiye 500 lira ya :S500 du sanirimm aslında çok kişi için düşünülebilir 200 kişi için bana saçma geldi fiyat
canım biz balayı işine pek dalamadık açıkcası, dün yatak odası haric mobilyalarımızı hallettik, evimizi de tuttuk, kına yeri de tamam. balayı başta yapmasak dedik, sonra herkes yapın deyince simdi acaba bikac gunluk istanbul adalara mı kaçsak diyoruz. daha belirsiz yani, hallederiz ya hele bi eksiklikler tamamlansın daMerhaba
Hayırlı olsun öncelikle
Bişey soracağım bizim de nisan da balayı için nereyi dusundunuzzzzz acaba
çok pahalı 200 kıişiye 500 lira ya :S
canım biz balayı işine pek dalamadık açıkcası, dün yatak odası haric mobilyalarımızı hallettik, evimizi de tuttuk, kına yeri de tamam. balayı başta yapmasak dedik, sonra herkes yapın deyince simdi acaba bikac gunluk istanbul adalara mı kaçsak diyoruz. daha belirsiz yani, hallederiz ya hele bi eksiklikler tamamlansın da
Aynen öyle bak biz 300 kişi için bastiricaz farklı biraz gözlük falan var ona ragmen 200 lira falan odicez sanırım :)Aynen tasarım yapıyorsun yani basım zaten 1000 tanesi 50 lira Kazım Karabekir de ne 500u anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?