Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş Geldin taze anne bebeğini sağlıkla büyüt inşallah ben 12 den beri akşam yemeği hazırlıyorum oğlan sürekli ağlıyor babamız gelsede biraz baksana dinlensemMerhaba kizlarrr@cantan3m yeni topic acman ne iyi olmus digeri bize ugurlu gelmisti insallah bu topicde de guzel paylasimlar olur.bnm kizimda bgn 4 gunluk oldu.ne guzel bir duyguymus ne tatli biseymis evlat sevgisi Rabbime binlerce sukurler olsun.Allah her kadina tattirsin insallah.
bu aralar uykusuz geceler geciriyoruz cunku sutum daha yeni yeni gelmeye basladi sanirim doymadigi icin surekli uyaniyor ve emmek istiyor yerine yatirdigimda uyaniyor.dun 6 da uyudusut arttirici ne varsa hepsini deniyorum. Rezene, lactamil, malt icecegi, marul, bol su, hosaf, tahin helvasi...goguslerimde yara olduallahtan kremler var onlar biraz dindiriyor.
Vücut doğum esnasında da kan kaybettiği için devam et dedi ben kamsizliktan ÜşüyorumBenim kanamamda bitti sayılır bir haftadır falan. C A N O bana da doktorum kan hapina bir ay daha devam et dedi. Ama ben kullanmiyorum. Onun bu kanamayla ilgisi mi var ki?
Bende gizli kasılma başlamıştı nst de ortaya çıktı yat dinlen bol su icKızlar sizinde 36. Haftanızda sancılarınız oluyor muydu
Bende gizli kasılma başlamıştı nst de ortaya çıktı yat dinlen bol su ic
Doktor bana 3 şişe serum taktı. Nidilat diye ilaç verdi anca öyle azaldı. Sonra crono diye bir ilaç verdi onu kullandım dogurana kadar 5 saatte 1 yarım şekilde tok karna içtimSaol cvp verdiğin için bende de nst de çıktı daha da artıyor bazen
Merhaba canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin INŞALLAH. .. Rabbim hayirli Uzun ömürler versin cümlenin evladına ellerinden öper 21 gunluk Ayşe Eslemim var benimde ...huysuz mu huysuz ağlakmı ağlak bir kız birde kolik ki hiç sorma 2 oğlandan sonra gelince bi evin bir kızıyım herşeyi yaparım havasında ....Allah sağlık versin sayılı gün çabuk geçer demişler o ağlarken ben ağlarken bitircez INŞALLAH bu günleriSlm kızlar
Birgün bu başlık altında konuşma yapacağım hiç aklıma gelmezdi. Forumda görürdüm anneler bebek büyütüyor içim giderdi Rabbime çok şükür bu zorlu süreçte bize evladimizi kucağımıza almayı nasip etti. Her isteyene nasip etsin inşallah.
Şimdi oglum 23 günlük çıtır bir delikanlı ama çok mızmız bir oğlan inatçı da anladigim kadari ile ikizler burcu burdan taliplerine duyurulur
Neyse şaka bi yana yol arkadaşlarım gelin birbirimize destek olalım
Hoş Geldin canım merhaba Rabbim 3 evladini da sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Ayşe eslemede uzun ömürler nasip etsin. Bebekler sevimli oldukları kadar huysuzda oluyorlar. Büyüdükçe değişken olacaklar. Bakalim bizleri neler bekliyorMerhaba canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin INŞALLAH. .. Rabbim hayirli Uzun ömürler versin cümlenin evladına ellerinden öper 21 gunluk Ayşe Eslemim var benimde ...huysuz mu huysuz ağlakmı ağlak bir kız birde kolik ki hiç sorma 2 oğlandan sonra gelince bi evin bir kızıyım herşeyi yaparım havasında ....Allah sağlık versin sayılı gün çabuk geçer demişler o ağlarken ben ağlarken bitircez INŞALLAH bu günleri
Geçmiş olsun canım. İyileşir göbüşünüz inşallah. sürmek için merhem verdimi?Bizimde 5. Gün muyenesinde doktor oğlumun kendi elini ağzına vermişti, cop cop hemen susmuştu :))Kızlar bugün kalça muayenesi için gittik fakat 1 ayı doldurmadan yapmadılar. Oğlumun iyilesmeyen gobegini çocuk cerrahina gösterdik. Kurdan gibi bir çubukla ilaç sürdü. Sürerken benim ki ağlıyordu. Doktor emzigi yok mu dedi Hayır emmiyor dedim serçe parmağını ağzına sok dedi bende şaşırdım ve soktum benim oğlan cok cok emmeye başladı ve sustu .Doktor en iyi yalancı emzik parmaktir dedi.hayret ettim. Ayın 6 sına kontrole çağırdı. Kuculmezse cerrahi işlem yapılacak ama gerek kalmaz kuculur dedi.
Hayır vermedi canım kontrole çağırdı iki gün banyo yaptırma dedi. Kuzu gibi emiyor çok komik gaz için damla verdi bide burnunu tuzlu su ile temizledi sana gösterdiler mi dedi Hayır dedim orda uyguladı günde bir kere aç karna yap dediGeçmiş olsun canım. İyileşir göbüşünüz inşallah. sürmek için merhem verdimi?Bizimde 5. Gün muyenesinde doktor oğlumun kendi elini ağzına vermişti, cop cop hemen susmuştu :))
Geçmiş olsun canım Biz almadık doğum yardımıIyi akşamlar kızlar. Biz de bugun doktora gittik sarılığı için. 9 a düşmüş çok şükür. Artık yukselmez dediler. O serçe parmağı her kan verisimizde biz de kullaniyoruz emzik gibi. Doktor gaz için kimyon çayı icirebilirsiniz dedi. Bir çay bardağı kaynamis sogutulmus suya bir çay kaşığı kimyonu günde 3 defa 3er kaşık içinin dedi.ben denemeye başladım. Bu arada doğum yardımı alan oldu mu içinizde? Bi de 90 tl SGK dan alınıyormus. O ne parası bilgisi olan var mı?
Neden almadiniz canım? Doğum yapan herkese verilmiyor mu, şartları mi var yoksa?Geçmiş olsun canım Biz almadık doğum yardımı
Eşim memur ugrastiriyorlarNeden almadiniz canım? Doğum yapan herkese verilmiyor mu, şartları mi var yoksa?