- 8 Haziran 2013
- 57.197
- 151.848
- 898
Allah iyilik versin :)saol canım dun çıktık hastaneden simdi iyi Allaha şükür
:)) bende oğluma diyorum ama o babadan vazgeçmiyorbenim bebişimde anne diye ağlıyor babasıda kızıyo sen anneci olacaksın diyor
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyilik versin :)saol canım dun çıktık hastaneden simdi iyi Allaha şükür
:)) bende oğluma diyorum ama o babadan vazgeçmiyorbenim bebişimde anne diye ağlıyor babasıda kızıyo sen anneci olacaksın diyor
Canım çok geçmoş olsun.Bayadır girmiyordum şimdi nasıl bebeğin?Canim benim o sahsiyet simdide baska imtihanla uğraşıyorum ogluma 10 gun gecmeyen atesi yuzunden kawasaki teshisi kondu vucuda giren iltihap kalbe giden ana damarlada anevrizma olusturmus bize dua edin teyzeleri pihti atma tehlokesinden dolayi hergün yavruma clexane yapiyirum hamileyken kendime yapiyordum anasinin kaderi bebegime bohca oldu cook dua bekliyoruz
Allah iyilik versin canım. Evet bayadir yoksun. Benim oğlumunda tikaniyor. Damla ile temizliyorum. Otribebe bende kullanıyorum :) benim oğlan günde iki defa mama yiyor. Kabızlık vardı mama sayesinde düzeldi şükür. Bizde iyiyiz suan bir sorun yok Allaha ŞükürKızlar gece gece emzirirken aklıma geldiniz.Bayaa olmuş yine girmeyeli.Ben ve kızım.gayet iyiyiz şükür.Yalnız burun tıkaniklığı sıkıntımız var.Bazen cocugu uykusundan ediyor!O fisfisi sıkmaktan usandım artık bide otribebe ile cekiyorum.
Ama onun dısında iyiyiz cok sukur.Anne sutune devam mama falan yok... bulguru tavsiye ederim bol sut yapiyor...Aklinizda olsun.Öptüm hepinizi...
İyi olmanıza sevindim canım.Allah iyilik versin canım. Evet bayadir yoksun. Benim oğlumunda tikaniyor. Damla ile temizliyorum. Otribebe bende kullanıyorum :) benim oğlan günde iki defa mama yiyor. Kabızlık vardı mama sayesinde düzeldi şükür. Bizde iyiyiz suan bir sorun yok Allaha Şükür![]()
Sağlıklı olsunda sen kafana takma canım. Kuzucuk ek gıdaya erken geçecek demekki. Aman sanki bizler nasıl büyüdük. 6. Ayı beklemek şartmı yani. Bende dün itibari ile yoğurt yedirmeye başladım. mama ne veriyorsun. Biberona alıştımı senin oğluş. Benim oğlum biberonu çiğniyor emmeyi bilmiyor.Kızlar bugün sağlık ocagına kilo kontrolü için gittik. 20 günde 100 gr almışMamayi arttır dedi. Ek gıdaya geçtik elma,armut suyu sebze çorbası ver dedi. Moralim çok bozuk
Aynen canım doktor kilosu iyi dedi. Bende yeme aralıklarıni cogalttim. . Saat başı mama veriyorum emziriyorum. Elma suyu veriyorum. Malesef kaşıkla yiyor. Biberon emmiyor. Aslında suyu biberon dan Içiyor mamayi yemiyor :) bide kafasında bingildak açıkmis. Önümüzdeki ay kontrole çağırdı. Eğer bi gelişme olmazsa röntgen isteyecek.Sağlıklı olsunda sen kafana takma canım. Kuzucuk ek gıdaya erken geçecek demekki. Aman sanki bizler nasıl büyüdük. 6. Ayı beklemek şartmı yani. Bende dün itibari ile yoğurt yedirmeye başladım. mama ne veriyorsun. Biberona alıştımı senin oğluş. Benim oğlum biberonu çiğniyor emmeyi bilmiyor.
Merhaba canım nasılsınız. Oğluş iyimi. Bıngıldaktan biley çıkacağını sanmıyorum. D vitaminş vetiyorsundur zaten. Bende kendimce oğluma bir yemek kaşığı kadar yoğurt ve elma vermeye başladım. Sorunsuz yiyor bakalım. Günde bir sefer veriyorum şimdilik. Sen ne kadar ve ne zaman veriyorsun. Yalnız oğlumun uyku sorunu var. Ne gece ne gündüz 45 dk dan fazla uyumuyor. Alıp tekrar kucsğımda pışlayarak yasa nini ile uyutuyorum. Bende uykusuz olduğum için sabrım ve taakatim kalmadı. Dün akşam yatağında uyutmaya çalıştım. Başında durdum konuştum nini söyledim. 15 dk falan ağladı. Sonra sustu kendi kendine konışmaya başkadı ellerini emerek. Bir süre sonra tekrar ağlamaya başladı aldım kucağına sakinleştirşp tekrar koydum mızırdanarak elimi sıkıca tutup uyudu. Tabi yine kısacık. Ama gece tabiki bunu yapamadım. Hem ağlamasına dayanamadım hemde komşuları uyutmayacak. Ve tabiki benimde gücüm olmuyor. Napıcam şaşırdım valla. Çok yorgun ve uykusuzum.Aynen canım doktor kilosu iyi dedi. Bende yeme aralıklarıni cogalttim. . Saat başı mama veriyorum emziriyorum. Elma suyu veriyorum. Malesef kaşıkla yiyor. Biberon emmiyor. Aslında suyu biberon dan Içiyor mamayi yemiyor :) bide kafasında bingildak açıkmis. Önümüzdeki ay kontrole çağırdı. Eğer bi gelişme olmazsa röntgen isteyecek.
