2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Hayırlısı canım. Allah canını sağ etsin ❤️ 🤗
Bizim de 1 kardeşimiz oldu o da erkek. 18 aylık şuanda.

Eşin niye istemiyor 😕
Maşallah baya büyümüş canım hayırlı uzun ömürler nasip etsin rabbim....dr dr gezip dünyanın parasını vermeyelim bu çocuğun geleceğine yatırım yapalim diyor okur sa iş güç kurar askerliği düğünü var tutma garantisi yok diyo 1 tane var çok şükür yeter bize diyor da diyor işte bahanemi yok

olsun rabbim nasip eder insallah inanki ikinciyle çok zorlanıyorum evde hapis gibi yasamak çocuklarımin paikolojisini bozdu benimde
Olsun sen bol dua et canları sağ ya yeter bir bakmışın ki büyümüşler en azından 2 kardeş kavgada etseler oyun arkadaşı oluyorlardır birbirlerine tek daha zor hep benle

Olsun sen bol dua et canları sağ ya yeter bir bakmışın ki büyümüşler en azından 2 kardeş kavgada etseler oyun arkadaşı oluyorlardır birbirlerine tek daha zor hep benle
kızım erken doğdu canım premature çok zorluklar çektim halada cekiyoruz 1 yaşında ama iki ay kadar geriden geliyo motor gelişimi rabbim ne veriyorsa hayırlısını versin üzülme biliyorum insan olsun isteyince heran aklina takiyor bu durumu

Maşallah baya büyümüş canım hayırlı uzun ömürler nasip etsin rabbim....dr dr gezip dünyanın parasını vermeyelim bu çocuğun geleceğine yatırım yapalim diyor okur sa iş güç kurar askerliği düğünü var tutma garantisi yok diyo 1 tane var çok şükür yeter bize diyor da diyor işte bahanemi yok
Kendine göre haklı sebepleri ama kendi başına verecegi bir karar degil. Bir kardeşi olsa fena olmazdı. Hayırlısı olsun ne diyelim. Allah ogluna uzun ömürler versin 🥰

İnşallah biraz da korkuyorum tekrar eski uykusuz gecelerimize döneceğiz. Böyle iyiydik ya 😂
Sil baştan oluyor haliyle. Nasıl akşam oluyor anlamıyorsun. Uykusuzluktan ziyade yorucu oluyor biraz, stresli ama iki kardeş olmaları birbirleriyle arkadaş olmaları iyi oluyor. Hele bu süreçte iyi ki olmuş diyorum.

Ne kadar biz oynayıp ilgilensekte bir cocukla bişeyler paylaşması, onların dünyaları gibi olmuyor :)

Sil baştan oluyor haliyle. Nasıl akşam oluyor anlamıyorsun. Uykusuzluktan ziyade yorucu oluyor biraz, stresli ama iki kardeş olmaları birbirleriyle arkadaş olmaları iyi oluyor. Hele bu süreçte iyi ki olmuş diyorum.

Ne kadar biz oynayıp ilgilensekte bir cocukla bişeyler paylaşması, onların dünyaları gibi olmuyor :
Kızım için iyi olacak en çok da onun için seviniyorum. Sürekli evdeyiz. 1-4 arası parka, bahçeye çıkıyoruz ama sosyalleşme açısından geride kaldık maalesef :KK43:
belli olmaz belki uslu bir bebek olur zor ama ikinci kez anne olmak daha bi başka ilkinde tecrubesizmisislz
Evet acemilik vardı. Şimdi yine de bildiğimiz şeyler olacak inşallah. İlk 2-3 yıl zorlu geçecek ama olsun :)

Kızım için iyi olacak en çok da onun için seviniyorum. Sürekli evdeyiz. 1-4 arası parka, bahçeye çıkıyoruz ama sosyalleşme açısından geride kaldık maalesef :KK43:

Evet acemilik vardı. Şimdi yine de bildiğimiz şeyler olacak inşallah. İlk 2-3 yıl zorlu geçecek ama olsun :)
Geçici bir süre idare edeceğiz. Okul hayatlarında telafi ederiz inşallah ❤️ 🤗
Benim oglan ga hep yanlız, gurbetteyiz biz. Kardeşi olunca yine oyalanıyorlar

evet ilk sene zor geçiyor birlikte vakit geçirmeye başlayana kadar biraz zor ama yinede guzel canım

Hanımlar nasılsınız neler var neler yok bizde biraz elimize para geçti ve yaşta geçmeden birkez daha deneyelim belki olur oğluma bir kardeş diye düşündük rabbim nasip eder insallah

Aslında sil baştan olacak herşey diye eşim yanaşmadı ama zor zor gönlünü yaptım kabul eti....başladık medicana da tedaviye şuan transfer gününü bekliyoruz

Ilk sizlerle paylaşmak istedim bu haberi sonuçta Her şeyi beraber paylaştık geçmişte dua edin bana oğlumun da bir kardeşi olsun

X