- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 40
Tatlim bizim basvurumuz onaylandi.Paranin yatmasi kaldi.Niye ugrastiriyorlar esini yav biz de memuruz kizdim bak ordakilere bu sizin yasal hakkiniz!Eşim memur ugrastiriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlim bizim basvurumuz onaylandi.Paranin yatmasi kaldi.Niye ugrastiriyorlar esini yav biz de memuruz kizdim bak ordakilere bu sizin yasal hakkiniz!Eşim memur ugrastiriyorlar
Gecmis olsun canim.Kızlar bugün kalça muayenesi için gittik fakat 1 ayı doldurmadan yapmadılar. Oğlumun iyilesmeyen gobegini çocuk cerrahina gösterdik. Kurdan gibi bir çubukla ilaç sürdü. Sürerken benim ki ağlıyordu. Doktor emzigi yok mu dedi Hayır emmiyor dedim serçe parmağını ağzına sok dedi bende şaşırdım ve soktum benim oğlan cok cok emmeye başladı ve sustu .Doktor en iyi yalancı emzik parmaktir dedi.hayret ettim. Ayın 6 sına kontrole çağırdı. Kuculmezse cerrahi işlem yapılacak ama gerek kalmaz kuculur dedi.
Dogurdugumuz gunler ayni oldugu icin randevularimiz da ayni canim.Biz banyomuzu yaptık uyuyoruz sizde durumlar nasil kendiniz duş aldira biliyormusunuz? Bu benim ikinci tek yikayisim pazartesi kalça ultrasonu perşembe işitme testi, cumaya aşımız var
Verdim almadi atip duruyor.Brnde israr etmedim.Kızlar bebeğinize emzik verdiniz mi ?
Polis diye herhalde bilmiyorumTatlim bizim basvurumuz onaylandi.Paranin yatmasi kaldi.Niye ugrastiriyorlar esini yav biz de memuruz kizdim bak ordakilere bu sizin yasal hakkiniz!
Evet de kalça ultrasonu yapmadılar 1 ay dolmadan olmuyormuşDogurdugumuz gunler ayni oldugu icin randevularimiz da ayni canim.
Bende nerelerde bu diyordum kızınla aran nasıl canımAy inanmiyorum yeni topigimiz acilmista 8. Sayfayi bile yapmissiniz.Kambersiz dugun olmaz bensiz de topik olmaz :)Hayirli olsun o zaman hepimize...
Evet canim ultrasona girilecek cuma gunu asisida var.Kalca kontrolu ultrasonla yapiliyor.Sen de benim devremsin.Haftaya cuma bizimde aşımız var. İşitme testimiz 5. Günü topuk kanı alınırken yapıldı. Kalça kontrolü ulturasonlamı yapılıyor?
Benimkinde oldu samirim ama cok yogun degildi.Gobek dusunce 1 2 gun sari leke oldu sonra normale dondu.Hoş Geldin canım
Benim oğlan sürekli sallanmak kucagımda olmak istiyor.oyle ağlama huyu yok şükür. Kalça ultrasonla oluyor diye biliyorum
Bişey daha sorcam bizim gobegimiz düştü ama mendil koyuyorum mendil sarı iltihap sürülüyor sizde böyle bir durum oldu mu..? Yoksa yolunda gitmeyen bişey mi merak ettim
Biz dün çocuk cerrahina gösterdik ilaç sürdü bugün karardı ve o parçada düştü çok şükür. 1 2 gün olmuş sizin bizim düne kadar hala devam ediyordu şimdi kenarları kızarmışBenimkinde oldu samirim ama cok yogun degildi.Gobek dusunce 1 2 gun sari leke oldu sonra normale dondu.
Hayirli olsun bebisin sahracim.Merhaba kizlarrr@cantan3m yeni topic acman ne iyi olmus digeri bize ugurlu gelmisti insallah bu topicde de guzel paylasimlar olur.bnm kizimda bgn 4 gunluk oldu.ne guzel bir duyguymus ne tatli biseymis evlat sevgisi Rabbime binlerce sukurler olsun.Allah her kadina tattirsin insallah.
bu aralar uykusuz geceler geciriyoruz cunku sutum daha yeni yeni gelmeye basladi sanirim doymadigi icin surekli uyaniyor ve emmek istiyor yerine yatirdigimda uyaniyor.dun 6 da uyudusut arttirici ne varsa hepsini deniyorum. Rezene, lactamil, malt icecegi, marul, bol su, hosaf, tahin helvasi...goguslerimde yara olduallahtan kremler var onlar biraz dindiriyor.