Can'ım sallayınca da uyumuyor mu bebişin? Benim kız da max 1 saat uyurdu, elektrikli beşik aldım o hafiften devamlı sallayınca daha uzun uyumaya başladı.Merhaba canım nasılsınız. Oğluş iyimi. Bıngıldaktan biley çıkacağını sanmıyorum. D vitaminş vetiyorsundur zaten. Bende kendimce oğluma bir yemek kaşığı kadar yoğurt ve elma vermeye başladım. Sorunsuz yiyor bakalım. Günde bir sefer veriyorum şimdilik. Sen ne kadar ve ne zaman veriyorsun. Yalnız oğlumun uyku sorunu var. Ne gece ne gündüz 45 dk dan fazla uyumuyor. Alıp tekrar kucsğımda pışlayarak yasa nini ile uyutuyorum. Bende uykusuz olduğum için sabrım ve taakatim kalmadı. Dün akşam yatağında uyutmaya çalıştım. Başında durdum konuştum nini söyledim. 15 dk falan ağladı. Sonra sustu kendi kendine konışmaya başkadı ellerini emerek. Bir süre sonra tekrar ağlamaya başladı aldım kucağına sakinleştirşp tekrar koydum mızırdanarak elimi sıkıca tutup uyudu. Tabi yine kısacık. Ama gece tabiki bunu yapamadım. Hem ağlamasına dayanamadım hemde komşuları uyutmayacak. Ve tabiki benimde gücüm olmuyor. Napıcam şaşırdım valla. Çok yorgun ve uykusuzum.
Bazen ayağımda uyutuyorum. Uyanınca sallayarak tekrar uyutuyorum. Ama süteklinsallanan uykudacuyku değilmiş diye okumuştum bir yerde. Bu gece beraber yattık. Bana sokulup sarılınca 2 saat falan uyudu. Ama bazen buda işe yaramıyor.Can'ım sallayınca da uyumuyor mu bebişin? Benim kız da max 1 saat uyurdu, elektrikli beşik aldım o hafiften devamlı sallayınca daha uzun uyumaya başladı.
Kızlar bugün sağlık ocagına kilo kontrolü için gittik. 20 günde 100 gr almışMamayi arttır dedi. Ek gıdaya geçtik elma,armut suyu sebze çorbası ver dedi. Moralim çok bozuk
Canim benim kizim da zor uyuyor geceleri ozellikle uyutuyorum besigine koyuyorum bazen 10 dk arayla bazen de yarim saatte bir uyaniyor ama sabah babasi gittikten sonra yanima aliyorum kesintisiz 10a 11e kadar uyuyor buyudukce huylari degisiyorBazen ayağımda uyutuyorum. Uyanınca sallayarak tekrar uyutuyorum. Ama süteklinsallanan uykudacuyku değilmiş diye okumuştum bir yerde. Bu gece beraber yattık. Bana sokulup sarılınca 2 saat falan uyudu. Ama bazen buda işe yaramıyor.
Canım çok geçmiş olsun size. Allah şifalar versin sağlıkla mutlulukla büyütelim çocuklarımızı. Benim oğlum geçen ay yani dördünvü ayında 6 kilo civarındaydı. Çok şükür uyku dışında sorunumuz yok. Ne gece ne gündüz kesintisiz uyumuyor. Ancak beraber yatarsak biraz uyuyor. Bende o zaman uyuyorum. Ama çok tatlılar değilmi :) benim oğlum artık bana oyunlar yapıyor.Canim benim kizim da zor uyuyor geceleri ozellikle uyutuyorum besigine koyuyorum bazen 10 dk arayla bazen de yarim saatte bir uyaniyor ama sabah babasi gittikten sonra yanima aliyorum kesintisiz 10a 11e kadar uyuyor buyudukce huylari degisiyor
Dişi göründümü canım. Bende 2 aydır çıktı çıkacak diye bekliyorum. Huysuzlaştı uykusu kalmadı ama hala diş yok :) ama kaşıntısı sıkıntısı var. Sizinki nasıl?Kızlar benim bebişinde dişleri çıkıyor çok huysuz oldu ve sizin bebeşlerin kilolalrı ne kadar
Dişi göründümü canım. Bende 2 aydır çıktı çıkacak diye bekliyorum. Huysuzlaştı uykusu kalmadı ama hala diş yok :) ama kaşıntısı sıkıntısı var. Sizinki nasıl?
Sagol canim. Evet buyudukce daha tatli oluyorlar. Bizimki bi cigliklar atiyor kimse susturamiyor kiz oldugunu belli ediyor yani.Canım çok geçmiş olsun size. Allah şifalar versin sağlıkla mutlulukla büyütelim çocuklarımızı. Benim oğlum geçen ay yani dördünvü ayında 6 kilo civarındaydı. Çok şükür uyku dışında sorunumuz yok. Ne gece ne gündüz kesintisiz uyumuyor. Ancak beraber yatarsak biraz uyuyor. Bende o zaman uyuyorum. Ama çok tatlılar değilmi :) benim oğlum artık bana oyunlar yapıyor.
Canim senin bebisin kac aylik bizimkinin de disleri cok kasiniyor elleri hep agzinda. Su an 4 bucuk aylik neredeyse. 10 gun once asimiz vardi orda tartilmisti en son 8 kiloydu.Kızlar benim bebişinde dişleri çıkıyor çok huysuz oldu ve sizin bebeşlerin kilolalrı ne kadar