2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Herkese merhaba,

bu güzel konuyu görünce bende yazmak istedim.

6,5 aylık yakısıklı bir bebek annesiyim. ilk bebegim ve uzun ugraslar sonunda kavustuk bebegimize... öyle güzel bir duygukii eminim hepimiz aynı hisleri yasıyoruz.

bebegimin 4. dişi cıkmak üzere, ilk disini 4 aylıkken cıkardı benim aceleci oglum. simdi üstten bir diş geliyor ama sanırım üst dişleri daha zor gibi. cok yıprattı oglusumu....

Hoşgeldin canım. Allah yakışıklı oğlunu size bağışlasın. Evet bizlerde uğraşarak kavuştuk bebeklerimize. Burada tüp bebek anneleriyiz :) maşallah erkenciymiş senin paşa.

Slm kızlar ben geldim :) uzun bi aradan sonra Merhaba. Biz biraz uzak kaldık nasılsınız. SERENAD_1 canım iyiyiz şükür bi kusma sorunumuz var onun için doktora gideceğiz. Reflü falan mı var acaba diye. Senin bebeğin nasıl, sen nasılsın. Ağlamasın a çözüm yok sanırım. hasibe16 canım geçmiş olsun taş inşallah ağrısız bi şekilde gider

Hoş Geldin canım Merhaba. Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hayırlı evlat olsun canım benim oğlumda dış falan yok. Ama elleri hep ağzında

Canim benim masallah kuzuya Allah nazarlardan saklasin cok tatli

2015 30 ağustos doğumlu oğlum 2.5 aylık oldu bile..Zaman çabuk geçiyor çalışmayan bir anne olarak bazen yoruyor beni..2.ay aşısını atlattı çok şükür..Bide şu gaz problemi çözülse evde o ağladıkça bende ağlıyorum onun gazı var atamıyor benim stresim oluyor onun gazı..Kendimden nasıl vazgeçeceğim bilemiyorum yada vazgeçmeli mi?!! Anne olmak kendini adamak olmamalı , saçını süpürge etmek olmamalı sorumluluk bilinci olmalı diye düşünüyorum yada çok bencilim..Boğuluyor gibi hissediyorum bazen üstüme üstüme geliyor annelik..Ama asla kaçamayacağım bir durumun içindeyim.Kendinden nasıl kaçar insan..Gece gece hadi yat artık..

Dünyanın en güzel seyine sahipsin, kıymet bil... Annelik fedakarlık ister. Hiç öyle düşünme. Biz anne olabilmek için ne yollardan geçtik. O iki çizgiyi görmek bizim için en büyük mutluluktu. Annelik zor, gece uyumaz, ağlar, karnı acikir, hasta olur, küçükken biraz daha zor. Şimdi biraz büyüsün, sana gülücükler sacacak. :)

canım allah bebeğinizi size, sizi bebeğinize bağışlasın. Cantan arkadaşım ne güzel anlatmış. Anne olmak isteyip olamayan o kadar çok insan varki, senin bebeğin çok kıymetli unutma canım. Annelik hiç kolay değil ama onun saçının telini değilmem dünyaları verseler. Benim oğlum üstelik kucakçı, huysuz, doğru düzgün uyumaz. Ama onun bir gülüşü dünyalara bedel. Bebeğin biraz büyüsün sende anlayacaksın. Gaz için en iyi şey masaj. Karnına ayak tabanlarına yap. Bacaklarını karnına çek uzat. Çok iyi gelir atar gazını.

Canim herseyden once sabredeceksin. Biz ne badireler atlattik bu gunlere gelene kadar. Sonunda rabbim nasip etti ve hepimiz meleklerimize kavustuk. Elbet bu gunlerde gececek kendini birakma. Benim kiziminda gaz problemi cok vardi 3,4gece ustuste acile gittigim gunleri bilirim kuzum aglamaktan mosmor olurdu. Ama ben 8 senedir cektigim sikintilari dusundukce sabrettim ve hicbir zaman kendimi kaybetmedim. Elbetteki insan yoruluyor ama bu da anneligin verdigi sorumluluk yapacak bisey yok.Sukur simdi 5.ayimiz bitecek ve ben 1 aydir rahatim,gezmeye bile yeni basladik yani o derece.

Slm kızlar nasılsınız
Coktandir yoktunuz bebisler izin vermiyor artik anlasilan Biz iyiyiz cok sukur gecen pazartsi kontrolu vardi prensesimin hersey yolunda 1 ayda 1 kilo almis ek gidaya da basladik gerci ben daha onceden baslamistim ama :) tek sikintimiz bobregindeki tas onda bi ilerleme yokmus bakalim nefroloji drumuz ne diyecek

Merhaba arkadaşlar. Bizde iyiyiz çok şükür. Bu ay 600 gr almış oğluşum. Yaas ne kadar tatlı oluyorlar her geçen gün değilmi. bizim düzenli bir doktorumuz yok bulamadım bşr türlü kafama yatan doktor. Haftaya gazi hst. Bir doktordan randevu aldım, bakalım nadıl olacak. Bizim uyku düzenimiz yok malesef ama sanki bu ara biraz düzelecek gibi. Bende kendimce ek gıdaya başladım. Öğle saatlerinde elma püresi yada elma suyu veriyorum. Akşama doğruda yoğurt veriyorum. Dün yoğurduna çok az pekmez katıştırdım yedi kuzum :) onun dışında anne sütüne devam. Yalnız bizimki biberonu almıyor, kaşıkçı kuzum :))

Merhaba bu konuyu görünce bende yazmak istedim. .31 ağustos 2015 te dogdu kızım ...2 buçuk aylık kuzum ..hem anne sütü hem mama yiyor. ... ama gündüzleri hiç uyumuyor..
Merhaba canım. Anne sütü azmı? Neden mama veriyorsun? Benim oğlumda gündüzleri az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben uyandıkça tekrar uyutup gündüz uykusunu tamamlamaya çalışıyorum. Ama her zaman olmuyor tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…