Ben de bu topigi bekliyordum.Kizlar whatsupptan bir grup kurmuslar bir suredir oraya takildim burasi kaldi.Kizim zor bir bebek degil sukurler olsun.Maasallah subhanallah fazla aglamiyor.Gaz sıkıntisı da yok alistim ona.Geceleri 2 veya 3 kez uyaniyoruz emip uyuyor.Uykuyu seviyor.Huzurlu bir bebek insallah degismez.Bende nerelerde bu diyordum kızınla aran nasıl canım
maşallah maşallah canım nazar değmesin bizim oğlan huysuz hele gündüzleri yetiyor bana. Bi iş yapamıyorum ben Gruba gelmedim. Esim biraz disiplinli anca buradan konuşabilirizBen de bu topigi bekliyordum.Kizlar whatsupptan bir grup kurmuslar bir suredir oraya takildim burasi kaldi.Kizim zor bir bebek degil sukurler olsun.Maasallah subhanallah fazla aglamiyor.Gaz sıkıntisı da yok alistim ona.Geceleri 2 veya 3 kez uyaniyoruz emip uyuyor.Uykuyu seviyor.Huzurlu bir bebek insallah degismez.
Kızlar bugün kalça muayenesi için gittik fakat 1 ayı doldurmadan yapmadılar. Oğlumun iyilesmeyen gobegini çocuk cerrahina gösterdik. Kurdan gibi bir çubukla ilaç sürdü. Sürerken benim ki ağlıyordu. Doktor emzigi yok mu dedi Hayır emmiyor dedim serçe parmağını ağzına sok dedi bende şaşırdım ve soktum benim oğlan cok cok emmeye başladı ve sustu .Doktor en iyi yalancı emzik parmaktir dedi.hayret ettim. Ayın 6 sına kontrole çağırdı. Kuculmezse cerrahi işlem yapılacak ama gerek kalmaz kuculur dedi.
Tesekkur ederm cnm.senin kuzucuk ne alemde.Hayirli olsun bebisin sahracim.
Evet oyleymis canım eşim randevu alacak ama daha erken sanırımkalca muayenesi 40 45 gunluk olunca yapiliyo canim.
Doktor bana 3 şişe serum taktı. Nidilat diye ilaç verdi anca öyle azaldı. Sonra crono diye bir ilaç verdi onu kullandım dogurana kadar 5 saatte 1 yarım şekilde tok karna içtim
Evet bende ondan kullandım canını sıkma benimde geliyordu ama gününü bekledim gelmedi. Hakkında hayırlısı olsun. 36 hafta başladı bende 39 da doğum olduBende bi gün hastanede yattım adalat crono kullaniyordum bıraktı edi gelecekse geldin sorun yok artık dedi doktor ama bazen sanki bıçak saplı yor lar kaşıklarıma
Evet bende ondan kullandım canını sıkma benimde geliyordu ama gününü bekledim gelmedi. Hakkında hayırlısı olsun. 36 hafta başladı bende 39 da doğum oldu
Oo senin bebis baya çıkmak istemiş inşallah zamanin da gelir. Evet eşim öyle ondan habersiz bişey yapamam. Uygun gormezsede yapamam. Oda bana karşı öyle. Ne yaparsın geçim dünyasıBenim 31 . Haftadan beri var ama olsun dediğin gibi hayırlısı biz nelere dayandık bi hic bisey :) senin eşinde benim ki gibi disiplinli demek benim esim de watsap isine karşı çıktı da
Oo senin bebis baya çıkmak istemiş inşallah zamanin da gelir. Evet eşim öyle ondan habersiz bişey yapamam. Uygun gormezsede yapamam. Oda bana karşı öyle. Ne yaparsın geçim dünyası