- 12 Mart 2020
- 58
- 46
- 35
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize
merhaba
sizin sürecinizi okudum mutlu sona ulaşmıssınız cok sükür
acaba hangi dr ile pozitifi gördünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah cümlemize
Nasılsın canımUmarım herkes iyidir rahatsinizdir
uykusuzluk dışında iyiyiz şükür sen nasılsınUmarım herkes iyidir rahatsinizdir
Iyiz bizde bi idare ediyoruz çok şüküruykusuzluk dışında iyiyiz şükür sen nasılsın
Sen nasılsın nasıl gidiyor bende iyim öğlen anasınıfına başladı uğraşıyoruz isteNasılsın canım
Sen nasılsınselamlar nasılsınız
amin canim haklısın iki tane olunca daha bi değişiyor hayatEe artık evde çocuk olunca eskisi gibi rahat olamıyoruz vaktimizi onlara harcıyor onlarla mesguluz o yüzden buraya girmeler de azaldı rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah cümlemizin kini isteyene aratmadan nasip etsin
olsun rabbim nasip eder insallah inanki ikinciyle çok zorlanıyorum evde hapis gibi yasamak çocuklarımin paikolojisini bozdu benimdeBizde 1 tane malesef olmadi başka keşke olsa oğlum çok istiyor babamız istemiyor tedaviyi o yüzden tek çocukla kaldım
Bende iyiyim canım. Biz göndermedik anasınıfına. Malum virüs var. Evde ilgileniyoruz bakalım :)Sen nasılsın nasıl gidiyor bende iyim öğlen anasınıfına başladı uğraşıyoruz iste
Hayırlısı canım. Allah canını sağ etsinBizde 1 tane malesef olmadi başka keşke olsa oğlum çok istiyor babamız istemiyor tedaviyi o yüzden tek çocukla kaldım
Çocuk büyük sorumluluk.amin canim haklısın iki tane olunca daha bi değişiyor hayat
hakkinizda hayırlısı olsun canım insallah olurSelam kızlar. Ben iyim sizler nasılsınız?. Ben de bu ay nasio olursa tup bebeğe başlıyorum . Oğluma kardeş olsun istiyoruz
hakkinizda hayırlısı olsun canım insallah olur
Allah büyük herşey onun isteğiyleInşallah bakaljm . Sorunlar iyice artmış nasio olursa olur olmazsa bakalim